kötü düşüncelimiyim?

kekoer

Previously
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2014
519
241
kızlar merhaba burada bir kaç konu açmıştım.yaklaşık 10 aydır nişanlıyım.nişanlım şuan askerde.ben devlet memuruyum nişanlım öğretmenlik mezunu ancak özelde çalışıyor.benim ailem hep memur olduğu için onu devlete sokmak için alternatifler sunup araya tanıdıkları soktular.mülakatlarda nişanlım umursamaz ve ters cevaplar vermiş hep.sonucunda da hepsinden elendi tabiki.aileme bunu diyemedim kısmet değilmiş dedim ailemde üzüldü tabiki.her neyse benim görev yaptığım şehre gelecek burada özelde çalışacak diye konuştuk nişanlımla.ama annesi özellikle atan diyor.beni ilk istemeye gelmek istediklerinde özelde çalışsın daha rahat olursunuz diyordu ancak şimdi ailemin olduğu şehre ve benim peşimden geleceği için oğlu kadın böyle diyor gibime geldi.ben kötü niyetlimiyim?
2 haftada bir ailesini arar konuşurum ben aramadığımda babası arar ama nişanlım ailemi aramaz.ara dediğimde beni zorlama diye terslenir ve sırf ben dedim diye aramaz aradan bir ay geçer öyle arar ancak.dün bana ailemi ara dedi.ben senden bu konuda daha düşünceliyim sakın beni bu tarz şeylere zorlama da söyleme de dedim.peki dedi.ailem hergün haber aldınmı nasıl diye sorarlar ancak nişanlım ailemi aramıyor.kendi ailemi ararken ararım diyor.önceden böyle değildi ne zaman nişanlandık annesiyle birarada kalmaya başladı adam değişti.sizce ne yapmalıyım ne olur yardım edin fesatlık mı yapıyorum

Fesatlik yapmiyorsun cnm... Kaynanan gercekten Cadi , gecmis olsun:KK55:
Aslinda elinden pek birsey gelmez.... nisanlinla oturup acik acik konusursun.
Ya dediklerini hakli bulur yada umursamaz ......

peki bununla nasıl başaçıkabilirim?devamlı tayinimi soruyor ama ben hem okuyorum hem çalışıyorum kadın bunu anlamıyor.kendi kızı okumamış ve çalışmadığı halde damatlarını kendi şehirlerine getirtti zorla.

Nisanlina anltaicaksin bunlari! Güzel dille tabiiki...
Sonra Nisanlin annesiyle konusucak...

kızlar merhaba burada bir kaç konu açmıştım.yaklaşık 10 aydır nişanlıyım.nişanlım şuan askerde.ben devlet memuruyum nişanlım öğretmenlik mezunu ancak özelde çalışıyor.benim ailem hep memur olduğu için onu devlete sokmak için alternatifler sunup araya tanıdıkları soktular.mülakatlarda nişanlım umursamaz ve ters cevaplar vermiş hep.sonucunda da hepsinden elendi tabiki.aileme bunu diyemedim kısmet değilmiş dedim ailemde üzüldü tabiki.her neyse benim görev yaptığım şehre gelecek burada özelde çalışacak diye konuştuk nişanlımla.ama annesi özellikle atan diyor.beni ilk istemeye gelmek istediklerinde özelde çalışsın daha rahat olursunuz diyordu ancak şimdi ailemin olduğu şehre ve benim peşimden geleceği için oğlu kadın böyle diyor gibime geldi.ben kötü niyetlimiyim?
2 haftada bir ailesini arar konuşurum ben aramadığımda babası arar ama nişanlım ailemi aramaz.ara dediğimde beni zorlama diye terslenir ve sırf ben dedim diye aramaz aradan bir ay geçer öyle arar ancak.dün bana ailemi ara dedi.ben senden bu konuda daha düşünceliyim sakın beni bu tarz şeylere zorlama da söyleme de dedim.peki dedi.ailem hergün haber aldınmı nasıl diye sorarlar ancak nişanlım ailemi aramıyor.kendi ailemi ararken ararım diyor.önceden böyle değildi ne zaman nişanlandık annesiyle birarada kalmaya başladı adam değişti.sizce ne yapmalıyım ne olur yardım edin fesatlık mı yapıyorum
sanırım öncelikle kv oğlunun memur olmasını seni karşısında ezilmesin diye istiyor ikinci tayinini kendi şehrine getirtsin diye istiyor.
biraz da sizi yönetimi altına almak istiyor .aile ye gelince devlete sokma faaliyetini sizin aileniz mi yaptı ben mi yanlış anladım.
eğer sizin aileniz yaptıysa ileride bunun başına kakılacağını düşünüyordur. biz yerleştirdik biz işe kattık gibi ...

evet benim ailem yaptı ama ailem öyle insanlar değildir bunu biliyor.tatili bolm olsun hastalıkta filan zorlanmasın diye devlet istediler.
kv aynen öyle istiyor birde kızı ve damadı ev aldılar epey borçtalar sanırım onların bazı giderlerinide bize kitleme düşüncesinde ayrı şehirdeyken yapamaz çünkü.bende ev alalım dedim ömür boyu oradamı olacaksınız ki diyorlar.sinirleniyorum kendi kızları kıymetli ama benim gibi bir kızı değersiz görüp böyle davranmalarına

bu arama olayları zamanla rayına oturacak..henüz yenisiniz..benimde eşim hep zorlardı ara git falan diye..şuan çok şükür kalmadı öyle sorun..tartışmanızı minimumda tutun..sakince bu konuyu konuş zorlamassa daha içten konuştuğunu söyle..herşeyin karşılıklı olduğunu onunda senin aileni araması gerektiğini söyle..

söylüyorum.bir süre ailesini aramadım ailesi neden aramadığımı sormuş ben ailesini aramıyorum diye demiş.kadın ondan sonra atanmasını ve illa benim onların yanına tayin aldırmamı diline doladı

ya kusura bakmayın ama sizin aileniz adamı torpille teşvik ederken sorun yok, kendi ailesi oğlunun atanmasını isteyince neden sorun oluyor? 1. si söylemeden edemeyeceğim; iyi ki nişanlınız o sınavlardan geçememiş yoksa yediğiniz her lokmada bir başkasının hakkı olacaktı, yapmayın artık bunu lütfen tanıdıkla onla bunla değil herkes başarısıyla atansın bu ülkede. 2. si sen böyle düşünüyorsan karşı tarafta beni kendileri gibi memur olmaya zorladı, statümü beğenmedi hatta araya adam koyarak işe aldırmaya çalışarak kendilerine gebe kalmamı sağlamaya çalıştı diye düşünmüş olabilir. 3. sü nişanlının senin aileni arama mecburiyeti yok, senin de onunkini. içinden gelirse yaparsın, kısasa kısas olmaz bu işler. onun da sana ara demesi yanlış, senin de ben senden çok arıyorum diye yarıştırman yanlış.

araya adam sokarak işe girmesine ben karşıydım kendimde böyle bir şey olunca kendim için kabul etmedim.ama ailem denemek istedi ve olmadı.ben sizin dediğiniz gibi kötü düşüneceğini sanmıyorum düşünmedide sadece babası parayı sıkıntı yapıp kavga ettiklerinde bu söylediğinizi annesi söyledi el böyleyken bizde konuşuruz sana gibisinden.
o bana ara diyince sinirleniyorum benim ailem bostan korkuluğumu

X