kuaförlerle başım dertte.

Kontes001

Mutlu olmayı bileceksin her daim...
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2014
10.911
17.542
iyi geceler. Bana acil ankara Altındağ bölgesinde güzel gelin saçı ve makyajı yapan bir yer önerir misiniz. Kimseye güvenemiyorum artık.

bu konu için evlilik hazırlıkları diye bir bölüm var sanırım. orada daha çok bilgi ve yardım bulabilirsiniz bence.

Altındağ şartmı? Ankaranın iyi kuaförleri genelde tunalı arjantin cad. Civarındadır oraları değerlendirme fırsatınız varsa yardımcı olabilirim

kuaforlerle basi dertte olmayan var mi ...baska ulkelerde de sac kiriklarini aldirmak icin gittigi kuaforden subay trasi olmus bi vaziyette cikan varmi merak ediyorum......

iyi geceler. Bana acil ankara Altındağ bölgesinde güzel gelin saçı ve makyajı yapan bir yer önerir misiniz. Kimseye güvenemiyorum artık.
Canım kesinlikle erdem kıramer ama tahran cad. Beymen plazanın içinde .. Biraz pahalıdır ama mükemmrl ötesi çıkarsın ordan .. Ankara ya gittiğimde gitmiştim.. İstanbulda ana merkezleri türkiyede bir çok ilde dükkanları var .. Gerçekten kalite istiyorsan bir git konuş derim.. Buarada düğün saçımı makyajımı istanbul etiler şubesinde yaptırmıştım herkes hayran kalmıştı

Puuff bende İstanbuldan Ankara'ya arkadaşımın düğünü için gidicem. Resmen bir kuaför bulup saçımı ve makyajımı yaptırıcam :) yani bilmediğim o an bulduğum bir kuaföre :) çok büyük kumar oynayacağım çoooook :)

X