Saç Rengi ve Saç Boyama Koyu küllü kumral boyayla saç cilası yapmak (yardım lütfen)

srcc__

Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2015
196
151
Kızlar ya tüm saçıma (göğüs hizasında saçlarım) cila yapıcam koyu küllü kumral boyayla, araştırdım ama kafamda oturtamadım bi türlü yanlış bişey yapmak istemiyorum yardımcı olun lütfen:KK17::110:

1 tüp boya yeter mi?
Tüm saç olduğu için 1 çay bardağı mı koymalıyım yoksa 1,5 çay bardağı mı? Çünkü benim saçım boyayı hemen emer :KK43:
Oksidan ne kadar konulmalı?
Saçları ıslatmalı mıyız yapmadan önce?
Bir de saç kremi bir kısım koymuş, bir kısım koymamış ne kadar koymalıyız?:110:

Saçım koyu kumral gene fakat turuncu yansımalar var hiçbir şekilde gitmedi yansımalar. Turuncu yansımaların gitmesini istiyorum sadece o kadar

1/4 tüp boya, 1 kaşık oksidan,1 çaybardağı su, 1 kaşık da saç kremi.Saçının uzunluğundan ve gürlüğünden bahsetmemişsin, medium boylarda orta yoğunluktaki saç için yeterli bu miktarlar.çok uzun ve/veya çok gürse tüm oranları 1,5 katına çıkarabilirsin.
Saçın ıslak olsun uygularken.
Turunculuk çoksa direk küllü koyu kumral boyasan daha etkili olur aslında.

Su ekleyince saç daha iyi parlıyormus ve kızıllıgıı tamamıyle alıyormus banada kuafor demıstı bende yakın zamnda kullu koyu kumrala boyuycam bakalm nasıl olucak :)

Su ekleyince saç daha iyi parlıyormus ve kızıllıgıı tamamıyle alıyormus banada kuafor demıstı bende yakın zamnda kullu koyu kumrala boyuycam bakalm nasıl olucak :)
Cilayı denedim ben ama sanırım ilk defa boya konusunda beceriksiz çıktım :KK23: kızıllıklar gitmedi saçım boyanmış oldu sadece :KK70:

boyan güzel degil demekki ya da ölçüsünü ayarlayamadın :/ ben yaptım yogun koyu kumral çokta güzel olduu :KK70: YEEYYY çok sevindiim :KK70:

Tavsiye ederim zaten pıyasada nadiir bulunuyo ben n11 den sipariş verdim çokta uyguna aldım sizde ordan alın :KK70: :)

Bizim burada kuaför malzemeleri satan bi yer var oraya bakayım bi olmazsa alayım çok methini duymuştum artık denemek icap ediyor :))

Bende geçen igoranın koyu kumralını aldım 3 kutu anca yeter diye 43 tuttu 40 tl ye aldım kendi indirim yaptı çok alan olmuyormuş profesyonel boya sanırım ondan :KK53:

aslında bende sıkılmıycagımı bilsem saçımı şarap kızılına boyarım çok seksi bi renkk :KK68:
1 haftada akmasa yapıcam ama şeytana uymuyorum gerçekten harika bi renk :KK37:

Bende geçen igoranın koyu kumralını aldım 3 kutu anca yeter diye 43 tuttu 40 tl ye aldım kendi indirim yaptı çok alan olmuyormuş profesyonel boya sanırım ondan :KK53:

Ayy aman Allah'ımm :eek: ben neva colorı 2.95 tl.ye alıyorum :mad: gidiim de köşede bi ağlayayım :)

1 haftada akmasa yapıcam ama şeytana uymuyorum gerçekten harika bi renk :KK37:

Ayy aman Allah'ımm :eek: ben neva colorı 2.95 tl.ye alıyorum :mad: gidiim de köşede bi ağlayayım :)

Bende :KK57: böyle bakmıştım bi saniyelik :KK48: Hiç boyaya o kadar para vermemiştim şimdiye kadar ama market boyalarından daha kaliteli olduğuna eminim :KK51:

X