Küçük Düşün Büyük Olsun!

Günaydın herkese....

Su cok fazla gelmis niye ki bir yanlislik olmasin
Bize 20 tl gelmis gerci bizm burada su bazi yerlere gore ucuz da olabilir
Elektirik 110 gelmis klimadan dolayi

Yok normalde de 100-150 arası geliyo. Ama bu ayki kullanımıma istinaden bu 150 banada fazla geldi

Günaydın kızlar
Bugün spora gitmek dışında dışarı çıkmayı düşünmüyorum. Dolayısıyla para harcamam. Sabah Bi ekmek aldık o kadar.
15 gün için kalan 450 TL den keşke azıcık artsa. Hemen birikime atarım

Günaydın herkese...
Daha kahvaltı sofrasindayim keyif yapıyorum kızlar..
Bugün kışlıkları çıkaracağım.
Alınacak kitaplar var bıktık artık devletin verdiği kitaplarda hiçbir şey yok her hoca kaynak aldırıyor en az 30 tl teki. 75 tl olan var 100 tl olan var...aşağı yukarı 10 ders var 2 çocuk siz hesaplayın odedigimizi...Bugün yine istenen kitapları alacagiz mecburen...İyi ki her ay talimatla gr altin aliyorum yoksa böyle zamanlarda kenara 3 kuruş koyamayacagiz vallahi...
Herkese mutlu huzurlu bir hafta sonu diliyorum..

Bizede 76 TL gelmiş elektrik faturası. Sadece çamaşır, bulaşık ve buzdolabı çalıştı. Fırın, kettle bile kullanmadık
Çatıya izolasyon yaptırıcaz az önce usta geldi 850 lirayı bulur dedi. Bu ay eksiye düşeceğiz belli

Günaydın 23.5 markete verdim devam eden pazar be market harcananız olabilir bugun bir de balık almayı düşünüyorum
Kızlar ev için peşinat biriktirmem lzm ben biriktirene kdr ev fiyatı da artacak cok kararsız kaldım napcam

Bende avm ye gidicem bugün. Geçen alışveriş yapmıştık oğlana ama evde giymelik almadım bir sürü var diye
Yokmuş...:) olanlardan sadece 3 tane var üzerine olan. Gidip bişeyler bakayım bari.
Gerçi onu harcamadan saymayım ben:)Kredi kartıyla alıcam..benden değil yani:)
hatta hazır karta el koymuşken market falanda mı yapsam acebaaa:)
Ah bu hisler,hep şeytandan..:)

Merhaba kızlar. ..
İşten geldim hemen menemen falan hazırladım eskiden olsa dışardan söylerdik ya da dışarı çıkardık. .
İyi ki burayı keşfetmişim.
Akşama da kabak kavurucam.
Bugün kaşar peyniri aldım 500g 10.45 di muratbey
2 paket de sarı bez aldım. Stok
Lux harcama yapmıyorum sırf ihtiyaç. Eşim kendine bişeyler almış bot pantolon falan ona da ses çıkarmadım ihtiyacı vardı.
Şimdi kahvemi içiyorum bi de size bişey sorucam özel olucak ama siz hijyenik ped hangi marka alıyorsunuz
Sizce o konuda ekonomi olurmu yani bu aralar fiyatları çok yukselmis
Orkidler büyük paketleri 10 liradan aşağı değil. Ben ındırımde molped almıştım bikaç paket onlar da bitiyor. 6 bucukta sanırım o en büyükleri. Bimin kini falan aliyomusunuz

Ben bikaç yıl önce biminkini almıştım iç çamaşırına yapışan kısmından memnun kalmamıştım güvende hissettirmedi . Bide en olarak dar . Üst kısmı yırtılma filan yapmamıştı . Kullanılmayacak kadar kötü değildi . Şimdi Nasıl bi fikrim yok yenilenmiş olabilir

Slm kızlar. .Bizde markete gittik. .Yaklaşık 100 liralık alışveriş yaptık. .bende hasta olacak gibiyim..var mı bir tavsiyeniz?

Slm kızlar. .Bizde markete gittik. .Yaklaşık 100 liralık alışveriş yaptık. .bende hasta olacak gibiyim..var mı bir tavsiyeniz?
Zencefil ,ihlamur,nane limon bide gece yatmadan zeytinyagina karabiber at sirtina gogsune sur gece terlemini sagliyor buda rahatlatiyor gecmis olsun.
Bu arada simdilik sifir harcama ne zman boyle yazsam ekstra bisey cikiyor

orkidden vazgecmem
biminki rahatsız edıcı bı hıs verıyr bence canım
yapışkanı da iyi deği emıcılığı de ıyı değıl cok naylon naylon gelmıştı bana mecburıyetten almıştım bı kere
orkid indirimdeken kaçırmıyorum bende

Orkidin emiciligi güzel. Bende indirimdeyken alıyorum. .Bir arkadaşım son günlerinde biminkini kullanıyordu. .Öyle de yapabilirsin..

Ben de orkidden vazgeçmem. Diğerleri hiç güvenilir gelmiyor bana
Eşim bu akşam yemekte yok. Biz oğluşla dışarı çıkacağız. Biraz parkta oynar. Dışarda yeriz birşeyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…