• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Koronalı eş ailesi & kurban mevzu

Yaptıkları kul hakkına girmek ve bunun telafisi yok .

Başlarına kötü bir şey geldiğinde mi anlayacaklar .

Böyle insanlara potansiyel katil gözüyle bakıyorum.

Yanlarından geçtikleri kronik olan bir insana bile isteye zarar veriyorlar .
Ya git de denildi gelme de denildi dinlemedi adam inatla geldi dün babaneme sarılmış annem hemen dezenfektan vermiş elini yüzünü yıkamış bugün de dışardan içeri girmemiş bence de cinayete teşebbüs

Ya havle bu zihniyet yüzünden zaten artıyor ya gittikçe. Adamlar plajda denizde yığılmış ya corona suyu sevmiyor sanki ay biz napacağız ya valla işimiz çok zor kötüye gidiyoruz sizin konu altında korkumu yazdım ama valla iş kötü

Yıl 2020, hala kapi onunde kurban kesme derdinde bizim millet. Yap bir kuruluşa bağış, onlar kessin vekaletle. Ya da git 3 kuruş ver, bir sürü kesen girma var, kestir paketli al kurbanını. Pandemi var, şaka değil bu ama bizim cahil millet ne kurban kesmekten ne de tatilde plajda havuzda tıkış tıkış oturmaktan, yüzmekten geri kalamaz!

İnanamıyorum ya yasadığın yere baktım konya.ben de konyada yasıyorum berbat durumda tanıdığım birçok insan hastalandı.boyle cahiller yuzunden artıyor.bu nasıl bir cahillik inanamıyorum.gerçekten pes diyorum yazıklar olsun

İnanamıyorum ya yasadığın yere baktım konya.ben de konyada yasıyorum berbat durumda tanıdığım birçok insan hastalandı.boyle cahiller yuzunden artıyor.bu nasıl bir cahillik inanamıyorum.gerçekten pes diyorum yazıklar olsun
Ya son dönemde o kadar çok ki mesela geçen gün arkadaşımın eşi hastaneye yattı korona pozitif o hastaneye yatınca damatları geçmiş olsun a geldi
Demedi ki bulaşır bunlar hep iç içe uzak duruyum diye

Cahile anlatamazsın... kusura bakmayın ama öyle...
Siz kaçabildiğiniz kadar kaçın, bisüre görüşmeyin, sizden değerli değil

İnanın gerçekten çok acı verici bi durum hani azaldı bitti falan diyorlar bence azalan biten bişey yok herkes fazlasıyla ciddiye almalı.. ben o kadar korunurken bana bulaştı böyleleri hemen kapar.. Çocuklar inanın bu öksürüğü bu acıyı çekemez gerçekten çok zarar verici.. çocuklarınızı düşünün uyarın anlamıyorlarsa yapacak bişey yok şikayet edin
Canım nasıl oldun

Kızlar konuyu hortlattım gelin nolur soracaklarım var bu ev karantinası bitince millet hayatına devam ediyor ya işine gidip geliyor kalabalığa giriyor test te yapılmıyor kesin virüs taşıyıcılığı bitmiş oluyor mu bilgisi olan var mı

Kızlar konuyu hortlattım gelin nolur soracaklarım var bu ev karantinası bitince millet hayatına devam ediyor ya işine gidip geliyor kalabalığa giriyor test te yapılmıyor kesin virüs taşıyıcılığı bitmiş oluyor mu bilgisi olan var mı
Belli süreden sonra bulaştırıcılık azalıyor

Belli süreden sonra bulaştırıcılık azalıyor
Bizimkiler fildir fildir geziyor o yüzden merak ettim dün arkadaşlarıyla pikniğe gitmişler birde evden hiç çıkmayan eltimi arayıp tembihliyomuş kp aman sakın evden çıkma gezmeye gitme diye mantığı direkt koronalılar gezebilir bulaşmayanlar gezmesin

Annem ve babanemde covid 19 belirtileri var gittikleri hastanede tehdit eder gibi pozitiflerle aynı odada sonuç bekleyeceksiniz odadan çıkamazsınız kabul ederseniz buyrun demişler pozitiflerle aynı ortama neden alınıyor sadece test yapılacak hastalar neden aynı yerde bekletiliyor bu olay konya n.ü meram tıp fakültesinde oldu annem zaten KOAH hastası pozitif vakalarla aynı odada bulunmak zorunda mı neden testler bu kdar zor yapılıyor bi tanıdığımız 4 gün hastane gezdikten sonra test yapıldı pozitif çıktı böyle böyle tabi geçmez bu vakalar

Annem ve babanemde covid 19 belirtileri var gittikleri hastanede tehdit eder gibi pozitiflerle aynı odada sonuç bekleyeceksiniz odadan çıkamazsınız kabul ederseniz buyrun demişler pozitiflerle aynı ortama neden alınıyor sadece test yapılacak hastalar neden aynı yerde bekletiliyor bu olay konya n.ü meram tıp fakültesinde oldu annem zaten KOAH hastası pozitif vakalarla aynı odada bulunmak zorunda mı neden testler bu kdar zor yapılıyor bi tanıdığımız 4 gün hastane gezdikten sonra test yapıldı pozitif çıktı böyle böyle tabi geçmez bu vakalar

Yoksa bile oradan kapıp geliyorlar.

Bir de süper yayicilar varmis , bir anda bilmem kaç kişiye bulaştırıyormus. Bunu diyor uzmanlar

Onu diyorlar bunu diyorlar korona olanineve gonderiyorlar. Denetleme var deniyor ama adam evden çıkıp işe gidiyor.

Corona olduklarını da saklıyorlar insanlar .

Yoksa bile oradan kapıp geliyorlar.

Bir de süper yayicilar varmis , bir anda bilmem kaç kişiye bulaştırıyormus. Bunu diyor uzmanlar

Onu diyorlar bunu diyorlar korona olanineve gonderiyorlar. Denetleme var deniyor ama adam evden çıkıp işe gidiyor.

Corona olduklarını da saklıyorlar insanlar .
Aynen canım ya bu kadar mı zor izole bi oda yapılıp gelenin test edilmesi bide yeni hastane ne mecbur insanlar 2 saat pozitiflerle bekleyecek felan bu ne aymazlık yazdım cimer e de inşallah sonuç alırız

Öyle bir korkak yetiştirmişler ki babasından öyle bir korkuyor ki her dediğini yapmakta mecbur sayıyor ana baba hakkı diye yapıyor herşeyi asla hayır dediğini görmedim
Ayni bizimki. Aynı sehirdeyiz seninle.

Canim ne yaptınız? Esinle durum nasil?
Annengil nasil, hastane konusunda gelisme oldu mu?

Ayni bizimki. Aynı sehirdeyiz seninle.
Valla ne bileyim ben gitmiyorum anneme boşver anne az görüşmeyelim dedim oda gel demedi saolsun pozitif çıktı şimdi işte aslında bu hastalık ilk benim aileme gelse kıyamet koparırdı ama kendilerinde olunca ses edemedi şimdi de annemgilin ihtiyaçlarını görüp kapılarına bırakıyor saolsun clara clara

Valla ne bileyim ben gitmiyorum anneme boşver anne az görüşmeyelim dedim oda gel demedi saolsun pozitif çıktı şimdi işte aslında bu hastalık ilk benim aileme gelse kıyamet koparırdı ama kendilerinde olunca ses edemedi şimdi de annemgilin ihtiyaçlarını görüp kapılarına bırakıyor saolsun clara clara
Annenden döndün, kendi evindesin.
Esin pozitif çıktı.
Annengile yardımcı oluyor.
Kendini iyi hissetmen önemli.
Hayırlısı olsun canım. Eş kisininin tavrı iyidir umarım sana karşı.

Annenden döndün, kendi evindesin.
Esin pozitif çıktı.
Annengile yardımcı oluyor.
Kendini iyi hissetmen önemli.
Hayırlısı olsun canım. Eş kisininin tavrı iyidir umarım sana karşı.
Annemden döndüm eşim değil annem pozitif çıktı canım maalesef dedemin cenazesi oldu insanlar gelmeyin dediğimiz halde geldiler ben gitmedim ama millet gitti köye annem covid pozitif çıkı cenazeden sonra

Back
X