Kızlar bu modellerde iade yok. Üretici firma da hata bizde değil diyor kabul etmiyor. Çalışıyorsa idare edin diğer modellerde de başka arızalar çıkıyor kısaca o türden tam memnun olan zaten az. Hepten elden de çıkarmayın evde dursun. Belki zamanla düzelir.Bunlatı geri verebiliyor muyuz acaba
Hepimiz bir duraklama dönemine girdik ama umudu kaybetmek yok.Kızlar dışarı çıktıkca harcanıyo malesef.
Helede cocuk olunca.
Bizde de meyve canavarları var o sebepden meyve dayanmıyo.
Kalmadı.
Kahvaltılıgımda 1hafta idare eder bizi.
Kumbaraya baslayamadi hala esim
Oglum bile dün "baba kumbara yapmıcakmıyız" diyo.
Bakalım nezaman başlıcak.
Ouf bugun icim sıkıldı hep
Hic biside yapmak istemiyorum.
İnşAllah canım.Hepimiz bir duraklama dönemine girdik ama umudu kaybetmek yok.
Dönüşümüz muhteşem olacak insallah.
Ya sabır diyelim bekleyelim.
Yok kuzum ya 16 senedir düzeldiği filan yok.Kızlar bu modellerde iade yok. Üretici firma da hata bizde değil diyor kabul etmiyor. Çalışıyorsa idare edin diğer modellerde de başka arızalar çıkıyor kısaca o türden tam memnun olan zaten az. Hepten elden de çıkarmayın evde dursun. Belki zamanla düzelir.
Canım o işler sıkıntılı olabiliyor imar planı İBB Meclisinden ne zaman onaylanır ise o zaman müteahhite verebilirsiniz. Şu an beklemekten başka çareniz yok. Ara sıra belediyeden sorun hatta magduriyetinizi dile getiren dilekçeler yazın belki işe yarayabilir. Bizim burda da kentsel dönüşüm kapsamında yıkımlar mevcut hatta abim müteahhit sürekli bunların peşinde. Abim böyle durumlarda belediye ile kontak kurup sorunları çözüyor ama çabuk ve kolay sonuclanmiyor maalesef.Kızlar aramizda avukatda varken bisi sorucam nacizane
Suan oturdugumuz semtde kentsel dönüşüm var
Ama bizim mah.ile beraber 2alt ve 2üst mah. Suan imar izni yok.
(Semtim baska mah. İzin yokmu bilmiyorum ama geneli imara acik cunku bir cok ev yikilip yapildi hala da yapiliyor)
Ama bizim su 4-5mah kimse muteahhite veremiyor.
Gerekce su tapusuz(gecekonduymus zamaninda kat atmislar vs) evler varmis.
Onlar mahkemelikmis bu sebepden tapusu olan bizler muteahhite veremiyoruz.
Yani muteahhitler giremiyor suan.
Kac senedir imar acilcak soylentisi var ama ortada bisey yok.
Bazisida acmamalarina sebep olarak site alani olacak burasi diyolar.
Yani bekletip oyalayip tapusuz olanlarda uzlaşma saglanip komple alinip site yapilacagi söyleniyo
Hatta projeleri cizilmis bile dendi..
Sürekli bir rivayet..
Yani ev yapi olarak 30-35senelik.
Bakimsiz(tesisati vs)
Ben icine bisey yaptirmak istemiyorum.
Ya yaptirirsam ve imar cikarsa diye diye idare ediyorum.
Suan burdan cıkamam o fikri tamamen atalım.
Yani benim anlamadigin şu
Tapum var ev benim bina benim arsa benim ama imar yok.
Tapulu yerimi muteahhite veremiyorum
Resmen trajikomik.
Yani ust mah. Evler gecekondu falanda var gayet bakimsiz yani herkes imar bekliyo suan.
Ben anlamiyorum prosedurleri,isleyisi neye kime göre?
Her yerde bir rant mi var.
Su darbe zamani tvlerde dönen Nurettin Baransel kıslasiylada dipdibeyiz desem yeri.
Bildiginiz gibi kışla taşınıyo.
Acaba oraya bisiler yapilcak onun icin mi bekletiyolar.
Surekli bunu bekliyoruz canimi sıkıyo bazen bu durum
Anladım canım aydınlattigin icin saolasın.Canım o işler sıkıntılı olabiliyor imar planı İBB Meclisinden ne zaman onaylanır ise o zaman müteahhite verebilirsiniz. Şu an beklemekten başka çareniz yok. Ara sıra belediyeden sorun hatta magduriyetinizi dile getiren dilekçeler yazın belki işe yarayabilir. Bizim burda da kentsel dönüşüm kapsamında yıkımlar mevcut hatta abim müteahhit sürekli bunların peşinde. Abim böyle durumlarda belediye ile kontak kurup sorunları çözüyor ama çabuk ve kolay sonuclanmiyor maalesef.
Merhaba Hanımlar,
Dün kızıma kışlık alışveriş yaptım. 3 kazak, 3 tayt ve iç çamaşırına toplam 200 TL ödedim. Daha bot ve mont alınacak.
Ben kendi kışlık ihtiyaçlarımı geçen kış tamamlamıştım. Bu kış alınacak birşeyim yok.
Geçen hafta pilatese ve dışarıda yürüyüşe başladım. Haftada 2 gün pilates 3 gün yürüyüş yaptım. Bir iki spor kıyafeti alsam iyi olur ama acelesi yok. Elimdekilerle idare etmeye çalışacağım.
Bir de dün yeni ev için yatak odası siparişi verdik. Şu anki takımı ikeadan 8 yıl önce almıştık. Baya yıpranmıştı Epey tuttu ama çok içime sinen bir takım oldu. Sadece yatak ve dolap aldık. Dolabın içini kendimiz belirledik. Sade yaşama geçiş sürecim devam ettiği için çok didik didik planladım dolabı. Umarım beklediğimiz gibi gelir.
Su cok fazla gelmis niye ki bir yanlislik olmasinYa benim 150 gelmiş su,29 doğalgaz..
Elektrik bakalım ne gelecek..en çok onu bekliyodum aslında ama su çok gelmiş. bu ay çok kullanmadık çünkü,şaşırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?