Küçük Düşün Büyük Olsun!

Herkese günaydın sabah 6 da anneannemi ve eşimin teyzesinin evinden buzluki malzemelerini aldık Ankara’ya götürüyoruz 310 tl benzin aldık . İlk teyzenin buzluğunu teslim edip oradan dayımlara gidicez yarın kınamız var inş.kv ile görümcem evde kaldılar bakalım önümüzdeki birkaç gün ne yapacaklar offf valla . Dün görümcem 14:30 gibi geldi kızına bi yatak yapmayı düşünmüyo ben söyledim anne bi temiz nevresim çıkart yatak yapıcam diye . Arada 1 saat geçmeden eşimi de aldı akraba gününe gitti sanki kaçıyor gibi kızı yatıyo otur işte evde . Sabahta ben çocuğa bakıcaö dedim çorba yaptı bi bir önceki günden fasulye vardı yanına pilav yap anne salata filan yeriz dedim. 17:30 da günden döndüler ben daha valiz filan hazırlamamıştım. Eşim aşağıdan aradı ki hadi giyin gel arabayı yıkatalım diye . Bende işim var valiz hazırlanacak çocuk kalktı bulaşık makinasını boşaltacam filan dedim. Eşimde surat astı tabi gelmiyorum diye mecbur giyindim gittik Kızlar 1 saat sonra döndük hemen valize başladım . Çocuk yanımda zaten onun yapacağı bir pilav yapmamış içerde . Birde görümcemin eşi geldi ben şoka girdim bilmiyordum çünkü. Kv salata ya başladı azıcık yapmış eşimle enişte yedi birazda ablama koydum ekmek taze yok . Masayı kurdum görümceme tepsi hazırladım . Anne ekmek taze yok niye söylemiyorsun gelirken alırdım diyorum ses yok dolapta var diyor çıkarttık oda taze değil ki . Çorbaları koydu inanın 5 kişiye zor yetti çorba fasulyeyi çocuk ve enişte yedi biz yemedik kalmadı yanına pilav yapsa yetecek ama işte . Dedim ki anne niye pilav yapmadın eniştenin geleceğini bilmiyor musun konuşmadın mı kızınla ben çocukla uğraştım tüm gün yedir içir yatır kaldır ütü yaptım makina boşalttım ben daha ne yapayım Kızlar ya ? Dedim ki adam yemek yiyor biliyorsun niye az oldu filan bir sürü saydım bozuldu ben varım burada çok ayıp oluyor dedim . Tutmuş masa topluyor git çocuğa bak kızının tepesinde kızı aldık geldik düzgün bakılmıyor dedim . Enişte gidince de hemen yattım sinirlendirdi beni şaka gibi ben mi hatalıyım Kızlar ya

Canım benim hayırlı uğurlu olsun inş sorunsuz olur herşey. Dün görümcemin rahmine ikiz kız bebek yerleştirdiler bakalım 10 unda belli olacak onunda yatıyor
cok tesekkur ederım Allah razı olsun
asılama için doktor, ılave etkisi yuzde 10sadece cok kapılma dedi ama 29yasındayım o yuzden sansın daha büyüklere göre fazla dedi
Allah görümcene de sıfa versın hayırlısıyla dogsunlar ınsAllah
ben sadece o gun yarım gun ıstırahat edebıldım ertesi gün araziye gitmek zorunda kaldm ama dınlenıyorum pazartesiden beri evde yemek yada iş yapmadm anneme kayınvalıdeme gdııyoruz

Ayağını uzat yat akşamları canım ben görümceyi dün yatırdım birkaç gün daha yatacak bebekler tutunsun diye

cok haklısın canım ya sanslılar ki senın gıbı becerıklı gelınleri var gerckten bazen ınsanlara anlam vermek zor
valla benimki tüp bebek falanda degıl 15dakıkalık bi asılama oldum geldım yarım gun yattım annem kayınvalıdem pervane oldular etrafımda, gorumcem uzakta devamlı aradı masAllah dıyım
senınki hem de kendı kızına, bide yemek va hazırlıklı olması lazm ah ah ıste naparsın
sen ıyı nıyetınle yardımcı oluyosun hep Allah senınde gonlune gore versın

Ayağını uzat yat akşamları canım ben görümceyi dün yatırdım birkaç gün daha yatacak bebekler tutunsun diye
aksamları ayagımı uzatıyorum ya uzanıyorum yada oyle oturuyorum canım bacaklarımda ve kasıgımda baya bıldıgın agrı var genelde adet gunu yada 2 3kala boyle olur bılmıyorum neden ınsAllah bebıstır hayırlısı artık

Lohusa filan olsam bana asla bakamaz iyice anladım İnan . Yapması gereken 3 dk lik bir pirinç pilavı . Çocuk benim olsa herşeyi yaparım İnan ama çocuk emanet ve gelirken düşürmüşler zaten dişi dilini kesmiş kan içinde geldi . Damat gelirken diyorki söylemeyin düştüğünü korkuyorsan çocuk emanet kucağından indirmeyeceksin işte

İ
ay hadi inş ya iyi olacak ben dua edeceğim sana içini ferah tut

sen oyle dıyınce aklıma sey geldı annem anlatır ben dogdugum zaman annem zorunlu sezeryan olmus eskıden oyleymıs 1hafta yatırırlarmıs babannem baska bı ılde yasıyodu 2saat mesafe, 4.gün gelmıs düşün,dogumdan snra halamlar anneme ulasamadk demısler kendısı gelıp gtmıs anneme göre tabi yalan anneleri yorulmasın dıye getırtmedıler dıyor (babannem bakmıcak bi insan degıldı yani kızı yaptırmıyomus) teyzemde yok benım ananem 1hafta boyunca annemı tek basına beklemıs hastanede

Valla aynı şehirde olsak ne yapardım bilmiyorum çok farklı bir karakteri var . Temiz değil yemek desen öylesine toz bezini mutfak çekmecesinde saklıyor normal mi allah aşkına
Tuğçe yoksa biz seninle elti miyiz :))
Benim kayınvalidemi anlatıyor gibisin

Ruhsuz kvden tek kelimeyle.Kardesimin kvdesi öyle.Kızı epilepsi hastası,krizlere giriyr.Hastaneden kızı evine bırakıyor.Kocası gececi genelde.Ya gece kriz gelse Allah korusun.Bu modeller böyle,ölsen dönüp gömelim sunu demezler.Töbe est

Cnm hayırlı haberler ver insallahhh

Çok sinirleniyorum ya haksız mıyım valla olanı direk yazdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…