kızlar merhaba burada bir kaç konu açmıştım.yaklaşık 10 aydır nişanlıyım.nişanlım şuan askerde.ben devlet memuruyum nişanlım öğretmenlik mezunu ancak özelde çalışıyor.benim ailem hep memur olduğu için onu devlete sokmak için alternatifler sunup araya tanıdıkları soktular.mülakatlarda nişanlım umursamaz ve ters cevaplar vermiş hep.sonucunda da hepsinden elendi tabiki.aileme bunu diyemedim kısmet değilmiş dedim ailemde üzüldü tabiki.her neyse benim görev yaptığım şehre gelecek burada özelde çalışacak diye konuştuk nişanlımla.ama annesi özellikle atan diyor.beni ilk istemeye gelmek istediklerinde özelde çalışsın daha rahat olursunuz diyordu ancak şimdi ailemin olduğu şehre ve benim peşimden geleceği için oğlu kadın böyle diyor gibime geldi.ben kötü niyetlimiyim?
2 haftada bir ailesini arar konuşurum ben aramadığımda babası arar ama nişanlım ailemi aramaz.ara dediğimde beni zorlama diye terslenir ve sırf ben dedim diye aramaz aradan bir ay geçer öyle arar ancak.dün bana ailemi ara dedi.ben senden bu konuda daha düşünceliyim sakın beni bu tarz şeylere zorlama da söyleme de dedim.peki dedi.ailem hergün haber aldınmı nasıl diye sorarlar ancak nişanlım ailemi aramıyor.kendi ailemi ararken ararım diyor.önceden böyle değildi ne zaman nişanlandık annesiyle birarada kalmaya başladı adam değişti.sizce ne yapmalıyım ne olur yardım edin fesatlık mı yapıyorum
2 haftada bir ailesini arar konuşurum ben aramadığımda babası arar ama nişanlım ailemi aramaz.ara dediğimde beni zorlama diye terslenir ve sırf ben dedim diye aramaz aradan bir ay geçer öyle arar ancak.dün bana ailemi ara dedi.ben senden bu konuda daha düşünceliyim sakın beni bu tarz şeylere zorlama da söyleme de dedim.peki dedi.ailem hergün haber aldınmı nasıl diye sorarlar ancak nişanlım ailemi aramıyor.kendi ailemi ararken ararım diyor.önceden böyle değildi ne zaman nişanlandık annesiyle birarada kalmaya başladı adam değişti.sizce ne yapmalıyım ne olur yardım edin fesatlık mı yapıyorum