Küçük Düşün Büyük Olsun!

Hanimlar bende birkac senedir kumbaraya demir paralari topluyorum. Her sene ya izin icin bilet param yada en azindan izin icin cep harcligim cikyior.

Simdi 1 yildir evliyim ve esiminde alistirdim ufaklik paralari hemen kumbaraya atiyor. Bakalim
Ne zaman dolacak.. cok heyecanli oluyor sonunda nekadar cikicak icinden diye

Allah tamamını erdirsin,görücu usulü olunca isler hızlı ilerliyr demek::)Su konuşmaları yapana kadr 3 sene gezdik biz

Cok tesekkurler. Bende migrosu severim hersey var. kendi markalarinin pirincide guzeldi kalitesinden memnunum genel olarak. A101 heryerde var hic bilmem denicem gelince, pazara gidiyomusunuz? Sebze meyvede kalite veya fiyat farki var mi kiyasla?

Bu arada bugun kuafore gittim, kasimi biyigimi aldirdim fon cektirdim manikur yaptirdim bide kol agdasi mahalle kuaforu kadikoyde 110tl tuttu. Yurtdisindan geldim diye abartimi soylediler bilmiyorum . Bana cok geldi fiat listeside yok klasik. Annemin kardesimin gittigi yer yalan olmasinada ihtimal vermek istemedim ama cok fazla degilmi?
Ben 80 tl bekliyodum

Diğerleri normalde kol ağdasında sisirmis bence fiyatı,15-20 fön,15 kas bıyık hadi 30 da manikür olsa(30 dan fazla alan yere ben gitmiyorm maniküre bidaha)

pazara gidiyorum daha uygun ve taze oluyor marketlerdeki sebze meyveler daha pahalı oluyor

kuaför biraz pahalı ama kadıköyün neresinde bağdat caddesi civarıysa pahalıdır oralar mahalle kuaförü bile olsa
ben sizin yerinizde olsam yurtdışından geldim demem kimseye hemen nasılsa bunda çok para vardır diye abartırlar fiyatları

Allah tamamını erdirsin,görücu usulü olunca isler hızlı ilerliyr demek::)Su konuşmaları yapana kadr 3 sene gezdik biz

Evet bilmez miyim ben 5 sene sonra nişanlanıp ayrıldım bu konulara gelememiştik bile :) siz gene maşallah tamamına erdirmişsiniz.Bizimkisi arkadaş önerisi ile tanışma oldu.Modern görücü usulü gibi :)

Bu gün pazara gittim 45 tl
8 tl de markete verdim

Yarın misafirim var tatlı hazırlamam lazım ama ne yapacağımı bilmiyorum

Pazarda yatılı misafirim gelecek şu önümüzdeki bir kaç hafta sıkıntılı geçecek biraz

Kusura bakmayın böyle damdan düşer gibi olacak ama yazmak istedim.
Tek artıları ingilizce gibi düşünmeyin. Her okula göre değişir tabi ama benimde çocuğum özel okulda. 9 saat ders görüyo ve haftanın 4 günü de etüd var. Etüde kalmak zorunlu değil ama kalmayınca etüd kağıtları eve veriliyor ve ev ödevleriyle beraber çok geldiği için mecburen kalıyo çocuklar. Gerçek anlamda tek tek ilgileniyolar gerçekten çocuğun eksik kalan yanlarıyla.
Açıkçası ben iyi olan,azimli olan her çocuğun bu tarz okulları hakettiğini düşünüyorum. Keşke devlet okulları genel itibariyle bu kalibrede olsa da gayretli çocukların hakkını verse. Ama malesef,durum ortada
Birde yabancı dilde gerçekten çok iyiler

ig da böyle bir video var,hocam diyor kadın benim çocugın h.sonu 1.5 saat boslugu olduğunu farkettik,nasıl faydalı değerlendirebiliriz diyor veli.O süre de de nefes alsın diyor öğretmen.Gercekten durum böyle.2,5 yasında yeğenime ev ödevi el isi vermişler gecen.Daha altı bezli fon kağıttan camasır makinası ,elektrikli alet yapsınmıs.Anne baba yaptı yolladı tabi.Özel okullar iyi güzel ama çocuklara nefes aldırmıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…