Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kuaforlerle basi dertte olmayan var mi ...baska ulkelerde de sac kiriklarini aldirmak icin gittigi kuaforden subay trasi olmus bi vaziyette cikan varmi merak ediyorum......
Canım kesinlikle erdem kıramer ama tahran cad. Beymen plazanın içinde .. Biraz pahalıdır ama mükemmrl ötesi çıkarsın ordan .. Ankara ya gittiğimde gitmiştim.. İstanbulda ana merkezleri türkiyede bir çok ilde dükkanları var .. Gerçekten kalite istiyorsan bir git konuş derim.. Buarada düğün saçımı makyajımı istanbul etiler şubesinde yaptırmıştım herkes hayran kalmıştı
Puuff bende İstanbuldan Ankara'ya arkadaşımın düğünü için gidicem. Resmen bir kuaför bulup saçımı ve makyajımı yaptırıcam :) yani bilmediğim o an bulduğum bir kuaföre :) çok büyük kumar oynayacağım çoooook :)