kötü olan ben miyim ??

kgkainat

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2014
8
0
37
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldımm..

benim derdim iş arkadaşlarımla..yakın zamanna kadar benimde aralarında oldugum bi grup wardı..
geçende bi sorun yüzünden içlerinden biriyle artık konuşmuyorum..sorunuda söyliyim alışerişe benimde gideceğimi bildikleri halde beni çağırmamaları..ve ben buna çok kırıldım üzüldüm gerçekten..

ama artık içlerinden kimse beni daha tınlamıyoor..yine güler konuuşuruz ama o kadar..kahvaltıları akşam gezmeleri hala sürüp giderken ben hala yalnızım..insan bir de gezmeye gittiğini saklar bunlar benim yanımda rahatça konuşup gülüyorlar..ben gerçekten çok üzülüyorum...dışlanmak çok kötü inanınki..

bana akıl verin ben ne yapmalıyım

bence yapacak bir şey yok. zamana bırakmanız lazım.

özel sektörde mi çalışıyorsunuz? eğer özel sektörse zaten iş değiştirme yaparsınız. ölüm yok ucunda

bence yapacak bir şey yok. zamana bırakmanız lazım.

özel sektörde mi çalışıyorsunuz? eğer özel sektörse zaten iş değiştirme yaparsınız. ölüm yok ucunda
ewt özel sektör...ekimde düğünüm war çıkıcam zaten..ama biz hep işten çıkıncada görüşücez die konuşurduk aramızda..o yüzden üzülüyorum zaten

ewt özel sektör...ekimde düğünüm war çıkıcam zaten..ama biz hep işten çıkıncada görüşücez die konuşurduk aramızda..o yüzden üzülüyorum zaten

bu kadar hassas olmayın bence. başka işyerinde yeni arkadaşlar olur. sayılı gün var zaten

çok kötüdür bilirim. sanki dünya onlar için dönüyor da siz bi kenara atılmış gibi hissediyosunuz

takmayacaksınız dicem ama biliyorum bu elde değil. Pek fazla önemsememeye çalışın yani, ekmeğimi aşımı onlar mı veriyor onlarsız da yaşayabilirim diye kendinize telkin verin nasılsa ayrılacakmışsınız da zaten.

Allah böyle insanlardan korusun, insanı işinden ederler

bu kadar hassas olmayın bence. başka işyerinde yeni arkadaşlar olur. sayılı gün var zaten

inşallah..hassaslıkdan değilde severdim ben arkadaşlarımı..neyse teşekkür ederim cevap verip ilgilendiğiniz için..

çok kötüdür bilirim. sanki dünya onlar için dönüyor da siz bi kenara atılmış gibi hissediyosunuz

takmayacaksınız dicem ama biliyorum bu elde değil. Pek fazla önemsememeye çalışın yani, ekmeğimi aşımı onlar mı veriyor onlarsız da yaşayabilirim diye kendinize telkin verin nasılsa ayrılacakmışsınız da zaten.

Allah böyle insanlardan korusun, insanı işinden ederler

noktası virgülüne kadar dediğiniz gibi hissediyorum..o kadar gülüp eğleniyorlar ki ben çok tuhaf hissediyorum kendimi..zamana bırakıcam ama ben sadece üzülüyorum..

üzülmeyin, eşinizle geçireceğiniz güzel günleri düşünün yahu :) hayat üzülmeye değmiyor. unutacaksın suanki duygularını emin ol. Çekilen üzüntüler bir süre sonra saçma geliyor zaten yıne oyle olacak. O zaman geldiğinde bu mesajımı okursunuz:KK66:

üzülmeyin, eşinizle geçireceğiniz güzel günleri düşünün yahu :) hayat üzülmeye değmiyor. unutacaksın suanki duygularını emin ol. Çekilen üzüntüler bir süre sonra saçma geliyor zaten yıne oyle olacak. O zaman geldiğinde bu mesajımı okursunuz:KK66:

teşekkür ederim canım..dediğin gibi olur iinşallah..zaten böyle dengesiz davranan insanlar arkadaş değil sadec tanıdık olur..tanıdık kaybetmekte önemli değildir..onlar beni dışladıkça bunun farkına vardım bende..

Yeni bisey degildir bu o zaman, zaten seni benimsememisler gibi.
Takmaya degmez, bu hayatta takacagim en son sey sahte arkadasliklardir.

uzulecek birsey yok, size deger vermeyen insanlar icin niye uzuluyorsunuz ki

ben olsam muhattap bile olmam
nisanlima, dugunume ceyizime vs konsantre olurum, umrumda bile olmazlar

Hayatta umrumda olmaz.Hepsini birden oyle bir gormezden gelip yeni bir ortam kurarim ki onlar ozguvenimden rahatsiz olur.Konusabilecegim baska kimse yoksa bile komple hepsiyle selami sabahi keserim ve gayet mutlu takılırım.Telefonda filan birileyle mutlu mutlu konuşurum.Onlar düşünsün dursun:KK59:

teşekkür ederim kızlar sizin sayenizde neyin neolduğunun bir kezdaha farkına wardım...sahte insanlarda sahte gülücüklerden nefret ediyorum ama iş dolayısıyla konuşmak zorundayım tabi...ama sadece o kadar

X