- 12 Ocak 2011
- 176
- 166
- Konu Sahibi hayalperest9
Kızlar oğlum mayısta 3 yaşına girecek inşallah.bu aralar nerdeyse herhafta kreşte bir arkadaşının doğum günü oluyor.bu arada kreşte daha yeniyiz.elinde doğumgününde dağıtılmış hediye kurabiye, buzdolabı süsleriyle falan geliyo oğlum.ve gerçekten çok hoşuna gitmiş o kutlamalar heyecanlı heyecanlı anlatıyo yol boyunca yavrum.
Şimdi sorun şu ki;bu kreşte kutlanan doğumgünlerinde neler yapılıyo bilmiyorum.oğlumun boynu bükük kalmasını yada benimki güzel olmadı diye düşünmesini istemiyorum.bu üç yılda sürekli sağlık sorunlarıyla boğuştuk.onun çok mutlu olmasını istiyorum.
Aranızda tecrübesi olan anneler varsa bu konuda lütfen fikirlerini paylaşsın çok mutlu olurum..
Şimdi sorun şu ki;bu kreşte kutlanan doğumgünlerinde neler yapılıyo bilmiyorum.oğlumun boynu bükük kalmasını yada benimki güzel olmadı diye düşünmesini istemiyorum.bu üç yılda sürekli sağlık sorunlarıyla boğuştuk.onun çok mutlu olmasını istiyorum.
Aranızda tecrübesi olan anneler varsa bu konuda lütfen fikirlerini paylaşsın çok mutlu olurum..