Küçük Düşün Büyük Olsun!

benim mesaim bitiyor kızlar, hafif bimakyaj yaptım, arkadaşımla avm de buluşacağız.. biraz sohbet iyi gelecek bize, ağrı kesici de içtim yoksa ağrı sızıdan birşey anlamazdım buluşmadan..
Yinemi geziyonn allasen

Selam kizlar öglen 12 gibi hasta ziyaretine gitmistim. Eve kendimi yeni attim.

Biraz dinlenip pazara gideceğim. Buzluktaki herşeyi bitirdim sayılır. Tekrar doldurmam lazım.

Nekadan tutumlu,kir dizini otur asagi,hanim hanimcik, evinin kadini cocugunun anasi bi hatunum oysa.
Tatilim yok
Gunlerdir evden cikmiyorum
Gezmiyorum
Bayramda falanda evde oturmus camasir citilemis yemek yapmis bir hatunum.

Nekadar cok gezdiniz para harcadiniz siz öyle

(Hic kikskanmadim ki)

Ayy saka bir yana sefaniz olsun kizlar.
Beni yollar cok yordu artik
Uzun yol duyunca gezme fikrinden vazgecer oldum.

Gecen sene turda tur diye depinen ben suan o yol gozumde buyuyor hava sicak yol uzun.
Pufs.
Hic bisi hazirlamadim eksikde almadim.
Bekliyoruz oyle bakalim

Yumurta dote gelince halledicem insallah.

Yemeklerim pisti bende pistim.

Bileziği almak motivasyonun icin onemli ama ben senin yerinde olsam sanırım borcumu öderdim.
Bu sıralar borç konusunda düşüncelerim cok değisti. Hastalıktı, ölümdü dünyanın binbir türlü hali var. Varsın param olmasın ama kimseyede 3 kuruş borcum olmasın modundayım

iyi akşamlar kızlar,
cenazemiz var gelemiyorum. patronumuzun annesi vefat etti. topluca okuyuo yazıcam inşallah.

eve dönerken bime uğradım son eksiklerimi aldım 15 tl harcadım
bugünkü toplam harcamam 47 lira

bugünden şekerpare ve zeytinyağlı fasülyeyi yapacağım
ben mutfağa kaçar

Kızlar iyi akşamlar
Köydeyiz sabahtan beri 50 kere açtım sayfaları okuyamadan kapattım
Geldiğimizden beri harcama yapmadım eşim harcadı ama ufak tefek şeyler
Haftasonu ayderdeyiz

Yeni gelenler hoşgeldiniz
elecda dolabına bayıldım

guiding1 bende köy dönüşü yazlığa geçip oğluma tuvalet eğitimi vereceğim
34 aylık olacak bu ay
Çok stres yapıyorum inşallah kolay hallederiz
Sen paylaş deneyimlerini benimle

zelalke allah bereket versin canım

tr_lelli buralar yanıyor
Yağmur falan yok

Merhabaaaa :)
Cok sicak cok sicak coook sicak..

Ben bugun kardesim ile gelinlik baktim hala karar veremedi ve cok az kaldi.
Yarinda istanbula gelecegiz, yakin oturuyoruz. Insallah bulabiliriz.
Ben iyiyim havanin sicak olmasi cok iyi geldi dr kas gevsetici yanina magnezyum ilave etmisti o cok iyi geldi aklinizda olsun..
Dun aksam ben cok rahatladim herkese cok tesekkur ederim
Bugun esime ticaretten gelen 800 tl gelmisti 200 unu kaptim 1 gr altin aldim, kalani kyk borcuna ilave ederim.
Bu ay bize zam ayi, maas farki ve enflasyon farkini toparlar eski maasim ile aradaki farktan kyk ya ilave ederim.
zelalke ben olsam bilezigi alirdim. Ztn maastan farki ile bir tane daha aliyorsun. Esinde cok mantikli konusmus.

Çok teşekkürler canım. Yokluğun hissediliyor

Pazara gidip geldim. Doğru dürüst hićbir şey almadım ama 40 TL harcamışım. Karpuz, soğan, erik, acur, havuç, marul, maydanoz, taze sogan, nane, mandal ve ekmek aldım

Kızlar tuvalet egitiminden cok konuşuluyor. Bir tanıďığımızın oğluna bakıyorum 10 gündür. Annesinin en cok taktıği konu tuvalet egitimiydi ve 3 gün önce bende ona tuvalet eğitimine başladım 34 aylık hatta annesi bile şaşırdı. Ama cokta memnun oldu.

Selam kızlar
zelalke bence hevesle bir şekilde biriktirdiğin para ile bileziğini al
Zaten eşinin maaşı altını almaya yetiyor da.
Hevesin artar hem.
Büyük oğluma tuvalet eğitimi bende 3 yasını bulmuştu çünkü söylememişiti büyük oğlum.küçük oğlum 2,5 falandı.
Abisini göstermiştim ona bak oğlum böyle yapacaksın abin ve berkay abin de böyle yapıyor demiştim.
Yakınınızda baska çocuk varsa yanında götürün bence görsün, daha rahat oluyor öğrenmeleri.

İyi akşamlar,
Maaşı dağıtmak yaklaşık 30 sn sürdü Ekim'de tekrar kenara para koymayı umut ediyorum. Normalde kredi kartından taksitli alışveriş yapmıyorum. Yaz tatilini eşimin kartında problem çıkması nedeniyle ben aldım. 3 takside böldürmeme rağmen daha önceden planlanan bir harcama olmaması nedeniyle, benim bütçemi epey sarstı.
Ocak ayında bir maaş ikramiye alacağım. O parayı bu tür acil ihtiyaçlar için kenarda tutmaya karar verdim.

Dün akşam üstü havuza indik
Sonra burda arkadaşlar var,onlarla buluştuk
Sahili kordonu gezdirdiler çay falan içtik
Çocuklarımız yaşıt eğlendiler dondurma Vs
Sonra Aşıklar tepesi ne çıktık Fethiye manzarası muhteşem.
0 harcamsmız oldu,çünkü arkadaşlarımız karşıladı
Bugunde Saklıkente giymeyi düşünüyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…