Küçük Düşün Büyük Olsun!

Selam kızlar bizim de.ilk dogalgaz.faturamız geldi, 10 günlük 105 tl. Biz acemiydik ama ilk defa dogalgaza geçince dereceyi 50 yapip boş iki odayi bile yakmıştık. Bi de ev cok ısınıyordu, evimizde her odası güneş görüyor gündüz resmen terliyordum kısa kol falan dolanıyordum. Eşim bebek var olsun diyip hasta edecekti ki müdahale ettim. Boş odalari kapattik derece de şuan 45. Ev gayet iyi hatta oturma odamız en cok ısınan yer. Böyle devam ederiz bakalim bundan sonra faturalar nasıl gelicek.

İstanbul buz yeminle bizim memlekete kar yağışı herkes kar manzarası resmi atıyor kış kendini gösterdi iyice bu sene soğuk gecicek belli geçen yıl pek kış olmamıştı
aynen öyle sert olacak diyorlardi inanmiyordum.
Dogalgazada zami bindirdiler.

bazi yaslarda huy degistiriyorlar.
afiyet olsun bende gordum almadim seyhanlarda yaprak.
Annem ben epey aldim dedi aldirtmadi.

Benimde evim olursa inşallah bende hepsini atar yenisini alırım hele yatak odam tam fiyasko gardolabim kocaman yerinden oynamıyor içide bomboş boşuna kalabalık yatak odasında yuklukte var aslında onu gardolabi yapmayı planlıyorum iki katlı üstü yüklü aldı kıyafet için gardolabinida atarım gider hiç olmazsa oda genişler biraz

Dün aksam arkadasim geldi bebek görmeye, bebegin yastığının altina 100 tl koydu kiyafeti cok olmustur gereksiz birsey almak istemedim diyip. Onu da kizim için sakladim. İki ceyrek alacak kadar nakiti var ama hala alamadim. Bi ara alırım artık. Nu aksam yemegim var dünden kalan pilav ve karnıyarık. Esime artık ağır yemek yapma diyor göbek yapmak istemiyorum adam zatwn fit dun yemekten sonra gobegine bakim yok arrike yemicem diyor :) bu Aksam bu kalanlari da yiyelim sonraki günler allah büyük :) ben de doğumdan bu yana yavaş yavaş kilo veriyorum. Yani vermek icin ugrasmiyorum acikcasi ama her saglik ocagina gidiste tartiniyorum. 64 kg ile doğuma girip 58 ile çıktım. Bi ay sonra 56, iki ak sonra da 54 olmuşum. Suan 54 teyim yani. Vermek istemiyorum daha fazla ilk defa bu kadae kiloylayim, kotlar falan ne guzel duruyor :)

aynen öyle sert olacak diyorlardi inanmiyordum.
Dogalgazada zami bindirdiler.
Yapacak bişi yok mecbur paşa paşa ödüyoruz bu gidişle aç kalmazsak iyi hayırlısı diyelim

Yaprak çok güzel çıktı ya zevkle sardım benimde evde var ama kışın yeriz diye hemen sarmadim

Oğlumun haline çok uzuluyorum kafayı yicem az kaldı öfkeyle çocuğuma kızıp onu incitmek istemiyorum inşallah düzelir

ahh Metabolizmalar.
Guzel vermissin dahada verirsin sanirim.
Senin meto himhizli :)
3-4 ay ancak dogalgaz öderiz biz.
Bisi almicam.
Gezmeyede gitmek istemiyorum sogukda git cafeye git avm hic gerek yok.
zaten sevmem
idare ediciz artik bakalim nolcak böyle

Bu aylar metabolizmam berbattı afedersin kabızlık beni mahfetti, hatta abimi aradım kendisi doktor dahiliye uzmani, ilaç icemezsin zeytinyağı ve kayisiya yuklen dedi, yoksa hastaneye gel yanıma birseyler yapariz diyince benim odume koptu bol bol kayisi yedim, zeytinyagi dayadime her yedigime. Cok şükür biraz rahatladim. Normalde yani bu gebelikten önce benim metabolizma acayip iyiydi :)
Ya bu arada gercekten maaşlar artik yetmiyor. Elde avuçta birsey kalmadi tek maaş da olunca sıkıntı cekiyoruz malesef. Önümüzdeki ay sgk dan gelecek rapor param var, güzell bi mebla onu da saga sola harcamamak için cok dikkatli gitmeliyiz. Direkt euro almayi düşünüyorum babama olan borç için bari bu parayi atalım köşeye. Artık başlamak lazım.

Mart'ta kapanır aşağı yukarı en azından hastaneye odemeyiz yakmasak hem hasta olucam hem hastaneye para ödeyecek takıyorum madem keyfini çıkartmaya bakalım

Şöyle bi evdeki gıdalara baktım şükür hersey var, sadece pazar yapılır meyve sebze. Dondurucuya başlarım, eşim geçen hafta kıyma, kuşbaşı, kemikli et falan almıştı. Ufak ufak poşetleyip atmistim domdurucuya. Onlar da en az bi ay gider. Tavuk kanat ve but da var. Ben çalışıp maaş almaya başlayana kadar bari evdekilerle tasarruf edim. Köyden kurufasulye sipariş vermistim o da geldi. Nohut pirinç bulgur, makarna, kuru dolamaliklar bunlarim hepsi var. Salamura peynir bi bidon 5 kg lik, tulum 2 kg lık bidon. Yeşil zeytin yine 3 kg bidon var. Bunlarin hepsi köy den alinanlar. Netten tarhana almak istiyorum, bizim buralarda yok malesef ve ben cok seviyorum. Önerdiğiniz bi yer var mi güvenilir alabileceğim??

kız Allah seni.
ikea tarzi dimi ben hic sevemedim ya.
anneannemin böyle karyolasi vardi hep o geliyor aklima gorunce
Toz olurdu .
Boru gibi kivrimlari vardi silmesi bile zordu.
Demaaa
Toz mu yapıomus.
30 umdan sonra piremses olacağdım,cibinlik takıp suna be
Yine külkedisi yine külkedisi

Zelalke sutte veriyosun acaba susuzmu kaliyorsun bol su ic
Kabizlik cok kotu bsy ve drlarin ilk tavsiyesi bol su kayisi ve zeytinyagi
Kuru erik te olabilir murdum erigi bana cok iyi gelmisti

merhabalar size bıse danısmak istiyorum daha evvel galıba sızdınız dogum rapor parasını sormustu biri siz de hesapı acıklamıstınız hatta kaydetmıstm bn de iş yerinde 3arkadasımın esleri hamıle bn de yeni ogrendım benımkine daha çoook var ama onların adına ck merak ettım brüt maasları yaklasık aylık 7000 , sızın hesapla yapınca 212gun uzerınden 17bin falan yapıyo gercekten bu kadar yuksek alabılırlermi yoksa bu hesabı ben anlamadmmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…