- 8 Aralık 2013
- 7.871
- 17.390
- 448
Ah ah onu bende düşünuyorum.ee sen bölesen cocuk olnca napacan kızvallahi maffolursun haid bize bakma bizimki normal
kız sen evli değilmsnn ana =)) ben şokAh ah onu bende düşünuyorum.
Bu yüzden evlenir evlenmez cocuk yapcam. Aslinda ben tertipli düzenli bir kadinim. Ama cocuk olunca ev bu halde oluyor kusura bakmayin artik diycem
Bunu bazen bende soruyorum kendimeBende tembelimdir biraz, bizim aileye bakilirsa, ne yapiym, ablalarim ben kücükken is yaptirmazdi, begenmezlerdi yaptiklarimi, onlar evlenincede bende fazla uzun bekar kalmadan erkenden evlendim. Ne acelem vardiysa
günaydın canmm acaba annen neden böyle yaptı olayın daha öncesnde bir propleminiz varmıdı..
bende annemle yakın oturuyorum ikinci evlliliğini yaptı ama birdaha asla yakın oturmak gibi bir hata yapmayacagm evimi uzak alacagmm bebişin kac yasnda yetiştirebilecekmsn sen normalde calşmıormsn ?
Everecoss onu kinayi getir aneyy yapcazkız sen evli değilmsnn ana =)) ben şok
Anneler der ya.Aslında bir problemimiz yok. Ben işteyken kızıma annem bakıyor. Kızım 13 aylık. Ama bir kaç kere bebek bakmaktan kendi işimi yapamıyorum evim dağılıyor dediğine şahit oldum. Biz de bakıcı mı tutsak anneme mi para versek onu düşünüyoruz şimdi.
hmm parasız mı bakıyor canm.. belkide artık agır geliyordur bakmak o yüzdendir bu tavırları.. benm oglumda 14 aylık cok yakınms araları.. biz anneme para veriyoruz.. zaten para vermesek basndaki adam baktrmaz hayatta.. sizde olmassa bi miktar vern bakıcıdan daha iyidir anne..Aslında bir problemimiz yok. Ben işteyken kızıma annem bakıyor. Kızım 13 aylık. Ama bir kaç kere bebek bakmaktan kendi işimi yapamıyorum evim dağılıyor dediğine şahit oldum. Biz de bakıcı mı tutsak anneme mi para versek onu düşünüyoruz şimdi.
tursu istiiiyorumm ben bananneeeeeeEverecoss onu kinayi getir aneyy yapcaz
canm sen nerde calışıyorsunnn ?begenide kim bakıor ? masallah bende cocouk oldktan sonra cok ama cok hızlandm ama mutfakta hamur isi vs 14 ay oldu yapmayalı yetişmiyor bacım yetişmiyor yahu ..Bunca isimin arasinda birde babama acma yaptimm.
Hakkimi nasil odicekler aceps :)
Annem tembel bizde de.
Usengectir.
Evde kimse yok ikisi var kardesim isten eve evden ise bos zamaninda balik tutar.
Yani varligi yoklugu bir
Annem usenir yapmaz.
Benden istiyorlar sonra.
Evimi supurdum.
Acmalari yaptim mayalaniyorlar. (yarin yine yapicam yola taze taze)
Ortaligi toparladim.
Bi toz alip yemek yapicam sonra carrefoura.
Ben çalışmiyorum evdeyim.canm sen nerde calışıyorsunnn ?begenide kim bakıor ? masallah bende cocouk oldktan sonra cok ama cok hızlandm ama mutfakta hamur isi vs 14 ay oldu yapmayalı yetişmiyor bacım yetişmiyor yahu ..
Saol canimtr_lelli @ ellerine saglik, afiyetle ikram edin, acmalari cok severim
Degilim cnm. Bir kaç sene daha bekar hayatın tadını çıkarıp sonra gelin olabilirimkız sen evli değilmsnn ana =)) ben şok
Tabi ki lellim hepinize ayrı ayrı davetiye göndericiğiiim.Everecoss onu kinayi getir aneyy yapcaz
bende calışıyorsn sanmstm canm ya ev kendinizin mi peki eşin ne iş yapıyor ?Ben çalışmiyorum evdeyim.
Hazirlik yapiyorum tatil icin o sebepden bunca isimin arasinda dedim :)
1tane oglum var ama buyudu beninki 12 yasinda
nie iptal ne oldu ki son andaAkşam misafirlerim iptal.
Et çıkarmıştım buzluktan. Fırına da patlıcan atmıştım salatası için.
Yemeğimi yapıp spora gideyim bari
vla cıkar cıkarabildiğin kadar gez toz eglen birikimi napacan bacım gıDegilim cnm. Bir kaç sene daha bekar hayatın tadını çıkarıp sonra gelin olabilirim
Tabi ki lellim hepinize ayrı ayrı davetiye göndericiğiiim.
Farklı şehirdi, henüz tanışmadıktı, çoluk cocugum vardı gibi bahanelerede karnım tok söyleyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?