kötü birşey söylemesinden korkuyorum :(

_tuba_21

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2014
300
50
32
arkadaşlar ya kısa bir süre önce gittiğim bi cafede çalışan çoçuktan hoşlanmıştım sürekli onu görmek için cafeye gidip geliyordum bakışıyoduk bir ara ama bişi olmadı bende face instagramdan ekledim durum resim begeniyor baktım yine bişey yok sohbet açtım konustuk yakın davrandı ama hoşlanıp hoşlanmadığını bilemiyorum yaaa cafeyede sürekli yengemle gideriz yengem arkadaşım gibidir oda dediki gidip söylim çoçuğa sonuçta ucunda ölüm yokya dedi ama ben çok heyecan yaptım yaa :KK43: şey birde ben yürürken zorlanıyorum engelliyim :KK43: sanırım kötü birşey söylemesinden korkuyorum :KK43:

Son düzenleme:
Olacaksa her sekilde olur.bizim unide de var yurume skintisi ceken ama sevgilisi yakisikli yani temiz bi cocuk tesadufen goruyorum elini hic birakmiyor kizi opup sariliyor saclariyla oynuyor falan. Bunun engel olmadigini gordum sevgi varsa bunlar engel olmuyormus hatta gozlerim dolmustu

nekadar güzel birşey benimkisi sanırım olmucak o başka bir yerden cafe aldılar ve gitti :KK43: bir daha göremicem gerçi faceden instagramdan ekli resimlerimi filan beğeniyor ama o kadar :KK43:

X