Bu çok güzel bir haber.bende okumayı çok çok severim. Fakat eskşden çok okurdum şimdş bıraktım. Ciddi anlamda tekrar geri okumayı çok çok istiyorum. Varmı bana bşr önerin.Selamlar
Bekarlık günlerim an itibariyle sona ermiş bulunuyor.
Birazdan hızlı trenle Eskişehire geçeceğim. Yarın akşam düğün var. Pazartesi günü de eşim ve kızımla beraber eve döneceğiz.
Bu arada işyerinden biri ile aynı sitedeyiz. Geçen gün evine uğradık.Bir odanın 3 duvarını tavana kadar kitaplık yaptırmış. Okumayı planladığım kitapların önemli bir kısmı var. Kendisini milli kütüphane olarak kullanmaya karar verdim.
Bu çok iyi oldu. Minimalist yaşama geçiş konusunda beni en çok kitaplar zorluyor. En son kararım sadece beni çok etkileyen kitapları evde tutup, kalanı göndermek. Çok kitap okuduğum ve 20 kitapta genelde 1 tanesi beni etkilediği için kalan 19 taneye para vermek ve sonrasında elden çıkarmak yerine arkadaştan kitabı alıp okuyup mutlaka bende de olsun dediklerimi satın almak daha mantıklı geldi.
Canım ne tür kitaplar okumaktan hoşanıyorsun bilemiyorum ama ben roman konusunda çok beğendiğim bazı kitapları listeleyeyim sana. Bu arada dün Azra Kohen Fi'yi bitirdim. İkinci kitabı Çi'yi okuyacağım şimdi. Oldukça sürükleyici buldum.Bu çok güzel bir haber.bende okumayı çok çok severim. Fakat eskşden çok okurdum şimdş bıraktım. Ciddi anlamda tekrar geri okumayı çok çok istiyorum. Varmı bana bşr önerin.
Bşr kştaba tamamen başlasam su gşbi akışkan gerisi gelecek.
Çok severim kitapları o kştap fuarlarını o kitap kokusunu bayılıyorum. Ama ciddi anlamda tekrar başlamam lazım. Lütfen bana yardımcı olurmusun.
Senin adına inanılmaz sevindim
Bu arada Marie Kondo der ki bir kitabı alıp hiç okumadıysan muhtemelen hiçbir zaman da okumayacaksın. Aynı durum yarım bıraktığın kitaplar için de geçerli.Evde bi sürü okumayı bekleyen kitabım var ve yeni kitaplara bakmak içimde n gelmiyor. Onları okumadan.
Bu arada Marie Kondo der ki bir kitabı alıp hiç okumadıysan muhtemelen hiçbir zaman da okumayacaksın. Aynı durum yarım bıraktığın kitaplar için de geçerli.
Ben bunu okuduktan sonra evde okunmayı bekleyen kitapların tamamını verdim. İnanılmaz bir ağırlık kalktı üstümden. Şu ana kadar da verdiklerimden hiçbirini okuma isteğim gelmedi. Ama artık bir sürü kitap almıyorum. Bir tane alıp okuyorum kalacak mı gidecek mi kararını veriyorum ve gidecekse hemen elden çıkarıyorum.
Elindekileri okusam, gideceğim kştapçıya tekrar neler var bakıcam ama işte dur bakalım.
Eve dönünce çabalasam iyi olur.
Cok guzel kitaplar okuyorsunKızlar ne güzel kitaplardan bahsetmişsiniz
Benim belli bir çizgimde yoktur hangisi hoşuma giderse okurum, yada başlarım beni sarmadıysa bırakırım
Debbie Macomber:
iyiki geldin
Bahçemde yeşeren umutlar
Küçük mucizeler dükkanı
Bir dilekle başladı her şey
Bir yumak mutluluk
Deniz Feneri yolu
Jojo Moyes:
Sevgilimden son mektup
Senden önce ben
İskenderun Pala :
Od
Mihmandar
Kitab-ı Aşk
Efsane
Ahmet Ümit:Bab-ı Esrar
Sinan Akyüz: piruze ve oğulları
Sinan Yağmur :
Aşkın meali, İbrahim ve Hacer
Aşkın meali, Yusuf ve Züleyha
Aşkın meali, aşka yolculuk
Aşkın gözyaşları,,hz. Mevlana, kimya hatun, tebrikler şems, kerbala aşka bela
Canan Tan: pembe ve Yusuf.
Nurşen Çelegen: aşkı sükun
Nurdan Damla:hz. Hatice
Nurdan Damla:hz. Zeynep
Hikmet Anıl Öztekin: Eyvallah
Halit Ertuğrul :bütün kitapları
Elif Şafak :Aşk.
Şimdide peygamberler tarihi adlı bir kitap okuyorum.
Çok teşekkür ederim canım.Cok guzel kitaplar okuyorsun
Rica ederim. Bende kitap okuma istegi yok. Kitap okuyunca cok sıkılıyorumÇok teşekkür ederim canım.
Daha bir çok kitaplarımı yiğenlerime, kardeşlerime, kitap okumayı seven arkadaşlarıma hediye ettim, onların isimlerini unuttum.
Kızlar bu arada eşimle biraz önce hesap kitap yaptık. Biz 1 tane tam altın alırız dedik ama biraz daha sıkalim ve 2 tam altın alalım diye karar verdik. Bize ayın 25 ine kadar 800 tl kalıyor, idare edelim kalanlarla 2 tam altın almaya gitti eşim. Kizkardesime sadece 1 tam altın eksiğimiz kaldi cok şükür :) ha bu arada benim zulam da 1050 tl oldu. Onlar beklesin bakim, ağustos 15 inde gün sırası bende hem onları ekler hem o zamana kadar biriktirdigim de olur 1 tane bilezigimi yaparım :)) eve pek birsey lazim degil esim bugün pazar yapmis meyve sebezeler hepsi var, dondurucuda etlerim de var, deterjan falan eksiğim de yok cok şükür. Bu ay idare edebilirix görünüyor. Yarin lazer randevum var 70 tl ödeyecem o kadar :)
Kızlar bu arada eşimle biraz önce hesap kitap yaptık. Biz 1 tane tam altın alırız dedik ama biraz daha sıkalim ve 2 tam altın alalım diye karar verdik. Bize ayın 25 ine kadar 800 tl kalıyor, idare edelim kalanlarla 2 tam altın almaya gitti eşim. Kizkardesime sadece 1 tam altın eksiğimiz kaldi cok şükür :) ha bu arada benim zulam da 1050 tl oldu. Onlar beklesin bakim, ağustos 15 inde gün sırası bende hem onları ekler hem o zamana kadar biriktirdigim de olur 1 tane bilezigimi yaparım :)) eve pek birsey lazim degil esim bugün pazar yapmis meyve sebezeler hepsi var, dondurucuda etlerim de var, deterjan falan eksiğim de yok cok şükür. Bu ay idare edebilirix görünüyor. Yarin lazer randevum var 70 tl ödeyecem o kadar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?