- 21 Mart 2018
- 1.881
- 6.747
- 158
Dünya genelinde çökmüş nette öyle diyordu. Gelmezse isterseniz size okuduğunuz günün esmasını atabilirimİg cökmüss aboww.(Tam okumalarımı yapcaktım.Gelir herhaldee
Aaa ceo değişti diyordu gecen gazetede:)Adam toptan kapatayım ,bu delilerle mi ugrascam dediyse demekDünya genelinde çökmüş nette öyle diyordu. Gelmezse isterseniz size okuduğunuz günün esmasını atabilirim
Teşekkür ederim aynen benimkide öyle inşallah geçicidir bı yememe durumu acta bırakıyorum yine yemiyor canlari sağ olsun daGüle güle oturun insallahh
Benim 3,5 yasında yiğen var yemem dediği seyi ac bırak yemiyo kızanSimdikiler fenaaa:)Hele küçükken hiç anlatılmıyor:)
iki taraflı herşey .ama siz büyük bi kısmını yüklenmişsiniz.
Isleriniz kolaylıkla hallolsun inş.kızlar merhaba
bu ara çok yogundu işler girip çok bakamadım
eşimin işyerinde 3 aylık maaşı birikti
patron ödemeyiyor
bu durumda bizi bayağı sıkıştırdı.
pek keyfim yok
onun arabasını satmak istiyrouz pyasa çok kötü
duanıza ihtiyacım var.
bu araba tez zamanda satılır inşllah...
en azından biraz olsa rahatlatır
ooo zoru secmis hemde :)Günaydın kızlaar
Aksm eve gittim benim adam yemek yapmış:)İncik vardı kurbandan ayıptır söylemesi,onu cıkarmıs önden 1 saat kaynatmış.İlik suyumda oldu bu sayede:)Sonra salçalı sosla fırına vermiş.Bi gittim yemek hazır:)
İyi oluyomus böyle.
Dün marktte 7 tl harcadım.Sabah da 5.90.Süt aldım .
Dün bi tarif görmüştüm.Karbonat ,limon tozu sirke karıştırıp buz kabına koyuyorsun.Donuyor.Boraxda koyan var.Ben borax koymadım.Dogal bulaşık tableti oluyormuş.Denedim.Camlarda denemeyin:)Bulanık cıktı ama porselende yagı falan atmış.Borax koyunca belki camı da parlatır bilemedim.
Pazartesiye kadr 44 tlmvar.Haftalık deneyim için.H.sonunu atlatırım insallh:)
Ben turkce (meal degil yani turkcr harflerle yazilmis cevrilmis hali) hatim sayilmaz diye okumustum.canım cok kolay ogrenecegını dusunuyorum ama arapca bılmıyorsan arapca halını okuyabılırsın yada meal hatmi seklınde yapabılırsın aklıma bunlar geldi
cok tesekkur ederim.günaydın, hayırlı sabahlar kızlar...
lellicim oğlanın haftalık menüsünü kendine yaptırsan? kendi seçip sıraya koyarsa belki o zaman benim seçimimdi, yemem zorunlu diye düşünebilir. kendi iradesiyle birşeyler yapmayı seven bir çocuk çünkü anladığım kadarıyla... Allah bağışlasın. tasarruf ne demek diye düşünürken, bunu da kavramış olur hem:)
bu arada, Allah babaannene rahmet eylesin... ben de anneannemüden aldım böyle şeyleri temelde. Allah ona da rahmet eylesin. insanın çocukken kalbine atılan tomurcuklar hiç yok olup gitmiyor... üzerinden kar kış da geçse zamanı gelince yeşilleniyor. sende de öyle bir kalp var yeşermeye ve çiçeklerini de vermeye başlamış... biz de çiçeklerini topluyoruz:) kalbine sağlık... hepiniz duamdasınız, hepinizi seviyorum
Yapmazmiyim canim kahvaltilik yicem ozaman diyor.Uysal bi çocuk halbuki,bence damardan gir lelli.Bak ac insanlar var,ortalıkda issiz insanlar var.Yemek beğenmeme lüxsümüz yok suan diye.
Ben 32 yasnda adama bunu bulamayanlar var diye die sebze yedirdim.Tmm bazı seyleri hala yemiyr ama (kereviz,pırasa,enginar gibi)ben hergün et bulamam sana diyorm:)Ama annesi ben bunu yemem diyince kızartmış köfteyi,benden de onu bekledi ilk yıllar.
Allah yardımcın olsun bacım..
Ben kucukken ona ne brokoliler, yesilmercimekler, bezelyeler yedirdim.Güle güle oturun insallahh
Benim 3,5 yasında yiğen var yemem dediği seyi ac bırak yemiyo kızanSimdikiler fenaaa:)Hele küçükken hiç anlatılmıyor:)
Valla keşke yapsaooo zoru secmis hemde :)
Hep yapsin sende hep hazira kon bence.
o karisimi bende gordum ama inanmiyorum oyle seylere.
Ben turkce (meal degil yani turkcr harflerle yazilmis cevrilmis hali) hatim sayilmaz diye okumustum.
Tabiki Allah bilir niyet önemli.
Herkes bisi diyor ya.
cok tesekkur ederim.
ya direniyorum bu seferde ben kahvaltilik yicem ozaman diyor.
Yani yemeyince yemiyor.
Yapmazmiyim canim kahvaltilik yicem ozaman diyor.
Ben kucukken ona ne brokoliler, yesilmercimekler, bezelyeler yedirdim.
3-4yaslarina kadar secmedi yedi.
Sonra secmeye basladi.
Anaokulunda bile sevmedigi birseyse yemiyordu.(sunu yedi yemedi diye soyluyorlardi)
Yani bu konuda sıkıntılıyız
o degilde ileride Karisi bana sövecekValla keşke yapsa
Valla pek bi numarası yok aynen,cam lar buğulu cıktı.
Ahh bu erkekler simdiden başlıyorlar naza:))
Lelli senin gibi kv bulmuş daha ne isticek.o degilde ileride Karisi bana sövecek
Hay seni boyle yetistiren annenin dicek.
Bak gekecekdeki gelinim aha bu arkadaslarim sahit ben neler neler yapabiliyorum.
Ama kocan yemiyo ben napim.
:do degilde ileride Karisi bana sövecek
Hay seni boyle yetistiren annenin dicek.
Bak gelecekdeki gelinim aha bu arkadaslarim sahit ben neler neler yapabiliyorum, yapıyorum
Ama kocan yemiyo ben napim.
Laz damarı var:d
Biz sahidiz kadın yaptı,kocan inat yemiyo napsın kız
Kanka manti yiye yiye bi hal oldu :)Kanki anannesi gibi mantı yapsan yer sanki :)
Isleriniz kolaylıkla hallolsun inş.
Rabbim hepimize Rezzak ismiyle riziklandirsin inş
Kanka manti yiye yiye bi hal oldu :)
zaten yedigi sey manti, makarna.
Degisik seyler yesin diye cabaliyom.
Bi taze fasulyeyi yiyor.
2-3cesit corba var sevdigi.
Bazen tavuk yiyor.
Tavuk alayim bari yarin.
Ac kalsin diyorum bende.olur böyle dönemsel geçişler kanki
eylülde bazen sadece yoğurt çorbası içer
bazen hep süt ister
iyi günündeyse tarhana sever
zorlamıyorum çok :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?