Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kozmetik,taki,saat,gözlük, sıfır veya az kullanılmış bu fırsat kacmazz
Urunler satılık veya takasa açıktır. Hepsi orijinal özellikle bandrollerinide çektim sorgulayabileceginiz bir sistem var sanırım nette. Uzun bir bekarlık hayatında bolca bakım ürünü alıp colcocuga karışınca elimi bile suremedigim ürünlerin çeyreğini burada takasa çıkarıyorum. 1-2 yaş kiz bebek mont,atkı bere, 21 nodan itibaren kız bebek ayakkabı veya kokos kız elbiseler ile uygun şekilde takaslayacagim. Buyrun bayanlar hayırlı olsun şimdiden :)
1-2-3 Avon ruj sadece denemek için kullanıldı bana uymadığı için kullanmasına fiyatı matte fusia 7 TL 4-5 ojeler 3 TL parlatıcı olan yurt dışından geldi bir kez dahi kullanılmadı full 6-7-8 küpeler her resim 5 TL 9- solingen marka cımbız hiç kullanılmadı 5 TL 10- loreal visible lift porselen fondaten cildime hiç uymadı bir kaç defa sadece nohut tanesi kadar kullandım 20tl 11- Avon men şampuan 250 ml sıfır urun 5 TL 12-13-chanel far yurtdışından geldi renkleri ten rengime uygun değil 40 TL 14- Avon simply genital bölge temizleme jeli 300 ml sıfır urun 5 TL 15- Avon gözlük sıfır urun 25 TL den başlıyor fiyatlar ben 15 TL ye vericem 16- max faktör rimel kutusunu attım ama jelatini daha açılmadı suya dayanıklı özelliği var 20 TL 17- Avon dudak parlatıcı ışıltılı denemek icin kullandım dolu duruyor ancak, 4 TL 18-kalpli gumus küpeler AVM nin gumus mağazasından aldirmistim 10 TL 19-eyelenir sivri sert uclu tam siyah 5 TL 20-dove krem sıfır 8 TL 300 ml 21-22- flormar 4 renkli far bir kaç fırça darbesi kullanıldı o kadar kadifemsi parlaklk sağlar, 7 TL 23-avon kirpik kivirici 7 TL 24-loreal ruj çift taraflı 10 TL 25-26- Avon banyo köpüğü sıfır 500 ml 8 TL 27- max faktör kalem acacagiyla kutusu yok ama kullanılmamış urun 10 TL 28-avon simpley genital bölge temizleme jeli 5 TL 29-solingen marka cımbız sifir 5 tl 30- ferruci marka erkek saat markofoniden eşime aldım ancak hiç kullanmadı sıfır urun bulabilirsem garanti belgesinde yollucam 25 TL 31-kupe 5 TL 32-flormar xxl rimel az kullanıldı 7 TL 33- saat iki kez eklenmiş sıra bozulmasın 34- oriflame veryme dudak parlatıcı sıfır urun 5 TL 35- flormar terracota allık sayılı kullanıldı 15 TL 36- Avon colortrend oje ışıltılı çok belirgin bir rengi yok 3 TL 36-avon city rush parfüm sifir 25 TL 37-avon allik fırçası sıfır 7 TL 38-avon far sıfır 15 TL 39- Avon bady losyon 5 TL sıfır urun 40-41- joop parfüm orijinal özellikle bandrol çektim yanında 150 ml body kremide mevcut 50 TL 43- loreal lashermascara fiyatını araştırın ben 15 TL vericem 44-eyelenir 5 TL sıfır gibi
city rush parfümü takas yapar mısın bende de rare gold var avon 1 kez sıktım 39 tl ye almıştım başkasının üstünde bayılmıştım ama ben esmer olunca kokusunu kendime yakıştıramadım öylece duruyor 2 ay önce aldım takas yapar mısın
city rush parfümü takas yapar mısın bende de rare gold var avon 1 kez sıktım 39 tl ye almıştım başkasının üstünde bayılmıştım ama ben esmer olunca kokusunu kendime yakıştıramadım öylece duruyor 2 ay önce aldım takas yapar mısın
ya canım ama o parfümü çok seviyordum ben bir kolaylık yapman mümkün değil mi rare gold u da satarsın burda olmaz mı :)ya da 42 44 beden uyarsa kıyafetlerle de takas yapabilirim burda konu vardı kapandı. resssim atarım
birde saç düzleştiricim var ben de normalde avon satmıştım bir dönem avondan hediye almıştım arçelik marka ama kendimin var diye onu hiç kullanmadım daha öylece plastik kokusuyla duruyor yani hiç kullanılmadı senden birkaç ürün daha alsam onunla takas eder misin
birde saç düzleştiricim var ben de normalde avon satmıştım bir dönem avondan hediye almıştım arçelik marka ama kendimin var diye onu hiç kullanmadım daha öylece plastik kokusuyla duruyor yani hiç kullanılmadı senden birkaç ürün daha alsam onunla takas eder misin