ben marmara üniv.de okudum. istanbuldan kaçma kaçmıştım hiç sevememiştim o şehri.ben ıst.
ben sevıyorum canım doğup buyudugum büyülü bır sehır burası :)ben marmara üniv.de okudum. istanbuldan kaçma kaçmıştım hiç sevememiştim o şehri.
amanın ev fiyatlarına bak ya
He bayagi pahaliymis ama istanbul zaten pahali bir sehir gule gule kulaln canim sanirim krediyle aldin zaten borcsuzda mal sahibi olunmuyor. Allah odeme kolayligi verisn insallah
Ben adana yarismaci arkadaslara basarilarben ıst.
bende mersın adana gıbı cok sıcak yerlerı sevmıyorum daral gelıyorhangi şehirlerdesiniz piki? ben Mersin
anaa hemşerim :))Ben adana yarismaci arkadaslara basarilar
Ama istanbul hep ilgimi cekmistir
Banada daral geliyor ekim olmus hava 35 derece boyle.memleketmi olur arkadas:/bende mersın adana gıbı cok sıcak yerlerı sevmıyorum daral gelıyor
Hee sen mersinlisinanaa hemşerim :))
sacına fön cektırıyorsun eve gelene kadar dagılıyor ama bereketlı yer adanaBanada daral geliyor ekim olmus hava 35 derece boyle.memleketmi olur arkadas:/
Ama yapacak bisey yok katlaniyoruz:/
sorma ya çok nemli oluyor yazın hiç çekilmiyor. sırf bu yüzden kışları daha çok seviyorum. ayy yağmur yağsa da battaniyenin altında kahvemizi içsek:)bende mersın adana gıbı cok sıcak yerlerı sevmıyorum daral gelıyor
az kaldı az kaldı bır kac aya gelır o vakıtlersorma ya çok nemli oluyor yazın hiç çekilmiyor. sırf bu yüzden kışları daha çok seviyorum. ayy yağmur yağsa da battaniyenin altında kahvemizi içsek:)
Kiz fonun dagilmasi ne kelime sac zaten airilsiklam oluyir nemden terden.sacına fön cektırıyorsun eve gelene kadar dagılıyor ama bereketlı yer adana
Yagmur geliyormus meteorolojinin yalancisiyimsorma ya çok nemli oluyor yazın hiç çekilmiyor. sırf bu yüzden kışları daha çok seviyorum. ayy yağmur yağsa da battaniyenin altında kahvemizi içsek:)
şimdi şöyle: doğma büyüme adanalıyım. mavi bulvarda oturduk. sonra 2006da üniv. kazanıp istanbula gittim. bitirince antalyaya döndüm çünkü ailem oraya taşınmıştı. 10 sene antalyada yaşadıktan sonra evlenip mersine gelin geldim:))Hee sen mersinlisin
Mersin guzel ya en azindan deniz var gecen yaz ayasa gitmistim valla antalyanin deniznden daha guzel.
Kiz sen napiyosun emrsinde oralimisn tainmisin
Hee mavi bulvar ablamin onceki oturdugu yer.adanalimisin peki.şimdi şöyle: doğma büyüme adanalıyım. mavi bulvarda oturduk. sonra 2006da üniv. kazanıp istanbula gittim. bitirince antalyaya döndüm çünkü ailem oraya taşınmıştı. 10 sene antalyada yaşadıktan sonra evlenip mersine gelin geldim:))
evet has adanalı:)) ayaşa gityim ben de hatta eşim herbir sahiline götürdü ama ahhh antalya gibi asla değilHee mavi bulvar ablamin onceki oturdugu yer.adanalimisin peki.
Sende adana mersin antalya hep sicak yerlede dolanmissin bi istanbul serindir
Ya antalyanin konyaalti mesela kulac atarken kolun birine carpiyor birde denizi iki adin at birden derinlesiyor.evet has adanalı:)) ayaşa gityim ben de hatta eşim herbir sahiline götürdü ama ahhh antalya gibi asla değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?