Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Değerli Arkadaşlar Meraba, yaşım 26 Siz hiç evleneceğiniz insanda Boy Aradınızmı yada sevgilinizde Biri varda boyu kısamı 1.70 boyunda ??
Tam ölçmedimde 1.60-165 fln .sizin boyunuz kaç
Tam ölçmedimde 1.60-165 fln .
İçimden bir ses, sen 1.70 boyunda bir erkeksin,kızlar buna önem veriyor mu diye nabız yokluyorsun gibi geldi. Hadi hadi itiraf et
Bu pisliğin bana yazdıklarını görseydin keşke. Sapığın önde gideni,ahlaksız pislik Uçururlar birazdan.Burası kadınlar kulübü ergen kardeşim,erkekler değil. Başka kapıya naşşşşşşahh canım 1.70 bıyunda erkeğin kendini kısa düşündüğünü mü sanıyorsun
özeldenmi yazdıBu pisliğin bana yazdıklarını görseydin keşke. Sapığın önde gideni,ahlaksız pislik Uçururlar birazdan.Burası kadınlar kulübü ergen kardeşim,erkekler değil. Başka kapıya naşşşşşş
ceyz çok akıllısınİçimden bir ses, sen 1.70 boyunda bir erkeksin,kızlar buna önem veriyor mu diye nabız yokluyorsun gibi geldi. Hadi hadi itiraf et
Aynen kibledim zatenözeldenmi yazdı
o mesajları lütfen kibletin
burdakilerde esefle şutlayacak seni şimdiBen böyle saygısız Sayfa Görmedim ne Fake'si kardeşim ? Adam 1.000 mesaj 1.000 beğenilmeye buraya kayıt olacak değilye herşeyin bir başlangıcı var .s (Nefretle kınıyorum sizi)