Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Su cok fazla gelmis niye ki bir yanlislik olmasin
Bize 20 tl gelmis gerci bizm burada su bazi yerlere gore ucuz da olabilir
Elektirik 110 gelmis klimadan dolayi![]()
Ben bikaç yıl önce biminkini almıştım iç çamaşırına yapışan kısmından memnun kalmamıştım güvende hissettirmedi . Bide en olarak dar . Üst kısmı yırtılma filan yapmamıştı . Kullanılmayacak kadar kötü değildi . Şimdi Nasıl bi fikrim yok yenilenmiş olabilirMerhaba kızlar. ..
İşten geldim hemen menemen falan hazırladım eskiden olsa dışardan söylerdik ya da dışarı çıkardık. .
İyi ki burayı keşfetmişim.
Akşama da kabak kavurucam.
Bugün kaşar peyniri aldım 500g 10.45 di muratbey
2 paket de sarı bez aldım. Stok
Lux harcama yapmıyorum sırf ihtiyaç. Eşim kendine bişeyler almış bot pantolon falan ona da ses çıkarmadım ihtiyacı vardı.
Şimdi kahvemi içiyorum bi de size bişey sorucam özel olucak ama siz hijyenik ped hangi marka alıyorsunuz
Sizce o konuda ekonomi olurmu yani bu aralar fiyatları çok yukselmis
Orkidler büyük paketleri 10 liradan aşağı değil. Ben ındırımde molped almıştım bikaç paket onlar da bitiyor. 6 bucukta sanırım o en büyükleri. Bimin kini falan aliyomusunuz
Zencefil ,ihlamur,nane limon bide gece yatmadan zeytinyagina karabiber at sirtina gogsune sur gece terlemini sagliyor buda rahatlatiyor gecmis olsun.Slm kızlar. .Bizde markete gittik. .Yaklaşık 100 liralık alışveriş yaptık. .bende hasta olacak gibiyim..var mı bir tavsiyeniz?
orkidden vazgecmemMerhaba kızlar. ..
İşten geldim hemen menemen falan hazırladım eskiden olsa dışardan söylerdik ya da dışarı çıkardık. .
Lux harcama yapmıyorum sırf ihtiyaç. Eşim kendine bişeyler almış bot pantolon falan ona da ses çıkarmadım ihtiyacı vardı.
Şimdi kahvemi içiyorum bi de size bişey sorucam özel olucak ama siz hijyenik ped hangi marka alıyorsunuz
Orkidler büyük paketleri 10 liradan aşağı değil. Ben ındırımde molped almıştım bikaç paket onlar da bitiyor. 6 bucukta sanırım o en büyükleri. Bimin kini falan aliyomusunuz
Orkidin emiciligi güzel. Bende indirimdeyken alıyorum. .Bir arkadaşım son günlerinde biminkini kullanıyordu. .Öyle de yapabilirsin..Merhaba kızlar. ..