peki devam ediyor musun çalışmaya? ben 1 yıllık evliyim çocuğum yok ama olmasını istiyoruz bu aralar denemeler devam ediyor. şimdi ben çalışıp eşime destek olmak istiyorum- evimiz mülk, çocuk da yok buna rağmen ayın sonunu zor getiriyoruz- bir yandan da bebeğim olursa onu ben büyütmek istiyorum. ama hal böyleyken bide bebek masrafı.. hayat çok kısa ve şu geçim telaşı insanı çok yıpratıyor..
öyle mi? ama türkçede böyle kullanımlar var ki. mesela öleyazdım gibi.istanbuldan kaçma kaçtım yazmışsın. trabzonlular aynı fiili iki kere kullanıyorlar. misal eve yürüme yürüdüm. kaçma kaçtım gibi . ondan sordum. sanırım daha çok ilçeleri kullanıyor bu tip konusmaları
imada bulundun sandım k.bakma söylemesi ayıp reglim yakın da alınganlığım üzerimde..........
haklısın mecbur çalışacaz başka türlü olmaz.. allah çocuklarını sana bağışlasın teşekkürler canım aminevet çalışıyorum.
bende kendim büyütmek isterdim ama geçim derdi yarın büyüdü okulu falan derken artan masraflar çalışmaya devam yani sağlık olsun da her şey olur inşallah
Rabbim sana ve isteyen herkese nasip etsin evlat sevgisini kokusunu
haklısın mecbur çalışacaz başka türlü olmaz.. allah çocuklarını sana bağışlasın teşekkürler canım amin[/QUOT
1 tane cocuğum var sen cocuklar yazınca ürperdim birden:)
günaydın :) eşim mersinli benim de:) güzel dileğin için teşekkürler senin de günün güpgüzel geçsin:) daha türk kahvesi içmedim yapayım bol köpüklü bari kahveye buyrun beklerim:))günaydın arkadaşlar...
Akdeniz, Karadeniz muhabbeti olduğunu görünce, işi gücü bırakıp klavyenin tuşlarında buldum parmaklarımı... :))
eşi Mersin li kendi Trabzon lu olan birinden de bu beklenirdi sanırım... :)
herkese kolay gelsin... hayırlı,bereketli,helalinden bol kazançlı bir gün olsun inşallah hepimiz için...
ha bu arada unutmadan, güne kahveyle de, kahvesiz de başlasa gergin olanlara da selam olsun...Rabbim kolaylıklar versin...
Hoşgeldiniz. Her daim buyrun hep.merhaba hanımlar uzun süredir sizi okuyorum beni de aranıza kabul ederseniz sevinirim:)
Allah bereketini versinBunlarda benim ganimetler kızlar.. bilezikler ve küpeleri esim aldı gerisi kendi birikimim tabiri caizse zulam
maşallah canım bereketi içinde olsunBunlarda benim ganimetler kızlar.. bilezikler ve küpeleri esim aldı gerisi kendi birikimim tabiri caizse zulam
gaza geldim resmen, bende yapcam kendime beşi bir yerdeBunlarda benim ganimetler kızlar.. bilezikler ve küpeleri esim aldı gerisi kendi birikimim tabiri caizse zulam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?