Köyden Kaçan Kızdan Anasına Mektup

emcan01

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
1.651
19
50
Anam, güzel anam, garip anam.
Sarıkız'ı marıkız'ı heç sormuyom, zira zerre gadder umrumda değil. Sadede geliyom. Bu İstanbul şehri çok büyükmüş. Bizim köyden yan yana 1 melyon tane koy, aha işte o gadder gocuman. Ben meyşur olmayı kafaya koydum anam. Filmde görmüştüm. 'İstanbul seni yeneceem' diyordu ya, bana beraberlik de yeter. Yani senin anlayacağın buraya puan veya puanlar almaya geldim anam.

Ay gızım, bal gızım, eşek gızım...
Sarıkız'ı sormuyon amma Sarıkız seni soruyo. Benden daha salak kızın nerde deyo... Gaçtın diye her Allah'ın gecesi bubandan sopa yiyom. Sırtım nasır tuttu artıkın. Seni bi yakalarsam bak nasıl meyşur edecem. Ağabeylerin peşine düştü. Yakında seni bulur, öbür tarafa tez ulaştırılar. Sen de gazetenin 3. sayfasına çıkıp meyşur olursun artık. Ağbingiller gelene gadder İstanbul seni 3.sayfalık yapmazsa tabii!

Anaaaaaa... Bababaaa...
Burada bi dizi var şaşırınca böyle yapıyor başroldeki adamYakında tanışmayı hayal ediyorum onunla. Hatta hepisiylen. Ana gız; sen alışıksındır dayağa. Ya da dur ben buradaki kadın porgramlarından birini yollayayım sana, koca dayağı yiyo diye tilivizyonlara çık, ana-kız meyşur olalım.

Yelojlar Kraliçesi, halası kılıklı kızım benim,
Sen şimdi meyşur olacam derken vs..., o küçük cep telefonlarına dikkat et bari. Ağbilerin izini bulmuş, İstanbul'a varmışlar. Dua ediyom sadece vursunlar, cesedin güzel olsun. Çocuklar seni hırslarından parça pinçik doğrayayım derken terleyip Boğaz esintisiyle hasta olmasalar bari.

Anaların en vicdansızı, teneşirlere gelesicesi...
Abim olacak o davardan haber alabiliyon mu? Alaman, zira bir tanesi anası yaşında bir kadınla yaşamaya başladı. Arada görüşüyoruz. Öbürünün de sinir geçti, baya bi yumuşadı. Hatta fazla yumuşadı. Geçen birlikte pembe bluz almaya çıktık. Yanlış anlama ha, bana değil ona. Bir dekolte giyiniyor ki sorma. Ben o kadar giyemem valla. Tutturdu ameliyat olucam kesin dönüş yapıcam diye. Bırak diyorum vur beni dön memlekete diyorum, "Ay beni gan tutar gııız" diyor. Yakında iki kızınız oluyor bilesiniz.

Ailenin kanayan yaraları... Kansızlar sizi!
Abilerini de ayarttın sonunda haa! Hakkımı helal edersem şerrrefsizim... Babanın da selamı var! Benim öyle bir kızım yok diyo... Hasadı kaldırayım bizzat kendi ellerimle boğucam üçünü de diyo...

Ahh anam benim saf anam...
Sana ne zamandır yazamadım. Beni merak etmezsin biliyom da babamı merak etmişindir herhalde. Hali vakti yerinde. Gençleşti de. 'Genç kadın adamı gençleştirir' derlerdi de inanmazdım. Kuman diye söylemiyorum, güzel kız. Sen ne bakarsın babamın öyle atıp tuttuğuna. 'Asıcam, kesicem' diye yemiş seni. Hasadın parasını burada öyle bir yedi ki aklın durur. Bir akşamda dolaştı bütün meyhanelerini, gece kulüplerini İstanbul'un. Sonra bir askerlik arkadaşını buldu. Kalan parasıyla birlikte iş kurdular. Simit sarayı açtılar. Paraya para demiyor artık babam bilesin. Ana be, unutmadan bi şey diycem. Bu mektup olayı sıktı be... Bir cep telefon al da SMS'leşelim. Ya da bir bilgisayar al MSN'den yazışalım. Böyle çok banal...

Oyyy anam oyyy...
Meğer yıllarca koynumda bir değil dört yılan beslemişim oyyy! Hepiniz hayın çıktınız. Tez zamanda İstanbul'a gelip alayınızı yere sermezsem bana da Zarife demesinler!

İstanbul'a gelme kararına pek sevindik ana.
Bir sen eksiktin zaten burada. Gelmeden önce bana haber ver de abimin 'Refo' adıyla sahne aldığı gece kulübünden yer ayırtayım. Hep beraber felekten bir gece çalalım. Bu arada büyük abim o kadından ayrıldı. Anam gelsin de televizyondaki gelin-damat-kaynana yarışmalarına katılalım diyor. Bence de iyi fikir. Sen 10 tane kaynana Semra'yı cebinden çıkarırsın. Şöhret olmak senin de hakkın. Hasretle bekliyoruz anam. Öptük çok. Bye!
 
çok komik.. şu istanbul neymiş bee.. gerçi benim akrabarın hepsi sağlam Allaha şükür.
 
Çok güzeldi bu arada şimdi dikkatmi çekti altta esaj yazma yetk,iniz aktif diyor O bölümü düzenlerlerse iyi olacak... Düzensiz kurulmuş cümleler (bu yazıyı kesinbir mod okur diye yazıyorum.. )
eline sağlık bu arada...
 
harikaydı çok beğendim bu kadar olmasada bu ist sevdası çok aileleri darmadağan etti maalesef:rolleyes2:
 
Çok güzeldi ellerine sağlık sen beni güldürdün allahta seni güldürsün emi:laugh:
 
ecitah .!.:
Çok güzeldi ellerine sağlık sen beni güldürdün allahta seni güldürsün emi:laugh:
amin canım rabbim hiç kimseyi ağlatmasın
beğenmenize sevindim arkadaşlar yorumlarınız için ben teşekkür ederim
 
emcan01 .!.:
amin canım rabbim hiç kimseyi ağlatmasın
beğenmenize sevindim arkadaşlar yorumlarınız için ben teşekkür ederim


ne demek canım arkadaşım sen böylesine güzel yazılar yollucanda bizmi beyenmiycez biz teşekkür ederiz valla bu yorumu yazmadan önce yine okudum ve güldüm allahta seni güldürsün
 
emcan paylaşımın çok güzel eline sağlık.pardon arkadaşlar bayan mafia yı arıyorum buralarda mı.tekrar pardon
 
X