Senin 12 yıl olmuş,daha ben 1,5 yılda evi özledimİnsan evini özlüyor ya,özeniyorsn bi dünya değişiklik yapıyorz oturamıyorz ki evde..H.sonu anca..
Sükür isimiz var ama çocuk olursa planım 1 yıl çalışmamak en azından.12 yıldır bi fiil çalısıyorm.
Evlendim evimde bi 5 cayı yapamadım hafta ici ..
Yeni nesil calıssın azda:)
Tabi canın yeni nesil de bir çalışırİnsan evini özlüyor ya,özeniyorsn bi dünya değişiklik yapıyorz oturamıyorz ki evde..H.sonu anca..
Sükür isimiz var ama çocuk olursa planım 1 yıl çalışmamak en azından.12 yıldır bi fiil çalısıyorm.
Evlendim evimde bi 5 cayı yapamadım hafta ici ..
Yeni nesil calıssın azda:)
Sevdiğin bir işi yapmıyor olabilirsinSenin 12 yıl olmuş,daha ben 1,5 yılda evi özledim
Çok seviyorum işimi,ona rağmen ev hayatını özlüyorumSevdiğin bir işi yapmıyor olabilirsin
ayy ben becersem kesın yapardım ne guzel canım becerebılıyosun hem evine katkı hem kafan dagılır yorulursun ama ben olsam yapardımMantı işine falan mı gitsem ne yapsam bilemedim bı tanıdığım evde yapıp satıyor baya da alıcısı var kilosunu 35 TL den yapıyor bı alan 10 kilo alıyor aklımda deli sorular
bizim burda meshur bi borekcı var canım sade borekti sonra tatlı ısıne de grdıler 4dukkan oldular mıllet hep ondan alıyo mısafıre sarma kısır kurabıye falanAslında bu hazır yemek hazır seyler isine girismek lazim.
peynirci babadan pismis sarma alanlar vardi.
Ufacik kutu 12tl yaziyordu.
icinde toplasan 15tane var.
Aslinda calisanlarin oldugu site tarzi yerlerden cok alanlar oluyor.
manti, sarma, boyle pratik acma, kek falan.
şu bahcesi olupda salca , domates sos, tursu, tarhana yapanlara ozeniyorum.
takip ettigim bi sayfa var evet yorucu ama kendi mahsulu parasida iyi.
Kadin bir cok sey icin cok az kaldi diyordu.
bazisi bitmis bile.
ıste tutunabilmek mesele canım.bizim burda meshur bi borekcı var canım sade borekti sonra tatlı ısıne de grdıler 4dukkan oldular mıllet hep ondan alıyo mısafıre sarma kısır kurabıye falan
bide paket yaptılar mesela hepsınden karısık az az koyuyo 100tl gıdıp ordan alıyo mıllet mısafıre hoop koyuyo
hem de senin gıbı becerıklının ellerinden oh misıste tutunabilmek mesele canım.
yer etmek cevre edinmek gerek.
Bana bi arkadasim sen bu böreklerden yap ben alirim demisti (yesilmercimekli falan yapiyordum)
Mesela hollanda da bir kadin var evden siparis aliyor.
Pide, kek, pogaca, kurabiye.
dogum gunleri , günler icin falan aslinda ne guzel bisi.
sağolasın canım.hem de senin gıbı becerıklının ellerinden oh mis
Erken kalkınca gün bereketleniyor gerçekten, vücut da alışıyor erken kalkmaya..Gün aymadı dimi sahi :)
Sabah ezanıyla uyanmak iyi oluyor böyle biraz gec kaliyordum böyle daha iyi oldu ezan sesiyle kalkiyorum hemen.
1.gözleme 1.erbaş
8 de de 2. gözleme 2.erbaş seklinde basladik bakalim.
Sen o işleri kesinlikle becerirsin gibi geliyor bana..sağolasın canım.
cesaret lazım sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?