Küçük ama bir sorum var ?

bunny5322

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2015
38
7
27
Değerli Arkadaşlar Meraba, yaşım 26 Siz hiç evleneceğiniz insanda Boy Aradınızmı yada sevgilinizde Biri varda boyu kısamı 1.70 boyunda ??

Bazen sikayet etsemde yinede mutluyum galiba boy konusunda.
1.57 felanim.
Benden kisa bi erkek yoktur galiba.:KK49:
Boyle bi problemde ortadan kalkiyor.

seviyorsan takılma böyle şeylere..herşey görsellik deil..ki öocukta kısa deil zaten..

benim bir arkadaşım vardı kız 1.90 vardır heralde kocası 1.75 ancak. ama kocası da kaslı iri yapılı olduğu için çok da garip durmuyorlardı. aşk boya bakmaz bence

Ben böyle saygısız Sayfa Görmedim ne Fake'si kardeşim ? Adam 1.000 mesaj 1.000 beğenilmeye buraya kayıt olacak değilye herşeyin bir başlangıcı var .s (Nefretle kınıyorum sizi)

İçimden bir ses, sen 1.70 boyunda bir erkeksin,kızlar buna önem veriyor mu diye nabız yokluyorsun gibi geldi. Hadi hadi itiraf et:KK53:

ahh canım 1.70 bıyunda erkeğin kendini kısa düşündüğünü mü sanıyorsun

ahh canım 1.70 bıyunda erkeğin kendini kısa düşündüğünü mü sanıyorsun
Bu pisliğin bana yazdıklarını görseydin keşke. Sapığın önde gideni,ahlaksız pislik :KK62::KK62: Uçururlar birazdan.Burası kadınlar kulübü ergen kardeşim,erkekler değil. Başka kapıya naşşşşşş

Bu pisliğin bana yazdıklarını görseydin keşke. Sapığın önde gideni,ahlaksız pislik :KK62::KK62: Uçururlar birazdan.Burası kadınlar kulübü ergen kardeşim,erkekler değil. Başka kapıya naşşşşşş
özeldenmi yazdı
o mesajları lütfen kibleyin

hayırdır ya bu ara ne bu erkeklerin bu siteden istediği :KK70: başka işiniz mi yok kardeşimmm

Ben böyle saygısız Sayfa Görmedim ne Fake'si kardeşim ? Adam 1.000 mesaj 1.000 beğenilmeye buraya kayıt olacak değilye herşeyin bir başlangıcı var .s (Nefretle kınıyorum sizi)
burdakilerde esefle şutlayacak seni şimdi

X