Kredi karti alimi

huzurgerek

Simdi, cati katinda inziva vakti..
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2014
1.489
1.162
Kizlar gunaydin. Daha once kredi karti kullanmadim hic en azindan limiti dusuk ( 300 ) falan bi kredi karti almak istiyorum.
Her yerde kullanabilecegim faiz oranlari dusuk kart onerir misiniz?

Ben direk kredi kartını önermiyorum :)) kendi fikrim eğer zorlanmıyorsan hiç bulaşma derim.
Ben çok dikkatliyim aslaaa gerektiğinden fazlasını almamm diyen beenn!!! Her ay dibine vuruyorum.. tamamen yok etmeyi düşünüyorum.

Çalışıyorsanız maaş müşterisi olduğunuz bankayla görüşün bence.

Ama en güzeli hiç bulaşmamak.

Ben direk kredi kartını önermiyorum :)) kendi fikrim eğer zorlanmıyorsan hiç bulaşma derim.
Ben çok dikkatliyim aslaaa gerektiğinden fazlasını almamm diyen beenn!!! Her ay dibine vuruyorum.. tamamen yok etmeyi düşünüyorum.

Ben sadece giyim.icin istiyorum aslinda limit dusuk olunca sorun olmaz diye en azindan asgarisini oderim :)

faizler 3 aşağı 5 yukarı aynı :)sen düzenli ödemeye gayret edersen faiz oranı seni ilgilendirmez. genelde iş bankası, yapı kredi ve garantinin kartları çok rağbet görür. ben iş bankçıyım :) çok şükür çok memnunum. yıllık kart ücretini falan bir telefonla iade ediolar. yapı kredi ve garantide böyle bişi yok. ya iptal etmiolar. ya da çok baskın çıkarsanız puan olarak yüklüyorlar. artı limiti 1000 tl falan alabiliosun. taksitli kartlar öyle oluyormuş. bana bankacı söyledi ama bütün bankalarda öyle mi bilmem :)

faizler 3 aşağı 5 yukarı aynı :)sen düzenli ödemeye gayret edersen faiz oranı seni ilgilendirmez. genelde iş bankası, yapı kredi ve garantinin kartları çok rağbet görür. ben iş bankçıyım :) çok şükür çok memnunum. yıllık kart ücretini falan bir telefonla iade ediolar. yapı kredi ve garantide böyle bişi yok. ya iptal etmiolar. ya da çok baskın çıkarsanız puan olarak yüklüyorlar. artı limiti 1000 tl falan alabiliosun. taksitli kartlar öyle oluyormuş. bana bankacı söyledi ama bütün bankalarda öyle mi bilmem :)

Zaten limitimi yukseltmeyi dusunmuyorum dedigim gibi 300 yani en fazla buda beni zorlamaz. her yerde kullanabiliyorsun degil mi?

Evet ya bende acayip kızıyorum, yıllık ücret nedir. 70 lira yıllık ücret çekiyorlarsa atıyorum 55 lira puan veriyorlar. En güzeli kullanmamak ya da yıllık ücret iadesi yapan bir bankayla çalışmak sanırım.

Kizlar gunaydin. Daha once kredi karti kullanmadim hic en azindan limiti dusuk ( 300 ) falan bi kredi karti almak istiyorum.

Kredi kartı alma. kredi kartı alma.
Kredi kartı çoooookkk lazım hayati değilse alma (ölüm kalım hastane masrafı vs. )
Kredi kartı almaman gerektiğini söylemiş miydim? Kredi kartı alma...

Düğün öncesi almıştım 1,5 yıl önce taksitler falan için. Taksitler çoktaaan bitti ama farkında olmadan açıldığım için kalan borcu eritene kadar canım çıktı, daha geçen aylarda sıfırlayabildim....bir daha tövbe elimi sürmeyi düşünmüyorum.

Kredi kartı alma. kredi kartı alma.
Kredi kartı çoooookkk lazım hayati değilse alma (ölüm kalım hastane masrafı vs. )
Kredi kartı almaman gerektiğini söylemiş miydim? Kredi kartı alma...

:) Bilincli kullansak hic mi oluru yok :)

Maasimi bankadan almiyorum canim.
Yapi kredi-world dusunuyorum ama bilemedim :)
Zaten limitimi yukseltmeyi dusunmuyorum dedigim gibi 300 yani en fazla buda beni zorlamaz. her yerde kullanabiliyorsun degil mi?

yapı kredi yıllık ücretin iadesini yapmıyor haberin olsun :)

limit en düşük 1000 tl olabiliyor. öğrenci kartlarında falan 500 tl ama sana 1000 tl verirler bence. daha düşük olmuyormuş yani :)

Evet ya bende acayip kızıyorum, yıllık ücret nedir. 70 lira yıllık ücret çekiyorlarsa atıyorum 55 lira puan veriyorlar. En güzeli kullanmamak ya da yıllık ücret iadesi yapan bir bankayla çalışmak sanırım.
reklamcı gibi olucam ama iş bankası benden 60 tl mi ne kart ücreti almıştı. geçtiğimiz aylarda. telefonla 850 li hattını aradım. ve bu ücretin iadesini istiyorum dedim. biraz bekleticem mimoza hanım dedi. 15 sn sonra iade edildi, bir sonraki ekstrenizde görürsünüz dedi :)

yapı kredi yıllık ücretin iadesini yapmıyor haberin olsun :)

limit en düşük 1000 tl olabiliyor. öğrenci kartlarında falan 500 tl ama sana 1000 tl verirler bence. daha düşük olmuyormuş yani :)

Bu kotuymus ama istedigim limiti secme hakkim olmaliydi :)
yillik kart ucreti ne kadar oluyor canim

Finans Bank yıllık kart ücretini arayıp kartı kapatacağım deyince anında iade ediyor ama ben onu bile kapattırdım. Çok açılıyoruz çoookk... :KK43:

Sanirim is bankasi alacagim o zaman suan en mantiklisi o geldi bana.
garanti aldığı ücreti puan olarak yüklüyor tabi onunda bir kısmını yoksayarak. mesale 70 tl ücrete 50 tl puan gibi.
yapı kredi hiç vermiyor :)
iş direk iade ediyor. ( bende öyle oldu yani )
halkbankası hiç almıyor.
ziraatin kartı maksimum yani iş bankasının markasını kullanıyor.
vakıf bankta world yani y. kredinin markasını kullanıyor :)
diğer bankalara hiç bulaşma bile :)

Yıllık kart aidatı olmayanlardan seçin.Her bankanın kart aidatı olmayan bir kartı var (genelde bunu satmak istemezler).Siz bu kartlardan talep edin bence

X