Küçük Düşün Büyük Olsun!

Herkese merhaba beni de aranıza alır misiniz ? Öğrenciyim son sınıf. Bu sene olup bitecek inşallah bir yandan da yarı zamanli olarak çalışmaya başladım ( yeni başladım ilk maaşım Kasım da yatacak yani ). Para biriktirmekten çok harcayan bir insanım ay sonunu genel de getiremiyorum ama artık öğrencilik hayatının sonuna geldik birikim şart. Hedefim de 2 bin tl para biriktirmek. :)
Bir de bir arkadas tv sormuş. Vatan da lg nin bir televizyonu indirimde yanlış hatirlamiyorsam 80 ekran lg tv 700 tl idi. Dahili uydu alıcısı yoktu. Evim küçük dediği için söyleyeyim dedim .

İnşallah ben de birikim yapabilirim.

Hoşgeldinn
İlk maaşını alır guzel devamı olan birikimlere baslarsın umarım.

Merhaba kızlar...
Bugün erken geldim eve. Makineleri çalıştırdım evi supurdum yemek yaptim. 2 ekmek masrafimiz var sadece bugun. Masallah ya benim ogluslar oyle dusunceli öyle tutumlu çocuklar ki inanmazsınız anlatsam. Küçük oglusum servisle gidiyor ve yemeği okulda yiyor. Onun dışında iki haftadir beş kuruş harcamamis verdiğim paradan. Büyük deseniz okulu yakın yürüyerek gider öğlen eve yemeğe gelir. Zorla harçlık veririm çocuğa. Alsa da harcamaz. Öyle kanaatkar öyle olgunlar ki. Hayattaki en büyük başarım iki aslan evladim. Her anlamda çok iyi yetiştirdiğime inanıyorum. Şükürler olsun ki yalnız büyüttüm ama beni hiç uzmediler.
Şimdi biraz kahve , battaniye , film keyfi yapayim

Allah hepimize böyle hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. Tam deli çağlarında bu olgunluk taktir edilesi

kızlar slm nasılsınız
bilaç gündür ev bakma telaşından giremedim buraya
evler uçmuş gitmiş yaa
cok pahalı
bukonut kredi indirimi ne kadar sürecek bilgisi olan var mı acaba

Tüm doktor randevularımı bugüne almıştım. Cilt doktoruna gittim. Yüzüm için akne ilacı aldım. Muayne parasıyla birlikte 35 TL tuttu.

Göz doktoruna gittim . Gözlük yazdı. Onu henüz almadım. Nerden baksan 400-500 TL ona gidecek. Doktorun yazdığı çerçeveleri beğenmiyorum.

Dişçi randevum vardı. Rutin kontrol yapıldı. Hiç bir problem yokmuş. Annemde gelirken pazardan patates ve soğan alıcak. Başkada masrafım olmaz sanırım bugün

Daha işten çıkmadan 11 lira gitti, çıkınca 20 lira daha gitmesi muhtemel...
Olmuyor kızlar, kısmaya çalıştıkça birşeyler çıkıyor.
Bizim de öyle nezamn bu ay iyiyiz desek arabaya bi haller oluyo bu ay zaten çok sıkıştık bide biri arka camını kırmış arabanın o masraf çıktı çok abuk masraflar ya

çok moralim bozuk gerçekten. 15 gün için 50 lira falan param kaldı :/
Allah yardımcımız olsun canm ben evdeyim bebeğime bakmak için o yüzden sadece ekmek alıyorum gerisi eşimde ama sizin gibi 50 liram var diyip öyle harcadığını sanmıyorum gerekirse kk kullanır yine kısmaz

Haftalık alışverişimiz 55 küsür tuttu. Aslında herşey vardı meyve sebze filan aldık . Öle dişe dokunur bişey almadık . Hayat gerçekten pahalı . Haftasonuna kadar ekmek alınır sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…