KPSS VE ZAMAN SORUNUM VAR LÜTFEN FİKİR İSTİYORUM

angel__m

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2015
11
3
36
Merhaba arkadaşlar. Sizce Kpss ye 4 ay hazırlanmak yeterli olur mu. Şuan sınav için 4 ayım kaldı. Ben halen başlayamadım çalışmaya. Ve telaş sardı. Yetişir mi yetişmez mi korkularından dolayı çalışamıyorum. Aslında bu zaman zarfında başarabileceğime inansam ve bu çooook geç kalmışlık hissinden kurtulsam yaparım diyorum. Açıkçası başarı hikayelerine ve morale ihtiyacım var. Edebiyat öğretmenliği mezunuyum. Cevaplarsanız çok memnun olurum

Dayım bana demiştiki, bi sınava 6 ay boyunca düzenli hazırlanırsan başarırsın. 4 ay çok kısa bi süre değil, hergün 6-10 saat çalışmalısın. Allah yardımcın olsun

Merhaba arkadaşlar. Sizce Kpss ye 4 ay hazırlanmak yeterli olur mu. Şuan sınav için 4 ayım kaldı. Ben halen başlayamadım çalışmaya. Ve telaş sardı. Yetişir mi yetişmez mi korkularından dolayı çalışamıyorum. Aslında bu zaman zarfında başarabileceğime inansam ve bu çooook geç kalmışlık hissinden kurtulsam yaparım diyorum. Açıkçası başarı hikayelerine ve morale ihtiyacım var. Edebiyat öğretmenliği mezunuyum. Cevaplarsanız çok memnun olurum
Şubatta çalışmaya başlayıp temmuzda sınava girip ekimde atanan tanıdığım var. Geç diil tabiki.

Dayım bana demiştiki, bi sınava 6 ay boyunca düzenli hazırlanırsan başarırsın. 4 ay çok kısa bi süre değil, hergün 6-10 saat çalışmalısın. Allah yardımcın olsun
12-13 saat çalışabilirim . Şuan hep evdeyim o yüzden sıkıntı olmaycak ama bir taraftan da şunu düşünüyorum insanlar bu sınav için 1 yıl çalışıyor eğer yeterli olcak olsaydı neden eylül ayında başalarlardı çalışmaya diyorum.

12-13 saat çalışabilirim . Şuan hep evdeyim o yüzden sıkıntı olmaycak ama bir taraftan da şunu düşünüyorum insanlar bu sınav için 1 yıl çalışıyor eğer yeterli olcak olsaydı neden eylül ayında başalarlardı çalışmaya diyorum.
Ben sözde eylülden beri çalışıyorum. Ben iib mezunuyum. Dersanemdeki herkes dökülüyor. Ben bile son 1 aydır tam anlamıyla ders çalışıyorum. Önemli olan asılıp çalışmak.

Ben martta başlamıştım atanmıştım. İyi de puan almıştım. He günde on-on iki saat çalışma hayaldi benim için bir yaşını doldurmamış kızımla. Önemli olan da çok çalışmak değil zaten senin için doğru stili bulmak

onlar hergün oturup 12-13 saat çalışmıyorlardır bence

Bence otur çalış. Şu seçim yatırımı diye sınavdan önce öğretmen almazlarsa ağustosta çok öğretmen alınacak. Osmanlıca dersleri de size verildi ee sizden de çok alınacak böyle düşün

burda zaman harcamazsan yeter bence

Şubatta çalışmaya başlayıp temmuzda sınava girip ekimde atanan tanıdığım var. Geç diil tabiki.
burda zaman harcamazsan yeter bence
Buraya dün gece üye oldum :) Psikoloğa mı gitsem diyordum sonra bi yazayım buraya dedim. Çünkü moral olarak kendimi ders çalışmaya yeterli hissetmiyordum. Bu olmaz 4 ay da sınav mı kazanılır düşüncesinden kurtulmam gerekliydi. Ama şuan kendime inancım gelmeye başladı. Teşekkür ederim hepinize arkadaşlar.

Buraya dün gece üye oldum :) Psikoloğa mı gitsem diyordum sonra bi yazayım buraya dedim. Çünkü moral olarak kendimi ders çalışmaya yeterli hissetmiyordum. Bu olmaz 4 ay da sınav mı kazanılır düşüncesinden kurtulmam gerekliydi. Ama şuan kendime inancım gelmeye başladı. Teşekkür ederim hepinize arkadaşlar.
benim ablamda 4 5 ay çalıştı ve dersande çalışıyordu aynı zaman da tam zamanlı olarak ve 90 küsür puan aldı

benim ablamda 4 5 ay çalıştı ve dersande çalışıyordu aynı zaman da tam zamanlı olarak ve 90 küsür puan aldı
Harika ve çevremde var aslında böyle bildiklerim yüksek lisans ders döneminde dahi kpss den 90 küsürlerde puan alarak atananlar. Neden olmasın dimi.

4 ay az bi zaman değil güzel bi programla çalışmaya başlayın bence. öğretmen alımı da çok olacak gibi duruyo hiç düşünmeden başlayın derim

Bende aynı durumdayım canım. birde nişan konusu gündeme geldi benim 2 aydır.kpssden koptum resmen.cok umutsuzum :KK42:

Vakit kaybetmeden baslarsaniz ve gerçekten verimli çalışırsanız atanirsiniz. Ağustosta 47 bin atama olacak bu fırsatı değerlendirin. Önümüzdeki yıllarda secim yok bu kadar çok atama uzun bi sure olmayabilir. Stratejik davranin.

Bende aynı durumdayım canım. birde nişan konusu gündeme geldi benim 2 aydır.kpssden koptum resmen.cok umutsuzum :KK42:
Çalışmaya başlayalım o zaman canım. ne güzel bak nişan da olcakmış atanınca da düğün ooh mis :confused: Ben başaldım bile. Burada yazdıklarınızı okudum ya keşke daha önce üye olsaydım dedim. bugün saat 1 den beri çalışıyorum. Aradığım huzur buymuş. Zaman ayırıp yazan destek verenlerden Allah razı olsun.

ben bir buçuk ayda hazırlandım temelim bile yoktu, 87 puan aldım ama benim ki önlisans kpss kıyaslayamam bile o yüzden lisasn aşırı zor oluyor rakipler zorlu merak ettim neden bu kadar geç kaldınız hazır öğretmen alımları şaha kalkmışken bu fırat kaçar mı, benim arkadaşım afedersin öküz gibi çalışıyor o da edebiyat mezunu, kız kendini unutmuş, zaten kpss sistemi bu kendini unutmazsan sistem sana istediğini vermiyor malesef, şu 4 ayda bas gaza gece gündüz çalış temelin varsa eksikleri kolaylıkla kapatırsın.

Çalışmaya başlayalım o zaman canım. ne güzel bak nişan da olcakmış atanınca da düğün ooh mis :confused: Ben başaldım bile. Burada yazdıklarınızı okudum ya keşke daha önce üye olsaydım dedim. bugün saat 1 den beri çalışıyorum. Aradığım huzur buymuş. Zaman ayırıp yazan destek verenlerden Allah razı olsun.
Ne güzel canım planını yapıp devam et ne kadar bilgi depolarsan kardır. En olmadı seneye işine yarayacak. Bu yolda ilerlemek istiyorsan o bilgilere ihtiyacın var elinde sonunda. Ben sanmıyorum 4 ayda bu kadar konuyu bitirebileceğimi malesef. Çok yavaş ilerliyorum çalışırken. :KK43:

X