hayranım enerjineeee:)Ekürim benim:)Maşahh sana..Oglumu okula bıraktım para harcamadan marketleri teğet gecerek geldim evime.
Spagetti ve firinda patatesli köfte yemegi yapıcim.
Evimi sabah supurdum
Toz aldım
Silmesi kaldı.
Az tv izlimde baslim hem kıymam cözülsün o ara.
Ayy ekürimm senin isin daha zor canımhayranım enerjineeee:)Ekürim benim:)Maşahh sana..
Kokay gelsin canımDüğün çorbası yapmaya karar verdimtr_lelli senin menüde aklımda :)) köfteyi hep kızartıyorum birdaha yemek şeklinde yapayım . Fikir verdin valla
HoşgeldinnHerkese merhaba beni de aranıza alır misiniz ? Öğrenciyim son sınıf. Bu sene olup bitecek inşallah bir yandan da yarı zamanli olarak çalışmaya başladım ( yeni başladım ilk maaşım Kasım da yatacak yani ). Para biriktirmekten çok harcayan bir insanım ay sonunu genel de getiremiyorum ama artık öğrencilik hayatının sonuna geldik birikim şart. Hedefim de 2 bin tl para biriktirmek. :)
Bir de bir arkadas tv sormuş. Vatan da lg nin bir televizyonu indirimde yanlış hatirlamiyorsam 80 ekran lg tv 700 tl idi. Dahili uydu alıcısı yoktu. Evim küçük dediği için söyleyeyim dedim .
İnşallah ben de birikim yapabilirim.
olmaz mııııGünaydın kızlar
Bu koltukta uyuklayan koca modelinden sizde de var mı? Yoksa beni dolandurıp bitek bana mı vermişler
Sağol canım sağol..Valla zor ama ben bıraktım işin ucunu bu araAyy ekürimm senin isin daha zor canım
Hem evde hem iste
Bende hem calisan hem anne olan hatunlari takdir ediyorum.
Allah kolaylık versin.
Allah hepimize böyle hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. Tam deli çağlarında bu olgunluk taktir edilesiMerhaba kızlar...
Bugün erken geldim eve. Makineleri çalıştırdım evi supurdum yemek yaptim. 2 ekmek masrafimiz var sadece bugun. Masallah ya benim ogluslar oyle dusunceli öyle tutumlu çocuklar ki inanmazsınız anlatsam. Küçük oglusum servisle gidiyor ve yemeği okulda yiyor. Onun dışında iki haftadir beş kuruş harcamamis verdiğim paradan. Büyük deseniz okulu yakın yürüyerek gider öğlen eve yemeğe gelir. Zorla harçlık veririm çocuğa. Alsa da harcamaz. Öyle kanaatkar öyle olgunlar ki. Hayattaki en büyük başarım iki aslan evladim. Her anlamda çok iyi yetiştirdiğime inanıyorum. Şükürler olsun ki yalnız büyüttüm ama beni hiç uzmediler.
Şimdi biraz kahve , battaniye , film keyfi yapayim
Var papatyacım var. Üretici firmanın hata bizde deyip,gelip düzeltmelerini bekliyorum büyük umutla
Bunlatı geri verebiliyor muyuz acabaolmaz mıııı
Bizim de öyle nezamn bu ay iyiyiz desek arabaya bi haller oluyoDaha işten çıkmadan 11 lira gitti, çıkınca 20 lira daha gitmesi muhtemel...
Olmuyor kızlar, kısmaya çalıştıkça birşeyler çıkıyor.
Bizim de öyle nezamn bu ay iyiyiz desek arabaya bi haller oluyobu ay zaten çok sıkıştık bide biri arka camını kırmış arabanın o masraf çıktı çok abuk masraflar ya
Allah yardımcımız olsun canm ben evdeyim bebeğime bakmak için o yüzden sadece ekmek alıyorum gerisi eşimde ama sizin gibi 50 liram var diyip öyle harcadığını sanmıyorum gerekirse kk kullanır yine kısmazçok moralim bozuk gerçekten. 15 gün için 50 lira falan param kaldı :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?