- 16 Eylül 2009
- 14.377
- 24.218
- 398
amenna allah veriyo çok şükür ya...allah sağlık mutluluk huzurumuzu daim etsin gerisi gelir...benim de bugün mesaim erken başladı... sabah küçük oğlumu okula gönderdim, ofise gelirken okula uğradım... bugün öğlen tekrar okula uğramam lazım... bugün pazar var bizim burda... ev için taze meyve sebze almam lazım, markete uğramam lazım, eşim hiç beceremez... akşama yemekli, yatılı misafirim var... var da var, çok şükür.... :)
Rabbim sağlık ve huzur versin de her şey hallolur...
sağlığınız ve huzurunuz yerindeyse, evmiş, arabaymış vs. hiç takmayın...hepsi olur zamanla...
çevremizde yalnız Rabbine güvenenin, "ummadığınız yerden rızıklandırırım" muştusuna nail olan örnekler o kadar çok ki...
eşin antalyalıysa ona sorup öğrenebilir misin??eşim yrın nasipse yola çıkacakta antalya da evlere bakacak,hangi semtler daha uygun nerelere bakmalı??maalesef canım... eşim akdenizli... Antalya ya tatile çok gittim ama, nerde ne şartlarda yaşanır... evler, kiralar vs. hiçbir bilgim yok...
eşin antalyalıysa ona sorup öğrenebilir misin??eşim yrın nasipse yola çıkacakta antalya da evlere bakacak,hangi semtler daha uygun nerelere bakmalı??
teşekkürler canım...cvp vermen yeterli :)keşke bilse de yardımcı olabilsem canım... eşim Mersin li, Antalya, Alanya çok yakın, sınır ama dediğim gibi sadece tatil için gittik ikimiz de... orada yaşayan biri ancak yardımcı olabilir sana... inşallah bulursun...
Bende 3+1 evimden 2+1 gecmek zorunda kaldim.
3+1deyken salonumu hic kullanmiyoduk desem yeri
Burayada sıgamiyorum o ayri.
Kucuk ev cabuk dagiliyo cabuk toparlaniyo
Ama 3+1 idealdır.
Özluyorum evimi suan kiraya verdim.
Bir sure daha burda yasamak zorundayim.
Yani evi sevmiyorum ama mecburiyetlerim var.
Burda da ölmicem ama diyorum hep.
Cıkma fikri hep kafamda.
Sabırla beklicem.
Dünde benin karsi konsumun kizi telf annesine agliyodu.Yan komşumdan nefret ediyorum. Kolay kolay kimse için bunu diyemem ama şu an karar verdim,bu kadına karşı hissim kesinlikle nefret..
Tanımam etmem ama evlerimizin arası çok az mesafede. gelin geldi yan apartmana. Daha yaşında yoktur bir çocuğu var. Yaa abartmıyorum günde 50 kere en az bağırıyodur o çocuğa. Bende bağarırım yeri gelince oğluma ama bu başka bir bağırmak. Öyle böyle değil
Yetmediği yerde çığlık atıyo. Allah aşkına daha küçücük bebek ne yapmış olabilirki bu kadar sinirlendirsin annesini
Ben hep umutlandım eşi mutlaka farkeder ikaz eder sandım. Ama bugün eşide evde(camlar açık ses geliyo haliyle) marifetmiş gibi yine aynı kadın
Tahammülüm kalmadı artık bişey söylememek içşn zor tutuyorum kendimi. Kardeşim altı üstü bir çocuğun var. Çalışmıyosum oturuyosun evinde..nedir yani,bir çocukmu zor geliyo sana. Çok sinirleniyorum duydukça. Sesten rahatsız olduğumdan değil,tavrından kadının
Anne var, anne var...anlamak çok zor...Yan komşumdan nefret ediyorum. Kolay kolay kimse için bunu diyemem ama şu an karar verdim,bu kadına karşı hissim kesinlikle nefret..
Tanımam etmem ama evlerimizin arası çok az mesafede. gelin geldi yan apartmana. Daha yaşında yoktur bir çocuğu var. Yaa abartmıyorum günde 50 kere en az bağırıyodur o çocuğa. Bende bağarırım yeri gelince oğluma ama bu başka bir bağırmak. Öyle böyle değil
Yetmediği yerde çığlık atıyo. Allah aşkına daha küçücük bebek ne yapmış olabilirki bu kadar sinirlendirsin annesini
Ben hep umutlandım eşi mutlaka farkeder ikaz eder sandım. Ama bugün eşide evde(camlar açık ses geliyo haliyle) marifetmiş gibi yine aynı kadın
Tahammülüm kalmadı artık bişey söylememek içşn zor tutuyorum kendimi. Kardeşim altı üstü bir çocuğun var. Çalışmıyosum oturuyosun evinde..nedir yani,bir çocukmu zor geliyo sana. Çok sinirleniyorum duydukça. Sesten rahatsız olduğumdan değil,tavrından kadının
Bu gün ofisin bulunduğu işhanında lokma döktürüldü. Sıcak sıcak getirdiler peynir ve zeytinle birlikte. Çay da söyledim oh mis :) Bu gün de öğle yemeği masrafım olmadı :)
Halaminda cocuklarininda psikolojisi bozuk canim.ilac kullaniyorlar.cok zor seyler yasadilar babalri alkolikti,aldatirdi halami neler cekti babam hep bosan gel dedi ama halam direndi.Allah herkeze bir kapı aralar,bana göre o kapıdan geçmek sabır,ümit ve şükürle mümkün..
ben daha çok gerçek ailelerden bahsediyorum tabi.karı koca bir olduktan sonra herşey mümkün..ben böyle eşleri hovarda yada başka huylu insanlara üzülüyorum..şimdi halan rahata ermiş ama geçen yıllar...şimdi sorsak bu rahatlığımı istersin,yoksa gençliğindeki yuvanın huzurunu mu diye,eminim huzuru tercih eder..
İnsanın tüm gencligi,hevesi,şevki gidiyo amaHalaminda cocuklarininda psikolojisi bozuk canim.ilac kullaniyorlar.cok zor seyler yasadilar babalri alkolikti,aldatirdi halami neler cekti babam hep bosan gel dedi ama halam direndi.
Eniste domuz gibi psikolojisi gayet saglam
Ha sorarsaniz evde kapiciyla farki yok yani bir degeri yok getir gotur islerine bakiyor halamin.
En son hacca gitmek istiyor simdi halam cocuklari gonderecekler.
Dedigin gibi elde etti ama psikolojisi coktu
Ahh eski topraklarAaa kizlar size fakirligon dibinden zenginligin zirvesine cikan dedemin hikayesini anlatayim.
Dedem cocukken babasi askerde olmus..annesi kocaya hitmis dedem ortada kalmis.dedemide amcasi yanina coban olarak almis.karisina kizsa gelip dedemi dovermis cok kotu davaranirmis.dedem 16 yasina gelince amcasinin zulmunde kacip adananin bir koyune gelmis.bi adamin tarlasini ekip bicmeye baslamis adamda emegini veriyormus.sonraki yil adamin parasi yokmus tarlanin bir bolumunu vermis dedeme emegi karsiligi.
Yetim yuzu gulecek ya urun bir e iki vermis.oyle boyle dedem isleri bayagi gelistimris ciftciliktr sonra anneannemle evlenmisler.
Anneannem.cok cengaver kadindi erkek gibiydi.dedemle birlikte xalsiirdi iscilerin basinda dururdu.komisyoncular gelirdi portakal almaya narinciye bahceleri vardi komisyoncular heaap makinasiyla hesaplar anneannem kafasindan milyarlik hesaplari yapardi ve okuma-yazmasi yoktu.
Dedem cocukken insanin bir kutu helvasi bir kutu receli olnai diye hayal kurarmis annesi gekdi yillar sonra oglumun bu dilegi kabul olmus cok sukur demis.
Dedem.oldugunde 6 daire ev, 150 donum narenciye bahcesi birakti cocuklarina.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?