- 10 Aralık 2014
- 8.631
- 6.441
- Konu Sahibi Benbirlaydii
Konuyu fazla detaya girmeden anlatmaya calisicam arkadaslar lutfen acil fikirlerinize ihtiyacm var.6 aylik evliyim esimle evlendikten sonra tum takilarimi borclarimiz kapatmasi icin herkesten gizli olarak ona verdim kendi istegimle.Esimin tayini uzak yere ciktigi icin kimse bilmiyo.Simdi asil mesele mayista gorumcemin oglunun dugunu var herkes sorup duracak biliyorum.Kayinpederim duyarsa esimle arasinda cok buyuk sorunlar yasanir tabi banada ucu dokunur.Tabi bende eltiilerimin yaninda sönük durmakta istemiyorm dugunde.En kucuk gelinim.Esimle konustukta benim normalde takilarim 22 milyar civari yaklasik olarak tutuyo. Esim istersen kredi cekeyim altin dusunce kredi ile alayim diyo dugune kadar ama ben dugunde bos gitmek istemiyorum. Ikinci secenekte sundu bana ya da her ay hesabina belli bi miktar para yatiraym hic dokunmamak sartiyla yavas yavaş altinlarini diyo. Bu arada 5 haftalik hamileyim unv yeni mezun oldm ogretmenim ama calisamayacm bu gidisle sizce napmaliyim noolur yardimci olun esim devlet memuru soyle düşünüyorum yarın birgun Rabbim nasip ederse bebegimiz dogdugunda bi memur maasiyla ancak ebev ihtiyaci cocuk masrafi kira derken esim bana para ayiramaz ve tabi bende bu durumda isteyemem. Sizce kredi ceksin mi altinlarim icin yoksa yavastan beklemelimiyim noolur yardimci olun durum anlattigim gibi