- 23 Ekim 2013
- 6.584
- 10.892
- 198
kalıp olarak ne kullanıyorsun, borcam hangi boy kare yeterli mi
En büyük borcamlardan değil. Orta boy dikdörtgen
Allah tamamını erdirsin,görücu usulü olunca isler hızlı ilerliyr demek::)Su konuşmaları yapana kadr 3 sene gezdik bizKızlar beklediğim primim yattı 923 tl kmh a 800 borcum vardı onu kapattım.Kk taksitlerim bitsin bir daha harcamayacağım.2 ay sonraki primi bundan fazla alacağım inş. Kenara ayırmayı düşünüyorum.Size bahsetmiştim evlenip şehir dışına gitme durumum vardı.O kişiyi reddettim duygularımdan emin değildim hem de başka şehire gitmek şube değiştirmek pozisyon değiştirmek ailemden de uzak olmak istemedim.Sonrasında birkaç hafta sonra ortak bir tanıdığımız beni biriyle tanıştırdı.Memur kendisi çocuğu beğendim o da beni beğendi hatta bağlanmış bana.Niyetimiz ciddi haftasonu ailesiyle tanışacağım bikaç haftadır görüşüyoruz.Aileler de duydu.Hatta uzaktan da akrabam çıktı :) Kısmetse eylül gibi düğün düşünüyoruz.Benim çeyizler var uzun zamandır var nerdeyse modası geçeçek malum 33 yaşındayım :) O da 37 yaşında.O da heyecanlı ben de.Şimdi bu çocuğun da güzel bir cip'i var evi de varmış ama erkek kardeşi ile yan yana imiş daireler.Eltiyle yan yana oturma fikri bana iyi gelmedi.Uzak olmakta fayda var.İki seçeceğimiz var o evi satıp üstüne kredi çekip annemlere ve onun ailesine yakın siteden ev almak ama düğün de yapacağımız için borçlanacağız.Benim araba kredim var o da arabasını satmak istemiyor 128000 ne almış.Ben de satmayı düşünmüyorum şimdilik.Ben de 48000 ne aldım.Belki ileride ben satarım arabamı o işe arabayla gitmiyor ben kullanırım onun arabasını.Diğer seçenek de kiraya çıkacağız şimdilik o evinden 550 kira alıyormuş üstüne koyup bir süre kirada oturmak düğün borçları bitince de kredi ile ev almak.Galiba bu yolu seçeceğiz.Bu günlerde evdi evlilikti eşyaydı bi heyecanlar heyecanlar yaşımız da var baya :)) Allahtan bir engel çıkmazsa niyetimiz bu yönde inşallah olur da mutlu oluruz.Sizinle paylaşmak istedim :)
ben sana aldığım memnun kaldığım ürünleri yazayım
migrosun M markalı ürünleri var kendi markası onları sık sık deniyorum genelde beğeniyorum ünlü firmalara ürettiriyor
beğendiklerim süt,un, şeker,süzme beyaz peynir,döner,sıvı sabun,ton balığı
bimde beğendiklerim un,süt,meyveli yoğurt,mantı,baharatlar,pil,döner,bazlama,bazı abur cuburları,tahn,pekmez,meyvesuyu
a101de beğendiklerim genelde haftalık gelen aktüel ürünler ve yine haftalık yapılan indirimler
Cok tesekkurler. Bende migrosu severim hersey var. kendi markalarinin pirincide guzeldi kalitesinden memnunum genel olarak. A101 heryerde var hic bilmem denicem gelince, pazara gidiyomusunuz? Sebze meyvede kalite veya fiyat farki var mi kiyasla?
Bu arada bugun kuafore gittim, kasimi biyigimi aldirdim fon cektirdim manikur yaptirdim bide kol agdasi mahalle kuaforu kadikoyde 110tl tuttu. Yurtdisindan geldim diye abartimi soylediler bilmiyorum . Bana cok geldi fiat listeside yok klasik. Annemin kardesimin gittigi yer yalan olmasinada ihtimal vermek istemedim ama cok fazla degilmi?
Ben 80 tl bekliyodum
pazara gidiyorum daha uygun ve taze oluyor marketlerdeki sebze meyveler daha pahalı oluyorCok tesekkurler. Bende migrosu severim hersey var. kendi markalarinin pirincide guzeldi kalitesinden memnunum genel olarak. A101 heryerde var hic bilmem denicem gelince, pazara gidiyomusunuz? Sebze meyvede kalite veya fiyat farki var mi kiyasla?
Bu arada bugun kuafore gittim, kasimi biyigimi aldirdim fon cektirdim manikur yaptirdim bide kol agdasi mahalle kuaforu kadikoyde 110tl tuttu. Yurtdisindan geldim diye abartimi soylediler bilmiyorum . Bana cok geldi fiat listeside yok klasik. Annemin kardesimin gittigi yer yalan olmasinada ihtimal vermek istemedim ama cok fazla degilmi?
Ben 80 tl bekliyodum
Hakkınızda hayırlısı olsun. Allah tamamına erdirsin. Eltiyle de yanyana oturmamak süper bir karar. Kabul etmeyin derim ben.
Allah tamamını erdirsin,görücu usulü olunca isler hızlı ilerliyr demek::)Su konuşmaları yapana kadr 3 sene gezdik biz
Buyıl 4.sınıf işte orta okula geçeceği için bizde eğitim sistemine çocuğumuzu harcatmak istemiyoruz dediğiniz gibi özel okullarda tam anlamıyla ticarethane tek artıları ingilizce ve artı yabancı dil sizin evladınıza da maşallah guzel puan almış Allah emeklerinin karşılığını versin inşallah
Allah tamamını erdirsin cnmEvet bilmez miyim ben 5 sene sonra nişanlanıp ayrıldım bu konulara gelememiştik bile :) siz gene maşallah tamamına erdirmişsiniz.Bizimkisi arkadaş önerisi ile tanışma oldu.Modern görücü usulü gibi :)
ig da böyle bir video var,hocam diyor kadın benim çocugın h.sonu 1.5 saat boslugu olduğunu farkettik,nasıl faydalı değerlendirebiliriz diyor veli.O süre de de nefes alsın diyor öğretmen.Gercekten durum böyle.2,5 yasında yeğenime ev ödevi el isi vermişler gecen.Daha altı bezli fon kağıttan camasır makinası ,elektrikli alet yapsınmıs.Anne baba yaptı yolladı tabi.Özel okullar iyi güzel ama çocuklara nefes aldırmıyorlarKusura bakmayın böyle damdan düşer gibi olacak ama yazmak istedim.
Tek artıları ingilizce gibi düşünmeyin. Her okula göre değişir tabi ama benimde çocuğum özel okulda. 9 saat ders görüyo ve haftanın 4 günü de etüd var. Etüde kalmak zorunlu değil ama kalmayınca etüd kağıtları eve veriliyor ve ev ödevleriyle beraber çok geldiği için mecburen kalıyo çocuklar. Gerçek anlamda tek tek ilgileniyolar gerçekten çocuğun eksik kalan yanlarıyla.
Açıkçası ben iyi olan,azimli olan her çocuğun bu tarz okulları hakettiğini düşünüyorum. Keşke devlet okulları genel itibariyle bu kalibrede olsa da gayretli çocukların hakkını verse. Ama malesef,durum ortada
Birde yabancı dilde gerçekten çok iyiler
Gozun aydin canimHanımlar merhaba,
%90 olasılıkla 2. kızımız geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?