Küçük Düşün Büyük Olsun!

bende mersın adana gıbı cok sıcak yerlerı sevmıyorum daral gelıyor
sorma ya çok nemli oluyor yazın hiç çekilmiyor. sırf bu yüzden kışları daha çok seviyorum. ayy yağmur yağsa da battaniyenin altında kahvemizi içsek:)

Hee sen mersinlisin
Mersin guzel ya en azindan deniz var gecen yaz ayasa gitmistim valla antalyanin deniznden daha guzel.
Kiz sen napiyosun emrsinde oralimisn tainmisin
şimdi şöyle: doğma büyüme adanalıyım. mavi bulvarda oturduk. sonra 2006da üniv. kazanıp istanbula gittim. bitirince antalyaya döndüm çünkü ailem oraya taşınmıştı. 10 sene antalyada yaşadıktan sonra evlenip mersine gelin geldim:))

Hee mavi bulvar ablamin onceki oturdugu yer.adanalimisin peki.
Sende adana mersin antalya hep sicak yerlede dolanmissin bi istanbul serindir

Hee mavi bulvar ablamin onceki oturdugu yer.adanalimisin peki.
Sende adana mersin antalya hep sicak yerlede dolanmissin bi istanbul serindir
evet has adanalı:)) ayaşa gityim ben de hatta eşim herbir sahiline götürdü ama ahhh antalya gibi asla değil

evet has adanalı:)) ayaşa gityim ben de hatta eşim herbir sahiline götürdü ama ahhh antalya gibi asla değil
Ya antalyanin konyaalti mesela kulac atarken kolun birine carpiyor birde denizi iki adin at birden derinlesiyor.
Ama mersinde oyle degik deniz carsaf gibi bayagi yuruyosun boya gelene kadar.ben mersini tercih ederim deniz konsunda.

kış gelince de yaz gelse deriz:)) canlar benim gözlerim pörtledi tele bakmaktan. çok tatlı sohbetiniz hepinize iyi geceler yarın görüşmek üzere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…