- 5 Ağustos 2014
- 3.767
- 8.611
- 358
Oğlunu gönderdikten sonra uyursan baya geç kalkarsın ve hiç zinde olmazsın canm.bence öğlen uykusu yap kendine 12-13 gibi çok iyi olur hem koca bir günü öldürmezsin hem de uykusuz gezmezsin :)Günaydın...bu aralar oğlum sabah4 -5 gibi uyanıyo. Anlamadım nedir. 9 da yatardı,akşam 10 da yatırdım yine aynı.
Bende bir uyandımmı yatamam daha. Aslında onları geçirip yatabilsem güzel olacak. Koca gün uykusuz geziyorum sonra
Bende ekim 1 le silkelenip kendime gelicem inşallah. Eylül hedefini tutturamadım malesef. Ekime bel bağladım:)
bizede işyerine geliyolar yok felan falan..Evett onu da farkettim sonradan :)
miras kalcak diye güvenmemek lazim:)Yakın bir arkadasima bile aşıladım birikim kafasini.
Kiz 3sene oldu evleneli bide bebesi var.
Esinin dedesinden miras falan kalcak diye bekliyo harciyodu hep
Araba alcak diye kredi cekiyolar bakiyoruz ne araba var ne bisi
Ee hani para? Hani araba ?
Yedik!
Kizim delirdin mi?
Diye diye dolar biriktirmeye baslattim
Simdi kocasindan bez parasi istiyo dolar yapiyo
Kocasi bugun maca gitcekmis senide goturim demis yok bana parasini ver sen demis arkadasim 100tl hemen dolar alcam dedi.
Yani onun adina bile sevindim.
Bi yerlerden baslamasi cok hos.
Bana hep ayyy sendeki altinlar yada para bende olsa cokdan yemistim diyodu
Özeniyodu bana eee sende basla bi yerden diye diye basladi.
Devamini getirmek önemli tabiki.
Ekürim günaydınGünaydın ..Herkese hayırlı cumalar olsun..Bol bereketli harcamasız birgün olur umarım..Eylül de bitti şükürrr:)
Eylül ayı dert ayı artık bizim için..Çok masraflı geçti geçiyor..Kitap parasıydı kırtasiye idi..Bayramdı tatildi derken ipin ucu kaçtı da kaçtı
İnş bu ayla birlikte düzene oturturuz inş herşeyi..
Sorma canım..Birikimden gitmese diye dua ediyorum..Daha boya badana yapılacak salon değişecekEkürim günaydın
Hepiniz öyleyiz cnm.
Hep bi kosturma,hep bi eksik.
ayy benimki tavuklarla başlar tv karşısında horlamaya. her gece aynı. tv karşısında uyumak daha zevkliymiş. hem tv izleyip hem uyuyormuşGünaydın kızlar
Bu koltukta uyuklayan koca modelinden sizde de var mı? Yoksa beni dolandurıp bitek bana mı vermişler
amin canım...Sorma canım..Birikimden gitmese diye dua ediyorum..Daha boya badana yapılacak salon değişecekBir türlü yaptıramadım koca yaz geçti gitti..Darbeydi izinlerin kalkması vs idi derken sonbahara geldik..Ama artık halletmem lazım.. havalar iyice soğumadan Hayırlısıyla iyi bir kiracıda bulsaydık eyiydi;
Cepten gidecek kredi taksidiRabbim hepimizin yardımcısı olsun inş..Şu mübarek cuma gününün yüzü suyu hürmetine inşş:::)AMiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnn...
Domates corbasikızlar güzel çorba tariflerine ihtyacım var. tariflerinizi bekliyorum
Brokoli buzluga koyulamiyor degilmiCanım brokoli istiyo pazarda yoktu
Yemegi,yogurtlusu,salatasi herseyine kabulüm talibim.
Günaydın kızlar
Bu koltukta uyuklayan koca modelinden sizde de var mı? Yoksa beni dolandurıp bitek bana mı vermişler
Hiç denemedimBrokoli buzluga koyulamiyor degilmi
Saol cnm ama ben yabancı kitap okuyamiyorum.Hayırlı cumalar kızlar....tr_lelli sarah jio yeşil deniz kabuğu güzel sürükleyici. Kimberly Freeman in kır ciceği tepesi de çok güzel dinlendirici sürükleyici. En son bunları okudum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?