Şimdiden hayırlı olsun allah ödeme kolaylığı versin.
Neden kendini iyi hissetmiyor sun canım geçmiş olsun.
Allah yardımcın olsun canım.İş yeri stresi canım.
bunalıyorum bazen
Amin canım, hepimizin ailesine sağlık nasip etsin Rabbim.durkan Allah sanada ailene de sağlıklı sıhhatli uzun ömürler versin. Bu oğlan anneleri neden sürekli ortalık karıştırıyor hiç anlamıyorum.
Sen hiç takma kafana. Yeri geldiğinde lafını söyler susturursun. Herkes haddini hududunu bilir.
Tam da senden bekledigimiz hareket. En dogrusunu yapmışsın.
Rabbim herkesin karşısına kendi gibi iyi niyetli insanlar çıkarsın.
Bu insanlar ortalık karıştırmaktan ne zevk alıyor acaba
hayırlı olsun şimdidenkızıma yatak ve kitaplık ön siparişini verdim.
ödeme yapınca başlayacaklar.
yani eylüle kadar süreç var.
eksik çok
bugün kendimi hiç iyi hissetmiyorum.
Ya esinizinde anne bosver mal onlarin mali demesi gerekirdi.Kızlar size içimi dökmek istiyorum
Benim ailem yazın yaylada kışın burada yaşıyorlar yaylada evin üzerine ev yaptırıyorlar 4+1 büyük bir teras çift banyo, çift wc
şekilde şimdiki oturdukları ev küçük 2 oda ve mutfak önü açık teras biz 6 kardeşiz. 1 kardeşimim de yaylada kendine ait evi var. Bizler hepimiz aynı vakitte annemin evine gidip kalamıyorduk dönüşümlü kalıyoruz inşallah bundan sonra zaman zaman hepimiz bir arada gideriz de ayrı ayrı da gidebiliriz aşağıdaki evimde açık tutacak annem isteyen gelsin yesin içsin ister aşağıda ister yukarıda yatsın dinlensin diye düşünüyor. Annemde babamda emekliler hçbirimizden beklentileri yok. Hatta biz bişey aldığımızda da bize genellikle kızarlar siz borç ödüyorsunuz yada çocuk okutuyorsunuz derler. Hiç kız yada erkek evlat ayrımı yapmadılar hepimize aynı eşya takı çeyiz aldılar.
Hatta annemin evini anahtarı bile bizde kardeşlerimde vardır ama habersiz gidip açmayız.
Dün akşam eşim annesiyle telefonda konuşurken duydum annesi diyorki onlar oğulları için yapıyorlar evleri bak gör anne babası ölünce miras yüzünden kardeşleri birbirine düşerler kızlara mal vermez diyor ya bu nasıl zihniyet anlamadım sen koskoca. 87 yaşında bir insansın nasıl böyle bir şey düşünürsün demekki anneme veya babama bişey olsa oğlunu fitneleyip bizi bu durumlara düşürecek eline ne geçecekse
Eşimde yok onlar öyle şey yapmazlar herkesin hakkı neyse verirler hak yemezler allah gecinden versin dedi
Biz bu kadar para gözmüyüz miras yedimiyiz
Dün akşamdan beridir içim içimi yiyor nasıl böyle bir şey düşünüyor anlamadım gitti ya bende kv kişisi iyi diye seviyordum gittiğimde konuşmayı düşünüyorum sen benim ailemle ilgili hiç yorum yapmana bile gerek yok kanun var mizan var diyeceğim eşime de dedim sen benim kanunu işlerime karışamazsın, ben zaten senin ailevi meselelerine işlerine karışmıyorum dedim
Siz olsanız nasıl tepkiniz olurdu eşinize ve kv ye
Kusuruma bakmayın biraz uzun oldu.
Bdv konu açmayı bile düşünmedim değil yani.
Gez uleyyhnn gez.görümcem aradı, akşama yemek yapma sarma dolma yapıyorum buraya gelin dedi:)tr_lelli şimde ne ballı kadınsın der bana :)
Ev icin yeterli bir baslangic ise ve kiradaysaniz neden olmasin.size birsey sormak isterim, biraz birikmisim var, ve ev kredisine yatirmalimiyiz yoksa baska yatirim icin mi kullanalim bilemedim, esim bana birakiyor. Siz ne yapardiniz.
Hayir olsunkızıma yatak ve kitaplık ön siparişini verdim.
ödeme yapınca başlayacaklar.
yani eylüle kadar süreç var.
eksik çok
bugün kendimi hiç iyi hissetmiyorum.
Olurmu öyle şey sayın patroncuğum bize gel başımızı üstünde yerin var canımYa esinizinde anne bosver mal onlarin mali demesi gerekirdi.
Yani neticede senin ailen sana dusecek olan.
Densizlik yapmis k.v ama sunu fark ettim insanlar yaslandikca dahada paragoz oluyorlar.
Benim anneannem falanda oyle
3kurusunin hesabini yapiyor surekli.
Biz nasil oluruz bilmem.
Gez uleyyhnn gez.
Benim ev dandini
Heryer heryerde ayrica yemegimde yok galeta kemiyorum adamin önunede 1 tabak galetami versem diyet miyet falan bir kac afili lafla kanarmi aceps
Ev icin yeterli bir baslangic ise ve kiradaysaniz neden olmasin.
Hayir olsun
Benimde keyfim yok.
Ev karman corman oldu.
Valiz bir yerde utu masasi bir yerde esyalar bir yerde.
Evin kapisini cekip kacasim var gidecek yerimde yok.
Sizin oralar cok sıcak klima varsa olur (çikarci smly)Olurmu öyle şey sayın patroncuğum bize gel başımızı üstünde yerin var canım
Benim kocayı kovarım anasının yanına kızlar partisi yaparız. Olmazmı
Klimasız durulmuyor kiSizin oralar cok sıcak klima varsa olur (çikarci smly)
:)
Ayyy olmazmi yaaa az kafa dagitiriz
Valla ben kizkiza hatunhatuna tatilleri ozledim galiba.
Eskiden hep oyle giderdik memlekete
Annem teyzem kuzenler erkeksiz.
Yemek isteyen yok utu isteyen yok
Herkes kendi isini kendi yapiyordu kafa piril piril.
Azıcık bizim buralara yağmur gelse ne güzel olurdu. Mübarek esmiyor bileGeçmişi okuya okuya geliyordum
Sana da yazacaktım
An itibariyle burada hava soğudu
Çise sis yağmur var
Pazar gününe kadar böyleymiş hava
Side olacak galiba 9 gece, fiyatlar agustosta hayli fazla yapacak birsey Yok dinlenmek hakkimiz cok calisik kendi evimize tasindik cok yorulduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?