• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Merhaba hanımlar ben yeni katıldım sanırım harcamaları yazıyoruz . Kasım ayı extre 40 bin TL geldi ancak baya stok alışveriş yaptım deterjan vs temizlik ürünlerinde indirim vardı.
Bu ay kredi kartı kullanmama hedefi koyduk eşimle . 15inde maaş alacağım ve 1 tam altın.1 de gram altın alacağım.

Maşallah, çok iyi gerçekten, benim sadece aylık benzin masrafım 5-6 000 buluyor, işe arabayla gidip geliyorum, 1-2 de çarşıya indim mi.
Ben küçük bir ilçedeyim canım
Okula aracımla gidip geliyorum ayda benim benzin giderim 800 tl aracım 0.9 motor benzinli

Merhaba hanımlar ben yeni katıldım sanırım harcamaları yazıyoruz . Kasım ayı extre 40 bin TL geldi ancak baya stok alışveriş yaptım deterjan vs temizlik ürünlerinde indirim vardı.
Bu ay kredi kartı kullanmama hedefi koyduk eşimle . 15inde maaş alacağım ve 1 tam altın.1 de gram altın alacağım.
Merhaba canım hoş geldin
Aldıkların bereketli olsun 😊

Ara tatili fırsat bilerek buzluk stokları yaptım dün 2 kg kıyma aldım onunla normal köfte ve içli köfte yaptım . Bugün de pazarda bin TL harcadım . Birazdan yufkadan börek sarıp buzluğa koyacağım . Ay siz ne kadar az harcıyonuz anam 🤣

Ara tatili fırsat bilerek buzluk stokları yaptım dün 2 kg kıyma aldım onunla normal köfte ve içli köfte yaptım . Bugün de pazarda bin TL harcadım . Birazdan yufkadan börek sarıp buzluğa koyacağım . Ay siz ne kadar az harcıyonuz anam 🤣
Çok iyi yapmışsınız bereketli olsun

Ben tek başıma yaşıyorum
Oğlanlar tatillerde anca geliyorlar o zaman mutfak harcamalarım epey artıyor ama şikayetçi asla değilim
Kendi başıma olunca çok miktarda yiyemiyorum

Çok iyi yapmışsınız bereketli olsun

Ben tek başıma yaşıyorum
Oğlanlar tatillerde anca geliyorlar o zaman mutfak harcamalarım epey artıyor ama şikayetçi asla değilim
Kendi başıma olunca çok miktarda yiyemiyorum
Bizim de bebek var harcama haliyle çok ama genel olarak 1 maaş birikime gidiyor. Böyle tek tek yazmak süper gerçekten. İnsan neye ne kadar verdiğini görüyor

Merhaba geçtiğimiz hafta sonu yılbaşı çekimi yaptırmaya gittik 2000 ₺ günlük market alışverişleri dışında 2 haftadır başka büyük harcamam yok..
kredi kartımın ödemesi, kira ve faturalar derken maaş uçtu gitti.
son 1 aydır hiç birikim yapamadım :(
bugün kızımın Dr. muayenesi var ve akşama da kızım için köfte balık alışverişi yapmam gerekli.
avans alıcam 2 haftada ve bugün karttan yaptığım harcamların toplamını ödiycem ki karta ay sonu daha çok açılmamak için. nakit harcama yapmak zor oluyor genelde çoğu şeyi kartla ödeyim ay içinde ödemelerini yapmaya çalışıyorum.
umarım aralık ayında birikime biraz ayırabilirim

Sonunda 2 gun izin verdi my boss
Oruç tutacağım fırsattan istifade
Evdeyim nasıl olsa kartin limiti bitti dışarı da cikamam🤣🤣
Çarşıda cizme sordum 5 bin dedi nette daha ucuz dogum günümde buyukbasa kitliycem🤣🤣
Giyecek biseyde bulamadım hep eşofman takımı var netten 2 triko takim aldim 3100tl 🤭
Kiza test kitabı ic çamaşırı 1000tl tuttu
Artik ayın 15i gelebilirmi hesabimda 49tl kaldi🤣
Birde haftaya file market açılacak bizim siteye ayvayı yedik🤣🤣🤣

Back
X