Küçük Düşün Büyük Olsun!

Kizlar bisi sorcam ben aile hekimimi degistirmek istiyorum.
Daha dogrusu soyle anlatim burasi 3 mah
Olusuyor.
Ne hikmetse bizim mahm aile hekimi yukaridaki mahalleye yakin onlarin ki de bize boyle bir sacmalik var.
Ben bize yakin olan diger mah. Bir aile hekimine gecmek istiyorum cunku arada mesafe olarak daha fark var.
Bu aile hekimligi evime 8dk. Falan
Sozde bizim olan 20dk yuruyerek.

Aile hekimi degistirmek yasak mi?
Boyle bir hakkimiz var mi?

Benimkide aynen öyleydi hamileyim diye gidip bir yere basvurmustum gidemiyorum falan demiştim değiştirdiler yoksa almamışlardi benide ben ve oğlum yakın olan yerdeyiz eşim hala uzak olan yerde almadılar ne yazikki

Benimkide aynen öyleydi hamileyim diye gidip bir yere basvurmustum gidemiyorum falan demiştim değiştirdiler yoksa almamışlardi benide ben ve oğlum yakın olan yerdeyiz eşim hala uzak olan yerde almadılar ne yazikki
Bende yasak diye bisi duymustum
Bi sansimi denicem sagol canim

Hanımlar merhaba,
%90 olasılıkla 2. kızımız geliyor

Gözün aydın. Hayırlı olsun

Benim de aile hekimim üniversite okuduğum şehirdeydi, evlendim başka şehire geldim aile hekimimi değiştirmemiştim. Hamile kalınca gittim buraya aldırmak istiyorum dedim. Öyle olmuyor zaten doluyuz ancak hamileleri alıyoruz dediler. Dedim ben hamileyim, ha o zaman doldur şu formu dediler. Beni ve eşimi aldılar hemen.

Sen de bi hamileyim desen?

Canim ben degistirdim. Ne zaman gitsem olmuyordu.En sonunda degistirdim. Dilekce yazip gecmek istedigim aile hekimine verdim. O da isleme hemen gecirdi.

Sisteme ayak uyduruyolar aslında. Malesef..
üniversite mezunlarının bile işsiz kaldığı bu düzende,ne kadar donanımlı olursa çocuk şansı o kadar artıyo
çocukluğunu yaşasın diyen veliler düşünmesin zaten özel okulu. gerçekten nefes aldırmıyolar. Mesela pazartesi sınavları başlıyo,cuma hasta diye göndermedim,öğretmeni geçmiş olsundan önce,sınav odaklı çalışsın evde diye tembihledi. Ki daha ilkokul..

Değiştirme hakkın var tabiki de ama doktorun da hastayı kabul edip etmeme hakkı var,
Geçmek istediğiniz aile hekimi ya da hemşiresi ile görüşüp t.c.kimlik numaranız ile işlem yaptırmanız gerekir.
Nüfus sayısı önemli burda
Her doktora 4000 hasta kaydı verilmiştir.

Kizlar gunaydiiinn
Ya bende baslamak istiyorum artik birikime tekrardan cok ara verdim
Eski arkadaslarima selam olsun buradan
Hepinizi cok ozledim
tr_lelli M maviduvar1 elecda (hayirli ugurlu olsun kiz bebisin canim) elenaferrante (ismin degismis oncekini ben cok sevmistim) hawar ve hatirlayamadiklarim beni affedin canim arkadaslarim

Hedefimi yazayim da burada dursun sonra yapamadigimda gozume batmasi icin
Aylik 6.bin biriktirebilmek.
Biraz agir oldu ama hedefim bu
Yapamazsamda en azindan yapmaya calisirim diyorum.
Birde nazarlik koyayimda kendi kendime bu kararimda nazar degdirmeyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…