Küçük Düşün Büyük Olsun!

evet çalışıyorum.
bende kendim büyütmek isterdim ama geçim derdi yarın büyüdü okulu falan derken artan masraflar çalışmaya devam yani sağlık olsun da her şey olur inşallah
Rabbim sana ve isteyen herkese nasip etsin evlat sevgisini kokusunu

öyle mi? ama türkçede böyle kullanımlar var ki. mesela öleyazdım gibi.

haklısın mecbur çalışacaz başka türlü olmaz.. allah çocuklarını sana bağışlasın teşekkürler canım amin

günaydın arkadaşlar...

Akdeniz, Karadeniz muhabbeti olduğunu görünce, işi gücü bırakıp klavyenin tuşlarında buldum parmaklarımı... :))
eşi Mersin li kendi Trabzon lu olan birinden de bu beklenirdi sanırım... :)

herkese kolay gelsin... hayırlı,bereketli,helalinden bol kazançlı bir gün olsun inşallah hepimiz için...

ha bu arada unutmadan, güne kahveyle de, kahvesiz de başlasa gergin olanlara da selam olsun...Rabbim kolaylıklar versin...

Günaydınlar, bol bereketli günler olsun inşallah
dün akşam biraz okudum şimdi öyle baya yazışmışsınız harikasınız kızlar sayenizde acayip bir biriktirme, tasarrruf moduna girdim.
Bu modda aynen devam alınacakları falan eşimle konuşup karar veriyorum artık onuda kısıyorum sanki yavaş yavaş

günaydın :) eşim mersinli benim de:) güzel dileğin için teşekkürler senin de günün güpgüzel geçsin:) daha türk kahvesi içmedim yapayım bol köpüklü bari kahveye buyrun beklerim:))

mrb kizlar ist yagusli bu gun tam balik havasi var disarida bide sahlep havasi ne guzel
hic bir seye yetisemiyorum ya psikolojim bozuldu vallahii aksama ne yemek yapsam bilmiyorum dolmalik biber var onu mu doldursam acaba tabi firsatim olursa

evde bi cok eksik var aliyorum aliyorum bitmiyo bayramdan once hic bisi almamistim memlekete gittim gelince alirim dedim ama mumkun butun parayi harcadik geldik biriktirdigim parayi harcamak istemedim

Allahtan annemin gonderdigi kajvaltiliklar falan vardi onlarla idare ettik

anlamiyorum kizlar para nereye gidiyor bi markete gidiyorum bi aldiklarima bakiyorum hic bisi ay sonunu zor getiriyoruz vallahi inanin kahvaltilik bile cok almiyorum esim kahvalti etmez evde bende ne olsa yerim tasarrufsa tasarrufun alasini yaptigimi dusunuyorum.

Merhaba kızlar ben de bu aralar minimalist yaşama takmış durumdayım. Gereksiz eşya ve kıyafetlerden kurtulmaya çalışıyorum vaktim oldukça. 2. Çocuktan eşyanın, yeme- içmenin kölesi olmuş gibi görüyorum kendimi. Durmadan çamaşır, bulaşık ve eşyaların tozunu almak zorunda kalıyorum. Aynı zamanda çalışıyorum. Tabi bir de ütü derdi. Amacıma uyan eşyalarla yaşamıma devam etmek istiyorum
Mesela çamaşır olayı inanılmaz psikolojimi bozuyordu. Evde oda da kurutuyordum ve ev kuzey cephe olduğu için geç kuruyordu bir yandan yeni çamaşır. Oda nın içinde her yer çamaşır ve mutlaka ütü istiyordu hepsi. Bende kurutma makinesi aldım ve önce psikolojim düzeldi. Şimdi çamaşır birikmiyor ve çocukların kıyafetlerini ütülemek zorunda kalmıyorum.
Diğer taraftan dün şöyle bir hata yaptım. Küçük oğluma çıt çıtlı badi almam gerekiyordu. Normal bir mağazadan aldım ve yıkadıktan sonra aldığıma pişman oldum. Çok kalitesiz çıktı. Bu durumda şunu anladım ki ucuz mal alacak kadar zengin değilim. Tasarruf yapayım derken bir daha masraf olacak.
Ayrıca bu aralar sadece ihtiyaç olan şeyleri almaya özen gösteriyorum. Hedefim kredi kartı kullanmadan bir hayat yaşamak.

Bende karadenizliyim esimde trabzonlu.
Karalahanayada muhlamayada doymayız hic.

Bugun lahana sarmami pisiricem.
Annem oglusu goturcek okula sagolsun.

Wc yikayip yataklari kapatmam lazim.
Yine bir yemek faslı bugun
Ne pisirsem diye dusunim biraz.

Merhaba Hanımlar,
Sabah karatay kahvaltımıza nar ve havuç ilave ettim. Grip mevsimi başladı. Dikkatli olmak lazım. tr_lelli geçmiş olsun bu arada. Kızımı kreşe bıraktım. 50 dk yürüyüşü yaptım ve işe geldim.
3 Ay önce sahibinden.com'a koyduğum bir yazıcı vardı. Nihayet bugün 600 TL'ye satışını yapıyorum. Gelmesini beklediğim bir para olduğu için direkt altın hesabına atacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…