Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası kreş açmak istiyorum

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

maviorman

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2008
93
3
86
39
Muğla
merhaba hanımlr,,biz 3 bayan kreş açmak istiyoruz ( eşlerimiz ortak :)) prosedürleri internetten araştırdım ama yinede kreşte çalışan yöneticilik veya işletmecilik yapan çocğunu kreşe veren insanlarla bilgi alışverşi yapmak istiyorum,,,mevcut kreşlerde sorunlar neler..ne olsa daha iyi olur veya ne olmasa daha iyi olur..yardımcı olursanız sevinirim

Merhaba, onceliklikle cesaretinizden dolayi tebrik ederim zira ben de cok istedim ama kismet olmadi:( Fakat gecen sene bir arkadasim acti onunla sohbet etme firsati bulmustum Kendisi mahalle arasinda bir kres olmasindansa lokasyonu. iyi olan bir franchasing anaokulu acti ilk etapta maliyetli olabilir cunku belli sartlari var ama sonrasinda dusununce mantikli geliyor sizi surekli destekleyen ve kendi adiyla ekstra reklama gerek duymadan tum subelerde ayni kaliteye ulasacaginiza inanan bir ekibin icinde oluyorusunuz daha yolun basindayken... Belki siz de dusunebilirsiniz...
..

ben de açmak istiyorum ama tam cesaret edemedim açıkçası çok fazla prosedür var açarken gözüm korktu:S:50:

Buraya soru soran arkadaşlardan kreş açanlar tecrubelerini paylasabilir mi? Yapilacak islemler, ortalama maliyet ve tüm süreç hakkında?

Back
X