- 24 Ağustos 2015
- 3.304
- 3.929
- 333
Merhaba kızlar. ..
İşten geldim hemen menemen falan hazırladım eskiden olsa dışardan söylerdik ya da dışarı çıkardık. .
İyi ki burayı keşfetmişim.
Akşama da kabak kavurucam.
Bugün kaşar peyniri aldım 500g 10.45 di muratbey
2 paket de sarı bez aldım. Stok
Lux harcama yapmıyorum sırf ihtiyaç. Eşim kendine bişeyler almış bot pantolon falan ona da ses çıkarmadım ihtiyacı vardı.
Şimdi kahvemi içiyorum bi de size bişey sorucam özel olucak ama siz hijyenik ped hangi marka alıyorsunuz
Sizce o konuda ekonomi olurmu yani bu aralar fiyatları çok yukselmis
Orkidler büyük paketleri 10 liradan aşağı değil. Ben ındırımde molped almıştım bikaç paket onlar da bitiyor. 6 bucukta sanırım o en büyükleri. Bimin kini falan aliyomusunuz
Hic dikkat etmemistim bende hesaplicamValla canım ben bu sayfaları okurken denk geldim sürekli A101 işte Bim den alışveriş yapılmasına. Biz de market alışverişini babam pazar alışverişini annem yapar. Market alışverişini yaparken mutlaka kg fiyatına bakar ürünün gramında göre hesaplar mesela x marka kaşar indirimde ama kg fiyatına çarpınca aslında pahalı geliyor der almaz.
Yıllardır öyle alışveriş yapıyoruz A101 vb yerler de işte tatlı ayran vb ürünler uygun geliyor.
Bende hesap mak hesaplicam ve usenmicem merak ettimBenim bir akrabam elinde liste her marketi dolaşır. Listenin karşısına fiyatlarını yazar. Sonra da yine her marketi dolaşarak ne nerede ucuz ise onu alır.
tr_lelli ilk defa duyuyorum ve gerçekten çok ilginç
Pazar alisverisi ne kadar tutuyor sizde
Ben de merak ettim. Bi gidişimde ben de hesaplıcamBende hesap mak hesaplicam ve usenmicem merak ettim
Adam 83tl alisveris yapmis 10kusur lirasi kazik.
Aciklamis hepsini
SVincent sen benim kardeşim misin yoksa
Benim babam da aynen böyle yapıyor. Marketlerin müdürleri o kadar bilmiyordur
Ayyy bu kadar benzerlik olur... Ağzım açık kaldı resmenAynen öyle ya rafa yeni bir ürün girdiği zaman diger marketlerde tek tek kıyas yapıyor adam ya. Mağaza müdürleri ağzı açık bakıyor resmen. Kardeşiz sanırım
Dogrudur bence böyle bi iftira atilamaz resmen kaziklaniyoruz ozaman.Lelli eğer etkirler doğruysa adam haklı Bi gittiğimizde bizde bakalım öyle mi diye
M maviduvar1 kopya çekmek serbestmiii? Bende bu hafta liste yapacağdım da:)
Sıfır harcamayla günü kapatanlara da ayrıca hayranım,belirtmek istedim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?