- 25 Şubat 2015
- 3.640
- 1.830
- Konu Sahibi new smiles
merhabalar, kornual gebelik geçirip, sonrasında sağlıklı bir gebelik geçiren var mı aranızda arkadaşlar ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhabalar, kornual gebelik geçirip, sonrasında sağlıklı bir gebelik geçiren var mı aranızda arkadaşlar ?
çok sağ ol canım. iyi şeyler duymaya çok ihtiyacım vardı :) Allah bağışlasın bebişini :)Arkadasimin basindan gecti bu olay.suan 2 aylik cok tatli bir bebegi var.
çok sağ ol canım. iyi şeyler duymaya çok ihtiyacım vardı :) Allah bağışlasın bebişini :)
san da geçmiş olsun canım. sağlıcakla doğar inşallah bebişInsanin cani nasil sikilir bilirim bendede rahim agzi yetmezligi var ilk bebegimi kaybettim 5, 5 aylik.ikincide dikis atildi 5 yasinda suan.ucuncu karnimda yine dikis tabi.uzulmek yilmak depresyona girmek cozum degil.mucadeleye devam yani.allah kalbinize gore versin:))
Bendemerhaba konu eski ama sormak istedim, acaba hamile kaldinmi dis gebeliginden sonra?
Benimde kornual dis gebelikti agustos ayinda igneyle sonlandirildi
Merhaba bende kornual gebelik geçirdim geçen ay son verildi 2 kürtaj ve iğne vuruldim şuan değerim 9 oldu sen nasıl aşamalardan geçtin acaba şuan hamilelik var mı yoksa ?
Merhaba bende kornual gebelik geçirdim geçen ay son verildi 2 kürtaj ve iğne vuruldim şuan değerim 9 oldu sen nasıl aşamalardan geçtin acaba şuan hamilelik var mı yoksa ?
Bende amaleyat oldum dış gebelik arada mide bulantısı oluyo acaba tansiyon mu düşüyo ki baş donemsi gohusler acıyo normal mi
gecmis olsun, bilemicem cunku ben igneyle atlattim, doktora sor bence tekrar cok gecmis olsun