- 21 Ağustos 2015
- 32.110
- 97.422
- 598
- 38
Hayırlı olsnHanımlar merhaba,
%90 olasılıkla 2. kızımız geliyor
Hayirli olsun canim benim.Hanımlar merhaba,
Benimkide aynen öyleydi hamileyim diye gidip bir yere basvurmustum gidemiyorum falan demiştim değiştirdiler yoksa almamışlardi benide ben ve oğlum yakın olan yerdeyiz eşim hala uzak olan yerde almadılar ne yazikkiKizlar bisi sorcam ben aile hekimimi degistirmek istiyorum.
Daha dogrusu soyle anlatim burasi 3 mah
Olusuyor.
Ne hikmetse bizim mahm aile hekimi yukaridaki mahalleye yakin onlarin ki de bize boyle bir sacmalik var.
Ben bize yakin olan diger mah. Bir aile hekimine gecmek istiyorum cunku arada mesafe olarak daha fark var.
Bu aile hekimligi evime 8dk. Falan
Sozde bizim olan 20dk yuruyerek.
Aile hekimi degistirmek yasak mi?
Boyle bir hakkimiz var mi?
Bende yasak diye bisi duymustumBenimkide aynen öyleydi hamileyim diye gidip bir yere basvurmustum gidemiyorum falan demiştim değiştirdiler yoksa almamışlardi benide ben ve oğlum yakın olan yerdeyiz eşim hala uzak olan yerde almadılar ne yazikki
Hanımlar merhaba,
Kizlar bisi sorcam ben aile hekimimi degistirmek istiyorum.
Olusuyor.
Ne hikmetse bizim mahm aile hekimi yukaridaki mahalleye yakin onlarin ki de bize boyle bir sacmalik var.
Ben bize yakin olan diger mah. Bir aile hekimine gecmek istiyorum cunku arada mesafe olarak daha fark var.
Benimkide aynen öyleydi hamileyim diye gidip bir yere basvurmustum gidemiyorum falan demiştim değiştirdiler yoksa almamışlardi benide ben ve oğlum yakın olan yerdeyiz eşim hala uzak olan yerde almadılar ne yazikki
Kizlar bisi sorcam ben aile hekimimi degistirmek istiyorum.
Olusuyor.
Canim ben degistirdim. Ne zaman gitsem olmuyordu.En sonunda degistirdim. Dilekce yazip gecmek istedigim aile hekimine verdim. O da isleme hemen gecirdi.Kizlar bisi sorcam ben aile hekimimi degistirmek istiyorum.
Olusuyor.
ig da böyle bir video var,hocam diyor kadın benim çocugın h.sonu 1.5 saat boslugu olduğunu farkettik,nasıl faydalı değerlendirebiliriz diyor veli.O süre de de nefes alsın diyor öğretmen.Gercekten durum böyle.2,5 yasında yeğenime ev ödevi el isi vermişler gecen.Daha altı bezli fon kağıttan camasır makinası ,elektrikli alet yapsınmıs.Anne baba yaptı yolladı tabi.Özel okullar iyi güzel ama çocuklara nefes aldırmıyorlar
Gozun aydin canim
Hayırlı olsnSaglıcakla gelsin inss
hayırlı olsunHanımlar merhaba,
Değiştirme hakkın var tabiki de ama doktorun da hastayı kabul edip etmeme hakkı var,Kizlar bisi sorcam ben aile hekimimi degistirmek istiyorum.
Olusuyor.
Hayırlı olsun inşallahHanımlar merhaba,
Eki Görüntüle 2111744
Okuyabiliyor musun yazımı?
Bu tarifim çok güzel tutuyor. Herkes de beğeniyor. Normalde ben pasta börek bilmem pek beceremem ama bu tarifte iddialıyım.
elenaferrante bugün kahvaltıya davetliydik çok sevdiğimiz bir arkadaşımıza, giderken yapıp götürdüm çok güzel oldu, teşekkür ederim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?