Küçük Düşün Büyük Olsun!

Bende tembelimdir biraz, bizim aileye bakilirsa, ne yapiym, ablalarim ben kücükken is yaptirmazdi, begenmezlerdi yaptiklarimi, onlar evlenincede bende fazla uzun bekar kalmadan erkenden evlendim. Ne acelem vardiysa
Bunu bazen bende soruyorum kendime
Sulalede biraz el bebektim.
Evde de tek kiz.
Anneanneme gider kalirdim teyzem anneannem hic bisi yaptirmazdi.
Annem hala yaptirmaz.
Pilav yapmayi bilmiyordum evlendim.
Ne cesaret ya.
Simdiki aklim olsa az pilav corba bisiler yapmayi ogrenirdim.

Ama esim hic ses etmedi ne koysam yedi adam hakkini yemim.

Hersey ögreniliyor zamanlada bekar hayati yasamak isterdim azcik coluksuz cocuksuz sorumluluksuz biraz daha gezseydim.

(Bunu etrafimdakilere soylesem bana nankör derler cunku evlendikden sonra daha cok geziyorum benim insanlara anlatamadigim kisim sorumluluk kismi)

Sorumluluk aliyorsun.
Evladim var herseyden once bir cok seyi onun keyfine gore ayarliyoruz.
Uyusunda gideriz uyansinda gideriz.
Sunu sever sunu yer
Surayi sever vs.
Ee uzun uzadiya es dostla tatil yapamiyorum 10gunden sonra esim surekli gel diyor.

Bunlarda evliligin al sana evlilik deme sekli.

Aslında bir problemimiz yok. Ben işteyken kızıma annem bakıyor. Kızım 13 aylık. Ama bir kaç kere bebek bakmaktan kendi işimi yapamıyorum evim dağılıyor dediğine şahit oldum. Biz de bakıcı mı tutsak anneme mi para versek onu düşünüyoruz şimdi.

Anneler der ya.
Bence onu o anlik soylemistir
Bakici tutsan uzulur sanki.
Onunda akli kalir
Benim annem bazen bana cocuk falan yapma bakmam ben diyordu.
Gecen yapcaksan yap buyuturuz diyor.

Anneler iste yaslarina veriyorum hayat yorgunluklarina
Ben annemden baskasina cocugumu emanet edemem ama annemide(calismadigim icin) yormak istemiyorum.
Belli bir yastan sonra kafa dinlemek istiyor sanirim insan.

Bunca isimin arasinda birde babama acma yaptimm.
Hakkimi nasil odicekler aceps :)

Annem tembel bizde de.
Usengectir.
Evde kimse yok ikisi var kardesim isten eve evden ise bos zamaninda balik tutar.
Yani varligi yoklugu bir
Annem usenir yapmaz.
Benden istiyorlar sonra.

Evimi supurdum.
Acmalari yaptim mayalaniyorlar. (yarin yine yapicam yola taze taze)
Ortaligi toparladim.
Bi toz alip yemek yapicam sonra carrefoura.

hmm parasız mı bakıyor canm.. belkide artık agır geliyordur bakmak o yüzdendir bu tavırları.. benm oglumda 14 aylık cok yakınms araları.. biz anneme para veriyoruz.. zaten para vermesek basndaki adam baktrmaz hayatta.. sizde olmassa bi miktar vern bakıcıdan daha iyidir anne..

canm sen nerde calışıyorsunnn ?begenide kim bakıor ? masallah bende cocouk oldktan sonra cok ama cok hızlandm ama mutfakta hamur isi vs 14 ay oldu yapmayalı yetişmiyor bacım yetişmiyor yahu ..

leylek67@ hosgeldiniz
algernonacicekler@ üzülmeyin, belki kötü bir günüdür, anneniz sonucda, annelere kizilmaz, yaslandikca onlarda ilgi bekliyor, belki cocugunada baktigi icin tesekkür bekliyordur.

canm sen nerde calışıyorsunnn ?begenide kim bakıor ? masallah bende cocouk oldktan sonra cok ama cok hızlandm ama mutfakta hamur isi vs 14 ay oldu yapmayalı yetişmiyor bacım yetişmiyor yahu ..
Ben çalışmiyorum evdeyim.
Hazirlik yapiyorum tatil icin o sebepden bunca isimin arasinda dedim :)
1tane oglum var ama buyudu beninki 12 yasinda

Akşam misafirlerim iptal.
Et çıkarmıştım buzluktan. Fırına da patlıcan atmıştım salatası için.
Yemeğimi yapıp spora gideyim bari

vla cıkar cıkarabildiğin kadar gez toz eglen birikimi napacan bacım gı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…