• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kötü hissediyorum

Visnekralicesi

Biliyorsun geçiyor zamanla ama ne fayda.
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2019
2.459
3.456
83
Hep uykum geliyor kafam yorgun, hayatım boş amaçsızca oturuyorum biraz ayakta dursam hemen yatıcak yer arıyorum canım konuşmak bile istemiyor, yemek, yemek istemiyorum yegenlerimi sevemiyorum elim hiçbir şeye gitmiyor sürekli uyumak istiyorum nasıl çıkıcam bu psikolojiden eski beni bulmak istiyorum bulamıyorum 3 sene uğraşıp planladığım hayallerim bir gecede yıkıldı kendimi suçluyorum, eşimi suçluyorum, öfkeliyim, kızgınım, kırgınım, pişmanım nasıl geçicek bilmiyorum oyalanamıyorum çünkü yataktan çıkamıyorum ☹️

Hep uykum geliyor kafam yorgun, hayatım boş amaçsızca oturuyorum biraz ayakta dursam hemen yatıcak yer arıyorum canım konuşmak bile istemiyor, yemek, yemek istemiyorum yegenlerimi sevemiyorum elim hiçbir şeye gitmiyor sürekli uyumak istiyorum nasıl çıkıcam bu psikolojiden eski beni bulmak istiyorum bulamıyorum 3 sene uğraşıp planladığım hayallerim bir gecede yıkıldı kendimi suçluyorum, eşimi suçluyorum, öfkeliyim, kızgınım, kırgınım, pişmanım nasıl geçicek bilmiyorum oyalanamıyorum çünkü yataktan çıkamıyorum ☹
Depresyon😐 Yapılacak şey belli yardım almak.

Son zamanlarda herkesten aynı şeyleri duyuyorum. Yediğimizden, ictigimizden herseyimizle oynuyolar psikoloji düzen felan kalmadi😔

Etrafınızda size kötü hissettirecek insanlar da var mı yoksa siz yaşadıklarınızdan dolayı mı böle hissediyorsunuz

Bununadi depresyon. Psikiyatriste gitmeniz gerekiyor. Muhtemelen ilac tedavidine baslanmadi gerekiyor. Muhtemelen zor bir surecten gecmissiniz. Bir uzmandan yardim alin.

Kafanı başka şeylerle meşgul et. Yeni hedefler edin. Geçmiş geride kaldı artık, arkana bakarak yol alamazsın. Emin ol hepimizin keşkeleri var ama yaşandı bitti. Bugün yeni bir gün.

Hep uykum geliyor kafam yorgun, hayatım boş amaçsızca oturuyorum biraz ayakta dursam hemen yatıcak yer arıyorum canım konuşmak bile istemiyor, yemek, yemek istemiyorum yegenlerimi sevemiyorum elim hiçbir şeye gitmiyor sürekli uyumak istiyorum nasıl çıkıcam bu psikolojiden eski beni bulmak istiyorum bulamıyorum 3 sene uğraşıp planladığım hayallerim bir gecede yıkıldı kendimi suçluyorum, eşimi suçluyorum, öfkeliyim, kızgınım, kırgınım, pişmanım nasıl geçicek bilmiyorum oyalanamıyorum çünkü yataktan çıkamıyorum ☹
3 sene ugraşıp planladıgınız şey sizin en önemli amacınız ise yine yeniden başlayın çabalamaya
Çok şey kaybediyoruz yada ulaşana kadar çok zaman geçiyor ama vazgeçmiyoruz dimi
Sizde biraz üzüleceksiniz ve yine ayaga kalkacaksınız
Hadiii üzülmek bitti
Ayaga kalkınn

Back
X