- 6 Ağustos 2010
- 41.512
- 75.143
- 1.123
UşakGünaydın canım, sen hangi sehirdeydin?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
UşakGünaydın canım, sen hangi sehirdeydin?
Ben seni eskiden biliyorum, dua topiklerin vs. vardı, inanır mısın, seni arıyordum, eski mesajlarda nickini görünce, aaa dedim zaten bulmuşum. Sevindim yanii.
Teşekkür ederim canımBen seni eskiden biliyorum, dua topiklerin vs. vardı, inanır mısın, seni arıyordum, eski mesajlarda nickini görünce, aaa dedim zaten bulmuşum. Sevindim yanii.![]()
İyiyim çok şükür, ben de 30 yıllık evliliğimi bitirebildim şükürler olsun, kızlarımla mutlu mesut yaşıyoruz, çok şükür.Teşekkür ederim canım
Senin nikin hep aynı kalmış o nedenle gördüğümde nikini hatirladim ,aradan geçmiş en az 10 12 sene
Nasılsın ?
Hakkında en hayırlısı olsun canımİyiyim çok şükür, ben de 30 yıllık evliliğimi bitirebildim şükürler olsun, kızlarımla mutlu mesut yaşıyoruz, çok şükür.
Aminn, hepimize inşallah, aslında baştan belli ediyorlar bunlar kendilerini de, biz kadınlara Allah çok sabır vermiş. Diyorsun niye bu kadar sabrettim, ama demekki hayırlısı böyleymiş deyip geçeceğiz. Rabbim bugünümüzü aratmasın. Evlatlarımıza hayırlı kapılar açsın inşallah.Hakkında en hayırlısı olsun canım
Ben de 2.5 seneyi geçti 22 senelik evliliği bitireli çok şükür
Amin canım aminAminn, hepimize inşallah, aslında baştan belli ediyorlar bunlar kendilerini de, biz kadınlara Allah çok sabır vermiş. Diyorsun niye bu kadar sabrettim, ama demekki hayırlısı böyleymiş deyip geçeceğiz. Rabbim bugünümüzü aratmasın. Evlatlarımıza hayırlı kapılar açsın inşallah.
Kesinlikle haklısınBir evlilikte kadın ilk önce değer görecek. Eve akşam kuru soğan getirsin ama sana verdiği değer eşsiz olsun. İkiniz içinde hayırlısı olsun. Evlilik gerçekten zor beni en çok etkileyen lohusayken annesinin benim evimde 1ay kalıp eşimi her gün doldurup benle kavga ettirmesiydi. O kadına hakkımı helal etmiyorum Allah'a havale ediyorum.
Ben de öyle. Bu aya eksilerde gireceğim ve önümde 30 gün varhesap yapıyorum yapıyorum bitmiyor
market faturalar kira acil ihtiyaçlar dışında gözle görünen hiçbir şey yok.
Allahım yardımcımız olsun şartlar çok zor yetişilmiyor hiçbir şeye.
bir kartı sıfırlıyorum diğerine açılıyorum anlamadım bu işi :)Ben de öyle. Bu aya eksilerde gireceğim ve önümde 30 gün var
amin hepimizin yardımcısı olsun.
Eksiye dusulsun bir ay daha fazla eksiye dusulmesin diye ugrasilsinE bordolar yayınlanmış
Yarın gelsin ,ödemeler yapılsın ve bu ayın hesapları kapatılsın
şimdiden doğum günü kutlu olsun :)Varyemez ablamiz bize bir el atmalı. Ne edelim ne etmeyelum. Misaldun indirimli sebzeler vardı onlardan aldım menüyü öyle olusturacagim. Bu ay hatta ne indirimliyse evde onu pisirecegim arada et şart tabi. Kızımın doğum günü yaklaşıyor ona da çok masraf yapmak istemiyorum
2insallah teyzesişimdiden doğum günü kutlu olsun :)
kaç yaşına giriyor