• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kredi çekeceğim, korkuyorum, nasıl ilerlemeliyim

dilara23

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2011
270
14
118
İstanbul
Hanımlar merhaba,

Ailevi borç durumlarımızdan dolayı kredi çekmemiz gerekiyor yaklaşık 10-15.000 TL arası olacak, fakat daha önce bu kadar yüklü bir borcun altına hiç girmedik
Daha önce kredi çekip ödeyen arkadaşlardan bana tavsiye ve fikir bekliyorum.
Bir de, eğer fikriniz varsa, hangi bankayı tavsiye edersiniz, açıkçası daha araştırma bile yapmadım çünkü inanın elim gitmiyor hiç bu işlere

Hanımlar merhaba,

Ailevi borç durumlarımızdan dolayı kredi çekmemiz gerekiyor yaklaşık 10-15.000 TL arası olacak, fakat daha önce bu kadar yüklü bir borcun altına hiç girmedik
Daha önce kredi çekip ödeyen arkadaşlardan bana tavsiye ve fikir bekliyorum.
Bir de, eğer fikriniz varsa, hangi bankayı tavsiye edersiniz, açıkçası daha araştırma bile yapmadım çünkü inanın elim gitmiyor hiç bu işlere

Şuanda sizi sıkıştırıp bunaltan fakat 2-3 ay sonra toparlanacak bir borç ise hiç bulaşmayın kredi işine. Faizler cok yüksek şuanda.

Şuanda sizi sıkıştırıp bunaltan fakat 2-3 ay sonra toparlanacak bir borç ise hiç bulaşmayın kredi işine. Faizler cok yüksek şuanda.

Malesef artık vadesi gelmiş ve hemen ödenmesi gereken bir borcumuz var.
10.000 çeksem 12 ay vade olsa en az 1000 TL faiz ödeyeceğim sanırım:((

Ben bundan 3 ay önce 13000 TL çektim faiziyle birlikte 15000 ödüycem 24 ay vadeli olarak ayda 652 TL ödüyorum ben bir arkadaşım için çekmiştim.

bu yüklü bir mebla degil allah daha beterinden korusun bende 10 bin cekmiştm evlenrken su an bitmk üzere yeter ki kafanız rahat olsun ..

Şöyle söyleyeyim hiç korkma anladığım kadarıyla borcunu aksatıcak birisi değilsin çekeceğin tutar 10.000,00-15.000,00 arası mümkün olduğu kadar vadesini kısa yapamaya çalış
a bank 15000,00 36 ay vade 546,63 aylık taksit
b bank 15000,00 36 ay vade 591,14 aylık taksit
c bank 15000,00 36 ay vade 601,72 aylık taksit bu şekilde bütün bankalara bakabilirsin internetten bütün bankaların listesini çıkarabilirsin ve kesene hangisi uygunsa ona başvurabilirsin
bunun üzerin dosya parası bide sigorta parası girer oda 400,00 tl felan tutar banka adlarını yazmadım ama incele bak biz ne krediler ödedik bitirdik aylık ödemelerini aksatma
bide her ihtimali düşün bir tane taksit kadar kenarda para bırak olurda bi aksilik olursa onu kullanırsın .

Şöyle söyleyeyim hiç korkma anladığım kadarıyla borcunu aksatıcak birisi değilsin çekeceğin tutar 10.000,00-15.000,00 arası mümkün olduğu kadar vadesini kısa yapamaya çalış
a bank 15000,00 36 ay vade 546,63 aylık taksit
b bank 15000,00 36 ay vade 591,14 aylık taksit
c bank 15000,00 36 ay vade 601,72 aylık taksit bu şekilde bütün bankalara bakabilirsin internetten bütün bankaların listesini çıkarabilirsin ve kesene hangisi uygunsa ona başvurabilirsin
bunun üzerin dosya parası bide sigorta parası girer oda 400,00 tl felan tutar banka adlarını yazmadım ama incele bak biz ne krediler ödedik bitirdik aylık ödemelerini aksatma
bide her ihtimali düşün bir tane taksit kadar kenarda para bırak olurda bi aksilik olursa onu kullanırsın .

Teşekkür ederim moral verdiniz bana.
Allah izin verirse asla aksatmam borcuma sadığımdır
Yeni işe girdim ve hemen borcumu ödeyip bitirmek istiyorum bu nedenle kredi çekicem
Bugün akşama doğru şubelere gidip bilgi almaya karar verdim...

Kredi çekmeden de olmuyor valla. İhtiyacımızı karşılamak için birilerinden para istemektense bankalar daha iyi. Geçen yıl 15.000 Tl çekmiştim 5 yıl vadeli olarak. 1 yılı geride kaldı bile :31:

10000 çok büyük değil ödenir gider inşallah. İnternette tüm bankaların ne kadar taksit ve masrafla kredi verdikleri hesaplanabiliyor. Çekeceğiniz miktara göre en uygun bankayı buralardan bulabilirsiniz. Zaman zaman tüketici kredilerinde kampanya oluyor. Şu an vardır bahar kampanyası falan diye. Onlara bakmanızı öneririm.

insan borçlanmayıncada bişey elde edmiyor valla.:31:arkadaşım çekeceğin parayı eğer durumun varsa kısa tut derim.uzun tutuncada bitmek bilmiyor.faizde çok işliyor. kolay gelsin

Back
X