• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Ben seni eskiden biliyorum, dua topiklerin vs. vardı, inanır mısın, seni arıyordum, eski mesajlarda nickini görünce, aaa dedim zaten bulmuşum. Sevindim yanii.:KK200:
Teşekkür ederim canım
Senin nikin hep aynı kalmış o nedenle gördüğümde nikini hatirladim ,aradan geçmiş en az 10 12 sene 😊
Nasılsın ?

Hakkında en hayırlısı olsun canım
Ben de 2.5 seneyi geçti 22 senelik evliliği bitireli çok şükür
Aminn, hepimize inşallah, aslında baştan belli ediyorlar bunlar kendilerini de, biz kadınlara Allah çok sabır vermiş. Diyorsun niye bu kadar sabrettim, ama demekki hayırlısı böyleymiş deyip geçeceğiz. Rabbim bugünümüzü aratmasın. Evlatlarımıza hayırlı kapılar açsın inşallah.

Aminn, hepimize inşallah, aslında baştan belli ediyorlar bunlar kendilerini de, biz kadınlara Allah çok sabır vermiş. Diyorsun niye bu kadar sabrettim, ama demekki hayırlısı böyleymiş deyip geçeceğiz. Rabbim bugünümüzü aratmasın. Evlatlarımıza hayırlı kapılar açsın inşallah.
Amin canım amin
Doğru diyorsun
Allah evlatlarımızla imtihan etmesin 🤲

Bir evlilikte kadın ilk önce değer görecek. Eve akşam kuru soğan getirsin ama sana verdiği değer eşsiz olsun. İkiniz içinde hayırlısı olsun. Evlilik gerçekten zor beni en çok etkileyen lohusayken annesinin benim evimde 1ay kalıp eşimi her gün doldurup benle kavga ettirmesiydi. O kadına hakkımı helal etmiyorum Allah'a havale ediyorum.

Bir evlilikte kadın ilk önce değer görecek. Eve akşam kuru soğan getirsin ama sana verdiği değer eşsiz olsun. İkiniz içinde hayırlısı olsun. Evlilik gerçekten zor beni en çok etkileyen lohusayken annesinin benim evimde 1ay kalıp eşimi her gün doldurup benle kavga ettirmesiydi. O kadına hakkımı helal etmiyorum Allah'a havale ediyorum.
Kesinlikle haklısın
Ben de Allah'a havale ettim
Allah sorsun bütün zalimlerden mazlumların haklarını, amin 🤲

son 10 günde
ısıtıcı bozuldu tamir 1.000 tl
çocugun şükür hastalığı yoktu fakat rutin gözükmesini istedik muayenesi 1.700 tl
el ütüsü istiyordum trendyolda gezerken dayanamadım alıyım ne olcak dedim :)) 850 tl
toki başvurusu 5.000 tl
bunlar şuan için ekstra ay sonuna da çok varmış tüh

A annee27 Allah hepimizin yardımcısı olsun canım
Yazdıklarını okudum ,üzüldüm 😔
amin hepimizin yardımcısı olsun.
hafta sonu yakın bir ilçede arkadaşımızın nişanı var takı, yol masrafları da eklenicek.
yani insan düşünüyor nasıl yetiştirilir nerden kısılır bilinmez.

Varyemez ablamiz bize bir el atmalı. Ne edelim ne etmeyelum. Misaldun indirimli sebzeler vardı onlardan aldım menüyü öyle olusturacagim. Bu ay hatta ne indirimliyse evde onu pisirecegim arada et şart tabi. Kızımın doğum günü yaklaşıyor ona da çok masraf yapmak istemiyorum

Varyemez ablamiz bize bir el atmalı. Ne edelim ne etmeyelum. Misaldun indirimli sebzeler vardı onlardan aldım menüyü öyle olusturacagim. Bu ay hatta ne indirimliyse evde onu pisirecegim arada et şart tabi. Kızımın doğum günü yaklaşıyor ona da çok masraf yapmak istemiyorum
şimdiden doğum günü kutlu olsun :)
kaç yaşına giriyor

Back
X