- 19 Mart 2016
- 6.677
- 9.325
- 198
- 37
Yemek cok uyguna gelmis ne yedin merak ettimBenim de bugun ki harcamam 13 tl yemek 3 tl yol parası toplam 16 tl :)
Ben de uzun yıllar orkid kullandıktan sonra kotekse geçtim. Çok memnunum. Orkid bana da naylonumsu geliyor artık.Merhabalar
Bende kotex kullanıyorum orkid bile naylonsu geliyor artık her markette fiyat değişik oluyor sanırım stok, satilma durumu değiştiriyor fiyatları.
Bugün evde olmanın keyfini çıkartıyorum veli toplantısı vardı ertelenmiş hiç canım dışarı çıkmak istemiyordu iyi oldu.
Pazar alisverisi ne kadar tutuyor sizdeBizde cok uzaklara acılmadık.
Bi nefes aldık geldik.
Mazot vardi almadık extra.
Yemek masafımız oldu sadece 80tl.
(Yemeklerden ziyada mesrubatın bukadar şişirilip pahalı olması çok can sıkıcı )
Yarın pazara cıkmayı düşünmüyorum ama pazar parasını tabiki alıcim.
Yarın yıka,ütüle,ödev kontrol hooop pazartesi.
Sendromsuz gel pazartesi.
Ben 30-40tl halledebiliyorum.Pazar alisverisi ne kadar tutuyor sizde
Hiiii pantolonun fiyati uuu beybi beybi :)Bende kotex ten sonra başka kullanamadım. İndirimdeyken varsada alırım mutlaka.
Hazır kredi kartı elime geçmişken pantolon aldım kendimede:)paramla olsa hayatta almazdım 129.90..
130 olaydıda almazdım heral:) oğlanınkilerede 145 verdik
Bide bu benim oğlan evde karnını doyuruyo tıka basa,(güya dışarda harcamayıp parasını kumbaraya atacak) daha avm nin kapısından adım atar atmaz başlıyo hamburger demeye.
Marketede 26 bırakıp geldik.
Ben birikim yapacaktım değilmi...?
Aynen aynentr_lelli iyiymiş...senle bizim mutfağımız benziyo birbirine. Sana yeterse banada yeter gibi geldi:)
Bu hafta çıkayım o zaman bende
Amin cnm.Merhaba kızlar.
Kumbaraya cüzdanımda kalan bozukları attım. Yeni ay hepimize bereket getirsin dilerim.
Diger marketleride bi incelim bakim genel anlamda nekadar fiyatlar bayadir bidonla almadim cagri kapanirken 1tl satilan zulaladiklarimi kullandim.tr_lelli a101'de domestosu görmüştüm ikincisi %50 indirimli ama fiyatı uygunmu bilmiyorum. Ben 1 senelik stoğumu kullanıyorum henüz. Eki Görüntüle 1892150
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?