kredi kartı yıllık ücret hakkında yardım

pitho86

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2014
2.459
1.910
çok sinirliyim kızlar ya bu bankalardan nedir çektiğimiz?
tüm kartlarımın yıllık aidatlarını iade ediyor bankalar ama garanti bankası kesinlikle iade etmiyor bonus puan verelim diyolar... ben napim 20 liralık bonusu? her yıl aynı muhabbet az önce yine aradım 75 lira gelmiş ücret nerdeyse kavga ediyodum ama çözüm yok. hemen hemen 10 yıldır kullanıyorum limitim de yüksek ve en verim aldığım kart bonus. ama hakkım olmasına rağmen iade yapılmıyor. var mı buna bi çözüm bulan?
bi de world kart yıllık ücrette sıkıntı çıkartıyo mu?
finansbank, akbank ve iş bankasında sorun yaşamıyorum. sadece garanti böyle. eğer world sıkıntı vermiyosa en sevdiğim bonusu iptal ettirip ona geçicem En Büyük KK

İade isteğini bankaya bildirmek, o şekilde itiraz etmek çözüm olmayabiliyor. Benzer olay benim de başıma geldi, benimki bonus değildi tabi ama sanırım tüm bankalar aynı şeyi yapıyor... Şikayetvar.com'a yazıp şikayette bulunmadıysanız en kısa zamanda bunu yapmanızı öneririm. Öyle de çözüm olmazsa tüketici hakem heyetine başvurun. Benden de ücret kesmişlerdi, bankaya bildirdiğimde iade edileceği söylendi ama bir aydan fazla süredir oyaladılar. Ben de şikayetvar sitesine yazdım, iki kere falan şikayetimi orada belirttim, ilk şikayetimden bir süre sonra banka iade etmeyeceğine dair bir e-posta attı. İkinci şikayet yazışımdan bir süre sonra kesintinin hesabıma iade edildiğine yönelik bir e-posta aldım bankadan. Tüketici hakem heyeti sürecini ben pek bilmiyorum ama bu konuda KK'da tecrübeli üyeler var. :)

çok teşekkür ederim cevabın için. hemen yazıyorum şikayet vara. hayır para değil önemli olan bile bile kazıklanmaya kızıyorum diğer bankalar iade yaparken neden buna ödeyeyim? şimdi garanti bankasına mail attım şikayet vara da yazıcam çok sağol...

Benimkini yıllarca iptal etti bonus, ekstrede geldiğinde arayıp itiraz ediyordum iade ediyorlardı. Geçen yıl ısrarla iade etmediler, gelen bedeli ödeyip iptal ettirdim kartı

Word e ödemiyorum taksitçi kartlarını kullanmak kaydıyla. Taksitçi de işime geliyor çünkü veterinerimde kredi kartına taksit yok. Bana büyük gelen meblağdaki veteriner harcamalarımı 3 taksitte ödeyebiliyorum, işime geliyor. Onlarda kart aidatını taksitlendirme ücretlerinden çıkartıyorlar zaten

Akbank'ın Free ve Finansbank ın Fix kartında da kredi kartı aidatı yok, bilgin olsun

çok sinirliyim kızlar ya bu bankalardan nedir çektiğimiz?
tüm kartlarımın yıllık aidatlarını iade ediyor bankalar ama garanti bankası kesinlikle iade etmiyor bonus puan verelim diyolar... ben napim 20 liralık bonusu? her yıl aynı muhabbet az önce yine aradım 75 lira gelmiş ücret nerdeyse kavga ediyodum ama çözüm yok. hemen hemen 10 yıldır kullanıyorum limitim de yüksek ve en verim aldığım kart bonus. ama hakkım olmasına rağmen iade yapılmıyor. var mı buna bi çözüm bulan?
bi de world kart yıllık ücrette sıkıntı çıkartıyo mu?
finansbank, akbank ve iş bankasında sorun yaşamıyorum. sadece garanti böyle. eğer world sıkıntı vermiyosa en sevdiğim bonusu iptal ettirip ona geçicem En Büyük KK

Kapattirmak için yazi vereceksiniz bankaya sonrasında öneri ve ikna cagri merkezinden ariyorlar.

Yillik ücreti geri yüklemeyi ve bonus oneriyorlar.onermezlerse de axess e vs geçin bizim 3krediye de iade yapıyorlar.

çok teşekkür ederim cevabın için. hemen yazıyorum şikayet vara. hayır para değil önemli olan bile bile kazıklanmaya kızıyorum diğer bankalar iade yaparken neden buna ödeyeyim? şimdi garanti bankasına mail attım şikayet vara da yazıcam çok sağol...
Rica ederim, umarım faydasını görürsün. Benden 18 TL kesmişlerdi, evet bu çok düşük bir para aslında ama bana aidatsız diye verilen kredi kartından 1 TL bile aidat kesilse iadesi için uğraşırdım, bankalar bizden fazlasıyla kazanıyor zaten bir de kart ücreti, cart ücreti curt ücreti vs. deyince iyice tepesine biniyorlar milletin. Hakkınızı arayın.

Bana da iade ettiker 1yıl kullanım taahhüdü ile. 444lü noyu aradım o kadar.

İş Bankasından bu ücreti alamayanlardanım ben de.
İşin garip yanı, müşteri hizmetleriyle telefon üzerinden yaptığım ilk görüşmede iademin en kısa sürede gerçekleştirileceğini bildirdiler. Teşekkür edip kapattım. Sonra çok geçmeden iade incelemesinin başlatıldığını bildiren bir e-mail gönderdiler. Kendilerinden aldığım son e-mail de o kesilen ücretlerin yaptıkları üstün (!) hizmet karşılığı olarak görülmesi gerektiğine, dilersem başka kart alabileceğime ilişkin bir takım cümlelerdi.
Şikayetvar'a yazdım bugün En Büyük KK

Nasıl bir yol izleniyor bu ücretleri geri almak için. Basamak basamak tarif edebilecek olan var mı?

X