kötüyüm:((nolur akıl verin...

dnzcn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2015
13
0
40
Nerden ve nasıl başlamam gerektiği hakkında bi fikrim yok.Kafayı yemek üzereyim.Babam dediğim kişi annemi aldattı .Ya insanlar 50 yaşından sonra sapıklaşır mı?Kendisi emekli ve internette girmediği abuk sabuk site kalmamış üye olmuş.
özür dilerim olayları anlatamıyorum kafam allak bullak konduramıyorum yediremiyorum kabullenemiyorum.Bi insan karısını başka erkeklerle aldatır mı?O sadece annemi değil beni kardeşimi aldattı.Ve halada devam ediyor.Üstelik kardeşim kocaman bi erkek.26 yaşında meslek sahibi.
Bu adamın hiç mi utanması yok.hiç mi vicdanı yok.Allah yaratmış şeytan şaşırtmış.
benim sizden ricam unutmak için ne yapabilirim.aklımdan çıkmıyo nete girip neden gay olunur sonradan olunur mu vs araştırıp duruyorum.doktora gittim c... diye ilaç verdi 7 ay kullandım.ama sonradan bıraktım.ve yine eski haldeyim hatta eskisinden beter.Allah bu tür erkeklerin hepsinin belasını versin.O kadar çoklar ki ...hiç sağlıklı ve doğru düzgün yazamadım içimdekileri anlatamadım ama ne yapayım bu olanları nasıl unutayım. bi yanım onun ölmesinden korkarken bi yanım nefret ediyor lütfen bana bi çözüm yolu bulur musunuz?teşekkür ederim

babanıza yapabilceğim tek yorum aldatması üzerine cinsel tercih kısmına girmiyorum bile ki bu kimseyi ilgilendirmez...

50sinden sonra azıp annenizi aldattığı için karaktersiz bir insan tek sözüm bu...

siz de böyle düşünün ve içinizi rahatlatın...

ben de bilmiyorum ne olduğunu ama internette çok pis şeyler yaptığı erkeklerle mesajlaştığı hatta abuk sabuk resimler gönderdiği kesin..Ama sorunum şu ki ben bu tarvmayı nasıl atlatçam ne yapmam lazım unutmam için

artık aklıma gelsin istemiyorum düşünmek istemiyorum nefret ediyorum ama ölcek diye korkuyorum akciğerinde leke var ama sigara içiyo yuksek tansiyon hastası ben kendi duygularımı gelgitlerimi nasıl atlatabilirim.

ben de bilmiyorum ne olduğunu ama internette çok pis şeyler yaptığı erkeklerle mesajlaştığı hatta abuk sabuk resimler gönderdiği kesin..Ama sorunum şu ki ben bu tarvmayı nasıl atlatçam ne yapmam lazım unutmam için

Psikolojik bir destek şart. Çünkü çok ağır şeyler yaşıyorsunuz. Allah babanızı ıslah etsin ne diyeyim..

belkı babanız degıl başka bırı gırmsıtır o sıtelere

artık aklıma gelsin istemiyorum düşünmek istemiyorum nefret ediyorum ama ölcek diye korkuyorum akciğerinde leke var ama sigara içiyo yuksek tansiyon hastası ben kendi duygularımı gelgitlerimi nasıl atlatabilirim.

psikolojik destek alıp aniden ilacı kesmen iyi olmamış
tedavine devam et

Babaniz muhtemelen hayati boyunca biseksueldi ve internet ortaminda bunu daha acik yasamaya basladi.
Unutmak ve hayatiniza devam etmek icin sadece ilac tedavisi yetmez terapi de gormelisiniz.

ya insana en çok koyan da geçmiş küçükken bizi yetiştiriz tarzına bak okuduk ettik meslek sahibi olduk yemedi yedirdi okuttu kaç yıl dersanelere gönderdi ben üniv deyken sigarayı bile bıraktı bana para gönderebilmek için ve yemin ederim bu adam namaz kılan oruc tutan bi insan aklım almıyo neden diye soruyorum cevap bulamıyorum yoruldum düşünmekten.ikilemde olmaktan .hergün nefret etmekten

psikolojik destek alıp aniden ilacı kesmen iyi olmamış
tedavine devam et
aniden kesmedim cip.. adlı ilaç baş dönmesine sebep oldu diş gıcırtdatmasına ve kabuslar 15 günde yarım doz azaltarak bıraktırdı doktor... sonra her şey yeniden nüksetti

ya insana en çok koyan da geçmiş küçükken bizi yetiştiriz tarzına bak okuduk ettik meslek sahibi olduk yemedi yedirdi okuttu kaç yıl dersanelere gönderdi ben üniv deyken sigarayı bile bıraktı bana para gönderebilmek için ve yemin ederim bu adam namaz kılan oruc tutan bi insan aklım almıyo neden diye soruyorum cevap bulamıyorum yoruldum düşünmekten.ikilemde olmaktan .hergün nefret etmekten
Babanın şu anda içinde bulunduğu durum, seni sevdiği ve evladı için fedakarlık yaptığı gerçeğini değiştirmez....
Yaşadığın durum hiç kolay değil ama insanlar gaflete düşüp öyle büyük hatalar yapabiliyor ki... İnsanlar nasıl çocuklukta, ergenlikte zor dönemler gecirebiliyorsa, yaşlılıkta da geçiriyor. Dua et, hatasından dönsün. Dua et...

aniden kesmedim cip.. adlı ilaç baş dönmesine sebep oldu diş gıcırtdatmasına ve kabuslar 15 günde yarım doz azaltarak bıraktırdı doktor... sonra her şey yeniden nüksetti

ilacını degiştirmedimi
o ilaçtan daha farklı daha etkili ilaçlar var

belkı babanız degıl başka bırı gırmsıtır o sıtelere
hayır oydu.anneme gösterdim o geldi oana gösterdim Kurana el bastı fiili bişi olmadı diye mesajlardan ibaretti kardeşim askerdeydi onun üzerine yemin etti bi kaç gün boyunca sabah çıktı akşam geldi yemeden içmeden kesildi tövbe ettim dedi ağladık beraber bağırdık barıştık ama o artık gözümde eski adam değil..napsam olmuyo ben üniv kazandıktan beri hep ailemden uzağım 4 yıl üniv ve 6 7 yıl çalışma hayatı ...şimdi hep gözümün önünde geçmişim beni ders çalıştırması yokluklara rağmen okutmaları ve şimdi de bu yaptığı:KK43:((

hayır oydu.anneme gösterdim o geldi oana gösterdim Kurana el bastı fiili bişi olmadı diye mesajlardan ibaretti kardeşim askerdeydi onun üzerine yemin etti bi kaç gün boyunca sabah çıktı akşam geldi yemeden içmeden kesildi tövbe ettim dedi ağladık beraber bağırdık barıştık ama o artık gözümde eski adam değil..napsam olmuyo ben üniv kazandıktan beri hep ailemden uzağım 4 yıl üniv ve 6 7 yıl çalışma hayatı ...şimdi hep gözümün önünde geçmişim beni ders çalıştırması yokluklara rağmen okutmaları ve şimdi de bu yaptığı:KK43:((
kabul ettıyse yapacak bısı yok...

bende bır ıhtımal o degılse dedım ama oymuş...

benım babam yapsa bılemıyorum yaa basıma gelmeyince ne desem boşş

Babanın şu anda içinde bulunduğu durum, seni sevdiği ve evladı için fedakarlık yaptığı gerçeğini değiştirmez....
Yaşadığın durum hiç kolay değil ama insanlar gaflete düşüp öyle büyük hatalar yapabiliyor ki... İnsanlar nasıl çocuklukta, ergenlikte zor dönemler gecirebiliyorsa, yaşlılıkta da geçiriyor. Dua et, hatasından dönsün. Dua et...
evet internette o kadar çok araştırdım ki erkekler andropoza girince yaşlanınca cinsel güçlerini kaybettiğinden daha genç bayanlara takılabiliyolarmış bu kendilerini ispat etme yaşlanmadım deme şekliymiş.ama ya bu durum .bu durumda ne yapayım ne edeyim

Başıma böyle bir şey gelse babamı sevmekten vaz geçmezdim sanırım, çok üzülsem de
Babalık yönünden sizi yoksun bırakmamış fedakar davranmış ama babanızın hatası da buymuş işte,
Onu affedin bence tabii düşünmeden edemez insan konduramaz yakıştıramaz
Ailecek terapi almayı düşündünüz mü

X