• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kromozom testi..

duygusal hatun

Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2025
202
51
13
28
Merhaba kızlar iki defa tüp bebek tedavisi gördüm ilki tuttu ama 12 haftalık düşük oldu diğerindede negatif sonuç aldım.. Doktorum kromozom testi istedi çok şükür sonuçlar temiz geldi bu aşamadan sonra doktorum ne isteyebilir daha kendisiyle görüşemedim

Merhaba kızlar iki defa tüp bebek tedavisi gördüm ilki tuttu ama 12 haftalık düşük oldu diğerindede negatif sonuç aldım.. Doktorum kromozom testi istedi çok şükür sonuçlar temiz geldi bu aşamadan sonra doktorum ne isteyebilir daha kendisiyle görüşemedim
Bir şey istemez o en son aşama zaten. Transfer ederainiz hayırlı olsun darısı başımıza.

Pıhtılaşma, histeroskopi, katil hücre panelleri bakılabilir. Spermde sorun varsa sperm dna hasarı

Back
X