Küçük Düşün Büyük Olsun!

Bende hep mor olandan alirim lavanta kokulu oluyor
Bide su oda spreyleri varya hani apata takiyosun tisliyor
Bu gun vaktim 3 u 22 tl bana fazla gibi geldi almadim.gerci bende astim var bana iyi gelmiyir ama kokulara karsi zaafim var:)

Ne güzel ya sabretmis hak etmis Allah yüzüne gülmüş öyle mükafatlandirmiş.

Bizimde yan binada yıllardır kiracı olan bir aile vardi
Belki 20senelik kiracıydı kadin evlenmis gelmis.
2cocugu vardi buyudurler kizi ise basladi
Kocasi calisiyodu o da arada temizlige gidiyodu
Ev aldi gecen yıl gitti
Memleketede ev yaptirmis.
Kendim almis gibi sevidim sahsen.
Cok sessiz sakin insanlardi hepsi.
Cocuklarinin daha bi yaramazliklarini gormedik duymamistik.

Rabbim isteyen herkese versin nasip etsin.

Bende hep mor olandan alirim lavanta kokulu oluyor
Bide su oda spreyleri varya hani apata takiyosun tisliyor
Bu gun vaktim 3 u 22 tl bana fazla gibi geldi almadim.gerci bende astim var bana iyi gelmiyir ama kokulara karsi zaafim var:)
Cok yogun koku benide tıkıyo
Ama malesef bende koku muptelasiyim
Oglumda kokulara hassas hemen herseyin kokusunu alir.

Kutu jel kokulardan aldim bende banyo icin deneme amacli 2küsürdü a101 de pembesi hosuma gitti.
Koku veriyo iyi.

Allah tez zamanda sifa versin canim.insallah iyilesip yeni evimiz keyfini sürer.Saglik olmayinca göz birsey görmüyor dogrudur.

Cok sükür canim Ben suan kücük anilar biriktiriyorum ,Minik kizimla insallah büyüsün sen gibi kizimla Dünyayi gezme hedeflerim var insallah .cok mu sey ustiyorum bilmem ama birinden Biri olur mutlaka

Ay ne güzel.Allah evlatlarindan yana yüzünü güldürmüs cok sükür.masallah.o evlatlarina da helal olsun.okuyunca icim sicacik oldu

Bazi insanlarada sasiyorum allah daha cok versin gozum yok asla ama nasil yapiyorlar anlamiyorum.
Benim kuzenim belediyede calisyor esi polis 3. Evi aldilar arabalarida var masslaha ama alinan maas belli nasil basariyorlar anlamiyorum.
Baska bir kuzneim kari-koca ogretmenler iki tane evleri var arabalari var iki cocugunida kolej de okutuyor hella olsun ama hicmi para harcamiyorlar ozel zevklerine giyime kusama anlamiyorum.

günaydın..
evin erkeklerini uğurladım,bir kahve içip işlere koyulmak lazım..
çamaşır asılacak,merkeze kırtasiyeye gidilecek(gitti 40 lira)
pazar var bugün burda.çıkayım bakalım,çok heveslendim..
bide balık almak istiyorum..pazardan balık alan varmı?taze olurmu?

Allah herkeze bir kapı aralar,bana göre o kapıdan geçmek sabır,ümit ve şükürle mümkün..

ben daha çok gerçek ailelerden bahsediyorum tabi.karı koca bir olduktan sonra herşey mümkün..ben böyle eşleri hovarda yada başka huylu insanlara üzülüyorum..şimdi halan rahata ermiş ama geçen yıllar...şimdi sorsak bu rahatlığımı istersin,yoksa gençliğindeki yuvanın huzurunu mu diye,eminim huzuru tercih eder..

Herkese Günaydın.bende balık alacağım bugün. .Güvenilir yerden almaya çalış palamut al dedi arkadaş bana..Bugün erken gelip evle ilgilenmem lazım. Yemek yapacağım yarına da kalsın diye ..Yarın geç geleceğim..Çocuklar kurabiye istiyor..Çok çalışmam lazım çok. .

Evet sağlık olsun..Günümüzde ev almak zor yabancılarda 35 yıl kredi çekiyorlar kira gibi ödeyerek ev sahibi oluyorlar gençken. .Bizde krediler çok yüksek. .kiralarda öyle. .Allah yardımcımız olsun..Bizde kredi ödüyoruz 5 sene kaldı. .Evimiz biraz küçük ama sağlık olsun

kaç kişiniz evde bilmiyorum ama biz 3 kişiyiz ve ev büyük..eşimi ikna etmeye çalışıyorum 2 yıldır değiştirelim evi diye..
bazen kendimi enayi gibi hissediyorum..temizliği iki günde yapabiliyorum..yada yaedımcı alıp onla birlikte çalışıyorum..
fatura herkesten çok ödüyorum..kullandığım yer belli..
hem maddi hem manevi tüketiyo bu ev beni..
ben sevmiyorum büyük ev..eskidende sevmezdim,şimdi nefret ediyorum hatta..

Günaydınlar
ev muhabbetleri geçmiş hayırlısı olsun herkesin hakkında şu an oturduğum evi almadan önce kaç defa önümüze fırsatlar çıktı onunla birlikte sürekli engeller oldu hayırlısı değilmiş deyip geçtik şu an çok memnunum tam istediğim gibi kredi borcuda bitti çok şükür.
Her şeyin bir zamanı olduğu nasibinde ne varsa onu yaşayacağını aslında Allah bize gösteriyor.
Bu arada bugün BES den mail gelmiş epeydir bakmıyordum 6400 tl birikim olmuş devlat katkısı dahil 3,5 yılda fazla bir miktarda yatırmıyorum aslında ne zaman aralarsa biraz daha arttırayım diye düşünüyorum bakalım.

Suan palamut zamanı fiyatida uygun

günaydın arkadaşlar...
seni çok iyi anlıyorum canım...
ben de tam tersi 3+1 gül gibi evim vardı, tabiri caizse... :)
üç çocuktan sonra sığmamaya başladık, daha büyük bir ev aramaya koyulduk ve bulduk da... bir yıl olacak taşınalı... evet büyük evin rahatlığı, ferahlığı hiçbir şeyde yok ama, evde yardımcı olmasına, günlük rutin işleri yapmasına, büyük temizlik için bir başkasını almama ve işten eve geçince bulduğum her fırsatta etrafı toparlamama rağmen ancak bir düzen oturtabildik... :))

aranızda antalya da oturan yada orayı iyi bilen biri yok mu yahuuuu :)

benim de bugün mesaim erken başladı... sabah küçük oğlumu okula gönderdim, ofise gelirken okula uğradım... bugün öğlen tekrar okula uğramam lazım... bugün pazar var bizim burda... ev için taze meyve sebze almam lazım, markete uğramam lazım, eşim hiç beceremez... akşama yemekli, yatılı misafirim var... var da var, çok şükür.... :)
Rabbim sağlık ve huzur versin de her şey hallolur...

sağlığınız ve huzurunuz yerindeyse, evmiş, arabaymış vs. hiç takmayın...hepsi olur zamanla...
çevremizde yalnız Rabbine güvenenin, "ummadığınız yerden rızıklandırırım" muştusuna nail olan örnekler o kadar çok ki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…