Yinemi geziyonn allasenbenim mesaim bitiyor kızlar, hafif bimakyaj yaptım, arkadaşımla avm de buluşacağız.. biraz sohbet iyi gelecek bize, ağrı kesici de içtim yoksa ağrı sızıdan birşey anlamazdım buluşmadan..
kızlar size birşey danışacağım. şimdi benim bilezik için köşede duran param var biliyorsunuz ( 50 dolar +100 euro+ 800 tl+ 1 yarım altın) bi de ağustos 15 inde gün param gelecek 1250 tl yani 3 bin gibi birşey olacak ağustos 15 de. ( hatta borca verdiğim 250+100 tl daha var ne zaman geleceğini bilemediğim için saymıyorum. neyse size sormak istediğim ben bunlarla kızkardeşime olan 3 tam altın borcunu mu kapatsam yoksa hedefim olan bileziklerden 1 tanesini alsam mı?? eşima akşam sordum, sen bileziğin için birikim yapıyorsun vazgeçme ondan dedi, zaten borcu öderiz bişekilde kendi evimize geçtiğimizde düzenli alırız dedi, ha bu arada kızkardeşim birikim için almıştı tam altınları o acelem yok ne zaman vermek isteseniz sorun değil dedi. ama ben de bi yandan borç varken bilezik almam mantıksız mı olur, il hedefimiz borçları mı kapatmak olsun ne diyorsunuz kızlar, ne yapmam gerek??
Çok teşekkürler canım. Yokluğun hissediliyorKızlar iyi akşamlar
Köydeyiz sabahtan beri 50 kere açtım sayfaları okuyamadan kapattım
Geldiğimizden beri harcama yapmadım eşim harcadı ama ufak tefek şeyler
Haftasonu ayderdeyiz
Yeni gelenler hoşgeldiniz
elecda dolabına bayıldım
guiding1 bende köy dönüşü yazlığa geçip oğluma tuvalet eğitimi vereceğim
34 aylık olacak bu ay
Çok stres yapıyorum inşallah kolay hallederiz
Sen paylaş deneyimlerini benimle
zelalke allah bereket versin canım
tr_lelli buralar yanıyor
Yağmur falan yok
Saol canımHoşgeldin arkadaşım
Hepimiz sana yardımcı oluruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?