Cnm benim belli basli yemeklerim var malum esim yemek seciyoGünaydın kızlar bugun harcamasız bir gün geçirmeyi umut ediyorum ve haftalık yemek listemi yapacagım fikirlere açığım
Bugun ütü günü bir de
Her pazar çocukluğumdan beri ütü banyo günü ertesi gün okul var çünkü:))))
İcebiliyomusunuz? Kaldikca o su tuhaf oluyo
Sahsen ben damacana su sevmiyorum
hoşbuldum canım. çok hoş bir topik burası. kumbara yöntemi güzel. ben de kendime bir kumbara seçtim evde biraz önce. eşime de söyledim para biriktirelim azar azar sonra ay sonunda altın alacağım dedim beğendi fikrimi :) hatta az evvel açılış yapıp 20 lira attım :))Sabah aksam peynir yesen bıkmam öyle bir aşk bendeki :)
Canım hosgeldin öncelikle
Herkesin gelir-gider tablosu farkli
Evine tek maas giren var
İki maas giren var.
Herkes nekadar arttirabilirse ve hangi birikime yönelirse ona göre biriktiriyo
Genelde yöntemimiz kumbara yöntemi
Herkes hepimiz sevdik bu yöntemi
Misal ben..
Hem vadesizde naktimiz var
Hemde altinim var.
Biz buyuk bir kumbara yaparak dolana kadar biriktiriyoruz
Dolunca acip hesaba aktariyoruz.
Nekadar cikarsa artik.
En onemli kuralimiz israf yok.
Gereksiz alisveris yok.
Öncelik evdeki ve eldeki malzemelerde ne yapabiliriz?
Alinacak sey gercekten ihtiyac mi?
Onu dusunerek alicaz (bu benim ihtiyacim degil suan diye aldigini geri birakanlarimiz var, bende biraktim defalarca)
Bakiyoruz ihtiyac degil usulca bırakip olay mahalini terk ediyoruz :)
Yemegimizi bile yetecek kadar yapicaz.
Fazlası israf.
5lt erikli aliyorumHer markanınki içilmiyor
Ph'ı yüksek bir kaç marka denemiştim , en son aytaça karar verdim ..
Siz arıtıcı mı kullanıyorsunuz?
Bereketli olsun hadi bismillah.hoşbuldum canım. çok hoş bir topik burası. kumbara yöntemi güzel. ben de kendime bir kumbara seçtim evde biraz önce. eşime de söyledim para biriktirelim azar azar sonra ay sonunda altın alacağım dedim beğendi fikrimi :) hatta az evvel açılış yapıp 20 lira attım :))
israf yapmamak için kolları sıvadım. evde ne malzeme var ve nasıl değerlendirebilirim hemen giriştim.
Sağol canım sarma yapayım ben bugun de pişiririm yarın bariCnm benim belli basli yemeklerim var malum esim yemek seciyo
Sulu kofte-pilav
Kurufasulye-pilav
Güvec-makarna
Corba-izmir kofte
Türlü-sarma
Tavuksote-pilav gibi
Bugün karnıyarık yapicam yanına erişte var evde, dün et haşlama yapmıştım kalani pazartesi yenir bugünlerde birde palamut düşünüyorum buzlugumda yerim yok aslında ucuzken buzluğa atmak iyi olurdu.Günaydın kızlar bugun harcamasız bir gün geçirmeyi umut ediyorum ve haftalık yemek listemi yapacagım fikirlere açığım
Bugun ütü günü bir de
Her pazar çocukluğumdan beri ütü banyo günü ertesi gün okul var çünkü:))))
iki haftadır ctsı gunlerı palamut yıyoruz ama azalmaya baslamış halde benımde yerım yok taze alıp yıyıurz mecburenBugün karnıyarık yapicam yanına erişte var evde, dün et haşlama yapmıştım kalani pazartesi yenir bugünlerde birde palamut düşünüyorum buzlugumda yerim yok aslında ucuzken buzluğa atmak iyi olurdu.
Esim 10tane almisti benimdeBugün karnıyarık yapicam yanına erişte var evde, dün et haşlama yapmıştım kalani pazartesi yenir bugünlerde birde palamut düşünüyorum buzlugumda yerim yok aslında ucuzken buzluğa atmak iyi olurdu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?