Oğlumda cok severdi cumayi yarin dersi var diye buruk :)Günaydın
Hayırlı cumalar
Cuma en sevdiğim gün
Haftasonu yavaş geçşe keşke
bize gecen ay 2 gün yaktıkBenim kombi neredeyse 15gundur hep calisiyor.
kapatmiyorum.
ayin 20sinde belli olur bakalim ne gelecek.
İlla gelecekGecen haftadan rötarlı da olsa eltimin kizi gelecek.
Dun msj atti yenge musaitsen sana gelicem diye.
Buzlukdakilerden cikardim.
yalancı tavuk gögsu yaptim.
mücver yapıcam az da.
Ögleden sonra gelir zaten cay demlerim.
Yemegimde yok yemek yapmam gerek.
süpurge acip toz alicam simdi.
maşallah sana ne güzel uyanınca namaz kılıyosun bende hemen uykuya dalsam diye bekliyorumTeheccüde uyandım ben.
Uykumda kacti ocagı sildim.
wc yikadim.
petekde 1-2camasir vardi onlari katladim.
renklileri mak koydum erbaslar gidince yikarim.
yagmur yagiyor tikir tikir vuruyor cama.
Biraz salavat cekim uykum yok.
ne güzel içinden gelip yapıyorsun kendimi çok yaşlı hissediyorum içim geçmiş sanki yatak örtümü 1 defa örttüm sonra kaldırdım gündelik için aldığımıda en fazla 5 defa sermişimdir yorganı kapatıp çıkıyorum odadan ben sersemde çocuklar mahvediyor birazda o yüzden bişey yapmak istemiyorumYatak odasından cıkamıyrm ya:)Duvar cok güzel oldu.
İlk evlendiğim zamandaki gibi süslüyorm odayı falanGörmemisin duvarı olmuş
İlk yıl cift yastıklar ,cibinlikler yatağı sünnet yatağı gibi süslerdim
Cift yastık olayına yine geçtim.Koci doldurmuşun yine otel odası gibi bu yatağı dedi
Dedim sen bana cibinliği kur:)İkeadan almıştık tavana asılanlardan.Sonra o tüllerin arasından yatak toplama zor oluyor diye kaldırmıştım
Anamm gençlik de varmış.Simdi yoruluyorm hemencik
yaa beni görmeden isleri rast gitmiyorİlla gelecek
Eline sağlık kuzuu
o cibinlikler cok toz oluyor ben direk ona takiyorum.Yatak odasından cıkamıyrm ya:)Duvar cok güzel oldu.
İlk evlendiğim zamandaki gibi süslüyorm odayı falanGörmemisin duvarı olmuş
İlk yıl cift yastıklar ,cibinlikler yatağı sünnet yatağı gibi süslerdim
Cift yastık olayına yine geçtim.Koci doldurmuşun yine otel odası gibi bu yatağı dedi
Dedim sen bana cibinliği kur:)İkeadan almıştık tavana asılanlardan.Sonra o tüllerin arasından yatak toplama zor oluyor diye kaldırmıştım
Anamm gençlik de varmış.Simdi yoruluyorm hemencik
Aslinda vesvese geliyor.maşallah sana ne güzel uyanınca namaz kılıyosun bende hemen uykuya dalsam diye bekliyorum
Bende örtü örtmuyorumne güzel içinden gelip yapıyorsun kendimi çok yaşlı hissediyorum içim geçmiş sanki yatak örtümü 1 defa örttüm sonra kaldırdım gündelik için aldığımıda en fazla 5 defa sermişimdir yorganı kapatıp çıkıyorum odadan ben sersemde çocuklar mahvediyor birazda o yüzden bişey yapmak istemiyorum
içimde bir pembik gelin mi var nedirne güzel içinden gelip yapıyorsun kendimi çok yaşlı hissediyorum içim geçmiş sanki yatak örtümü 1 defa örttüm sonra kaldırdım gündelik için aldığımıda en fazla 5 defa sermişimdir yorganı kapatıp çıkıyorum odadan ben sersemde çocuklar mahvediyor birazda o yüzden bişey yapmak istemiyorum
yaa beni görmeden isleri rast gitmiyor
o cibinlikler cok toz oluyor ben direk ona takiyorum.
o tozlar bana batiyor.
Gecen namaz kildim dua ederken kafami söyle havaya kaldirdim oturdugum yerden ellerimi actim avizedeki tozlar gözume takildi.
okadar dikine bakmasam goremezdim antre avizesi daha aydinlik olmayan yer.
hemen sildim.
Bu tozlar beni deli ediyor.
evi hortum takip yikayasim geliyor.
dis kapinin altina birikmisler gecen oysa supururken hep kapiyi acar esigide supururum kapinin alt kismina yapismis bildigin hav olmus.
Hep beni bulur zaar sevmiom ya
2 güne sıkılırım zaten kaldırırız yine ortadan
Ben düzenli yıkıyorm avizeleri.Düz bi model benimkiler.Kociye cıkarttırıyorm yıkıyrm.Kuruyunca takıyorz.O rutin oldu bizim evde:)
Ben hep kahve bej sutlu kahveciydim.içimde bir pembik gelin mi var nedirPembe de hic sevmem ama .
Bizim ben güzel yarıya kadar katlarım yorganı,yastıkları podifik yaparım falan eve bi gelirim,yorgan kapatılmış:)Beyim sevmiyor öyle.Ona yatak toplanmamış gibi geliyormuş.
Çocuklar alıyor tabi insanın enerjisini,bi yerden sonra yapsan da nasılsa bozcaklar diye bırakıyorsn:)
Benim de koltuklar kahve.Ben hep kahve bej sutlu kahveciydim.
sonra bisi oldu bi an pembeci oldum.
Ama kendimi durdurdum.
yoksa heryer pembe olacagdi.
O bi anlik mi ne insan degisiklik arayinca pembeye sariyor.
bir iki parca pembe bisi aldim ama durdurdum kendimi.
kettle aldim pembe
battaniye aldim.
koltuk kiliflarimin yedeklerini pembe yaptirdim.
ama daha pudra pembe gibi cart bir rengi yok.
Tamam dedim yeter dur.
Onun sonu yok bir de birbirine uysun diyede aliyorsun.
Bejler sutlu kahveler griler benim rengim.
mutfagım kırmızı siyah ağırlıklı oturma odasında öyle salon krem kahve berjerler lila çiçekli yatakodasına açık kahve beyaz çocukların odasına pembe hepsi ayrı telden çalıyor uyum sıfır eşimin sayesinde zıt renkler güzel olur dedi kahve siyahla güzel olurmuş değişik bende iyi öyle olsun nasılsa ilerde değiştiririm demiştim alırken :)Benim de koltuklar kahve.
Duvarlar acık gri ama kendi evim olsa füme yapardım kesin.
Daha toprak tonları seviyorm ben de.Pembe hiç biseyim yok.
Mutfak kırmızı.
Küçük ev aletlerimi falan kırmızı alırım hep.Dolaplarım acık renk.Pembeci değilim ama ciddi bi kırmızı ve mor askım var:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?