Kredi kartı sorunu

Sui7

güzel günler gelsin istiyorum haketmesem de tanrım
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2012
527
316
Selam hanımlar size bir sorum olacak.
Kredi kartımı 3 ayda bir asgarisiyle ödediğim için kullanıma kapanmıştı. Yaklaşık 1 senedir kullanmıyorum.
Fakat bu 1 sene içinde borcumu azalttım. En son 100 tl kaldı.
Ben de borç azalınca gidip bankaya sordum kartım ne zaman açılır diye. Tamamını yatırırsam bşr gün sonra açılacağını söylediler.
Dün gittim tüm borcu kapattım hatta artıya geçtim 70 kuruş :)
Bugün kart kullanıma açıkır diye bekliyordum ama hala açılmadı. Cepten bakıyorum mobil şubeden. Kullanılabilir limiti +0.70 tl gösteriyor, yani yatırdığım borçtan fazla olan 70 kuruşu gösteriyor.
Bir gün sonra açılır dediler ama kart neden açılmadı hala anlamıyorum. Borca da yatırınca elimde fazla nakit kalmadı, bazen karttan geçmem gerekebilir bu 10 gün içinde.
Bilgisi olan varsa yardımcı olursanız çok sevinirim.

bankayı neden arayıp sormuyorsunuz kartınız asgarıyı ödemediginiz için tamamen kapatılmış olabilir

bankayı neden arayıp sormuyorsunuz kartınız asgarıyı ödemediginiz için tamamen kapatılmış olabilir
Asgariyi ödedim ama tam borcumu ödemedim, işte geçenlerde gidip sordum hepsini ödeyince açılır dediler.
Haftasonu müşteri hizmetleri açık mıdır arasam

Asgariyi ödedim ama tam borcumu ödemedim, işte geçenlerde gidip sordum hepsini ödeyince açılır dediler.
Haftasonu müşteri hizmetleri açık mıdır arasam

Ee soylemisler hepsni yatrmadan acilmaz diye hala neyi soruyosnz ki asgariyle acilmaz kapandktan sonra demisler

Ee soylemisler hepsni yatrmadan acilmaz diye hala neyi soruyosnz ki asgariyle acilmaz kapandktan sonra demisler

"Dün gittim tüm borcu kapattım hatta artıya geçtim 70 kuruş" demiş arkadaş. Yani bu sefer tüm borcu kapatmış üzerinden 1 gün geçmesine rağmen de açılmamış.

"Dün gittim tüm borcu kapattım hatta artıya geçtim 70 kuruş" demiş arkadaş. Yani bu sefer tüm borcu kapatmış üzerinden 1 gün geçmesine rağmen de açılmamış.

Ee ne bilim yazinin altindaki arkadasda asgariyi odedim tam borcu ödemdm yazms

açılmasa daha iyi 3 ayda bir asgarisini ödediğiniz borçlara tekrar girip bir ton faiz ödeyip bankara çalışır hale geleceksiniz yine. karttan harcama sonraki ay elindekileri karta yatırıp karta mecbur kalma, sonraki ay daha çok yatırığ karta borçlu kalma asgarisini ödemeye başlama büyüyen borç küçülen gelir... anlatırken içim sıkıldı. hazır borç bitmişken iptal edin. on günlüğüne kendinizden ödün verin ekmek peynir yaşayın daha iyi.

hafta sonu işleme girmez ptesi açılır büyük ihtimalle .iş günü içerisinde yapılıyor böyle işlemler

Evet haklısınız çok çektim kredi kartından. Kartsız yaşamayı öğrendim borcunu da bitirdim çok şükür ama bu ara bazı sebeplerden elimde nakit kalmasına ihtiyacım var. Kartla tekrar açılmayı düşünmüyorum hiç de istemiyorum o yüzden kendimi tutabileceğimi düşünüyorum kendimi telkin ediyorum.
Büyük ihtimalle haftaiçi işleme girecektir diye düşünüyorum ben de.

X