kornual dış gebelik

new smiles

*kavuşmamıza az kaldı miniğim*
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2015
3.640
1.830
merhabalar, kornual gebelik geçirip, sonrasında sağlıklı bir gebelik geçiren var mı aranızda arkadaşlar ?

çok sağ ol canım. iyi şeyler duymaya çok ihtiyacım vardı :) Allah bağışlasın bebişini :)

Insanin cani nasil sikilir bilirim bendede rahim agzi yetmezligi var ilk bebegimi kaybettim 5, 5 aylik.ikincide dikis atildi 5 yasinda suan.ucuncu karnimda yine dikis tabi.uzulmek yilmak depresyona girmek cozum degil.mucadeleye devam yani.allah kalbinize gore versin:))

Insanin cani nasil sikilir bilirim bendede rahim agzi yetmezligi var ilk bebegimi kaybettim 5, 5 aylik.ikincide dikis atildi 5 yasinda suan.ucuncu karnimda yine dikis tabi.uzulmek yilmak depresyona girmek cozum degil.mucadeleye devam yani.allah kalbinize gore versin:))
san da geçmiş olsun canım. sağlıcakla doğar inşallah bebiş

merhabalar, kornual gebelik geçirip, sonrasında sağlıklı bir gebelik geçiren var mı aranızda arkadaşlar ?

merhaba konu eski ama sormak istedim, acaba hamile kaldinmi dis gebeliginden sonra?
Benimde kornual dis gebelikti agustos ayinda igneyle sonlandirildi

Merhaba bende kornual gebelik geçirdim geçen ay son verildi 2 kürtaj ve iğne vuruldim şuan değerim 9 oldu sen nasıl aşamalardan geçtin acaba şuan hamilelik var mı yoksa ?

Cok gecmis olsun, ben kurtaj olmadim sadece 2 doz igneyle atlattim, gecen sene eylul ayinda HCG sifirlandi ve aralik ayinda hsg filmi cektirdim temiz cikti. Pek fazla bi asamadan gecmedim, zaten gectiklerimde cok bile geldi. Sen nasilsin? Allah buyuk nasip kismet isi hersey, doktor hersey iyi dedi gerisi Allah'a kalmis

Bende amaleyat oldum dış gebelik arada mide bulantısı oluyo acaba tansiyon mu düşüyo ki baş donemsi gohusler acıyo normal mi

gecmis olsun, bilemicem cunku ben igneyle atlattim, doktora sor bence tekrar cok gecmis olsun

Kontrle gittim tansiyon dedi çünkü belden uyuştuğu için midem atamadı gaz yapiyo çıkmıyo ağrıları oluyo dediler normal dedi

X