Küçük Düşün Büyük Olsun!

Günaydın.
Mevlid kandilimiz mübarek olsun..

Mevlid Kandili'nde kimin bir dileği varsa akşam namazını kılıp yerinden kalkmadan 40 kere Fatiha süresini okuyup ardından şu duayı etsin; -“Allah’ım ! Senin ilmin benim isteğime yeterlidir. Fatiha hürmetine dileklerimi ihsan eyle. Senin keremin bana kafidir. Kereminle muamele eyle. Fatiha hürmetine gönlümde olanı meydana getir Allah’ım!”
Bu duadan sonra kişi dileğini yaradan da isteyebilir.

Erbaslari yolculadim.
Aksamdan kabagi sekere yatirmistim.
Hemen sabah onu attim ocaga pisti ay 3 dilim yedim bile sabah sabah.
Anneme vericem 1 tabak.
Yarisi duruyor onuda bir kac gun sonra pisiririm.

Azicik kestirebilirsem uyucam.
Ne pisircem hic bilmiyorum.

Dün oglum anne börek yok mu dedi.
ispanakli peynirli gul boregi vardi buzlukda cikardim isittim yedi.

Valla buzluk iyide bitiyor hemencik.
Yine bisiler yapmam lazim.

Sacma sapan tepkilerim var.
Ama bu arada esimi daha da tanidim
Asiri derecede sosyal yonu kuvvetli benim cikardigim sorunlari aninda cozuyor. Hem ona hem cevreye sorun cozumu sahabe. Guvenim saglamlasiyor galiba simardim sirtimi ona yasladim.
Hayır olsun bacım.
Yoruldun galiba..
Oluyor hepimize öyle arada..
Sorun çıkardığının farkındasın ama en azından.Adamı da fazla zorlama.
sakin kalmaya calıs,geçecek diye düşün..
Allah yardımcın olsunn

Sakın 2 ayda olmuyor kafasına girme,belki 1 yılda olacak belki 3 ayda kuzum..
İlk yıl evlilik kabus gibidr hep derim.
Benim esim dünyadaki tek kadın benim,ve onsuz sokağa cıkıyorm gibi davranıyordu 1 yılda astık.
Ayrı yatma sen yinede..Ben saf gider yatardım yanına Yalnız uyuyamam.1-2 böyle oldu sıonra sen yalnız uyuyamazsın diye o geliyor
Böyle böyle öğreniyor insan evliliği..

Arada aklım gelince gönül alıyom oda garibime yetiyo galiba
Birde büyük bir olgunlukla şımarıklıksa başım üstüne kocana yapıyorsun ama beni sevmekten vazgeçersen biterim diyor o zmn sorun büyük diyor

Bende ayrı yatma diyecektim, cekindim
Ben evlenmeden önce söz vermiştim, söz almıştım asla ayrı uyumayacaktık.
Allah mecburisini verdi, bugüne şükür..
Çok kedi köpek tartışması yasadık didiştik ama, eşimin çabasıyla o gururu inadı bıraktım dırdır etsemde 5 dk sonra gülme geliyo barısıyoz

közmatikde kestaneyi denedim.
Valla yaptiklarimin icinde en iyisi oldu.
löpür löpür yedik bile.
Allah razi olsun beybiler siz önermistiniz.
enfesto oldu.
Esim hep böyle yap dedi.
Ay evet o cok değişik ve hızlı oluyor.
Aksm kardeşim döküm tavada yapmış.1 saat uğraştı kız bide patladı hep,közmatik alcam ona da .Pratik oluyor.

İnsan o sinirle ceza olarak görüyor.
Ben asıl yatınca kıyamet kopuyor.Salonda uyuyakalıyor esim.Bakıyorm sabaha karsı ssessiz sessiz geliyr.
Sen aksm nerde yattın diyorm.Senden sonra geldim diyor Yalan halbuki
Bizde salonda yatma kavga sebebi

Ay evet o cok değişik ve hızlı oluyor.
Aksm kardeşim döküm tavada yapmış.1 saat uğraştı kız bide patladı hep,közmatik alcam ona da .Pratik oluyor.
sadece biraz koku duman oluyor
ki ben köz kokusunu cok severim.
altini kisip uzerine kapak kapattim ben.
yap valla bacim 4.95 e iyi yakaladim sen yazmistin zaten yoksa aklima gelmezdi sagolasin

Biz salonda uyuyoz, ama yatağa geçiyoruz ya illa biri uyanıyo öbürünü sürüklüyor
Ama cumartesi söylendim, nevresim geçirmemiştik, kalktım tek başıma uğraştım, eşimi kaldırdım, o ara uyku fln kalmadı oysa bana uyuma uyuma nevresimler diye baştan söylemişti

Anamm nevresim değiştirmeye yardım eden adamlar varmış gızzz masallah

Anamm nevresim değiştirmeye yardım eden adamlar varmış gızzz masallah
benim eşimde yapar önce söylenir sonra beraber değiştiririz nevresimleri tek başına yapmaz illa bende olcam yanında bazen sinir oluyorum yapıver işte elinden geliyor ne diye benide çağırıyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…