Kosu bandi onerileriniz

Sakizkutusu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2012
424
108
Kızlar Merhaba kullandığım psikolojik ilaçlar yüzünden bayagi kilo aldım. Ve bu kilolar sadece basen ve göbekte birikmiş durumda. Bunun için bir kosu bandi almayi düşünüyorum. Umarım iradeli bir şekilde kullanırım.
Yalnız çok fazla pahalı olduğundan dolayı ikinci el almayi düşünüyorum zira çoğu kişi alıp pek kullanmiyor bir köşede duruyor. (Normalde ikinci el eşya pek almam.)

-Manyetik mi daha iyidir motorlu mu ikisi arasındaki fark ne.
-Elektrik hepsi aynı mı yakıyor
-hangi marka iyidir
-bakımı nasıl yapılıyor arıza çok çıkarır mi

Yardımcı olursanız sevinirim.

Kullanılmıyor inanın. Bisiklet alın, dışarıda sürün. Tempolu yürüyüş yapın. Hem açık havada daha çok çalışıyor metabolizma.

Kullanılmıyor inanın. Bisiklet alın, dışarıda sürün. Tempolu yürüyüş yapın. Hem açık havada daha çok çalışıyor metabolizma.
Bisikletim var zaten ama veremedim kilolari. Kosu bandini daha istikrarli bir sekilde kullanmayi dusunuyorum. Disariya pek cikan bir insan degilim.

Koşu bandı yerine leslie sansone yapmayı denese.. İnan daha az sıkılırsın hem de paran cebınde kalır. Kilo verdikten sonra sürekli kullanmayacaksın koşu bandını. Bence koşu bandı gereksiz..Home fitness baya gelişti. Uzmanlar aletli fitnessı pek önermiyor.

X