Küçük Düşün Büyük Olsun!

Anamm nevresim değiştirmeye yardım eden adamlar varmış gızzz masallah

Eşimin babası hiç yardım etmez, ama ona da kıyamam, hep çalışmış çok çalışmış, evde de kv kıyamamış. Oda ben babam gibi olmicam diye söz vermiş, elinden de gelir, turizmci, bir çarşaf serer dümdüz. Çok merhametlidir, ne geliyosa başına ondan geliyor ztn
Şimdi böyle anlatınca çok tuhaf hissettim, ama pazar günleri gidicek diye üzgün oluyor o zmn hiç bişeye karıştırmam, aramızdaki denge fiziki olarak işlerde hiç şaşmadı, bu ara ben yorgunum o ayrı

Tül de takarlar mi acaba
yani hic aksam tül yikamadim bi deneyip astirim bakim

Benim esime suna yardim et desem eder.
musluk degisir
avize takar
sofrasiyi topla dersem toplar(demezsem kacar toplamaz)
cöp atar
ama mesela kahve yapamaz.
sut tozu ve nescafe olayini anlamiyor
neyden nekadar katacagini tutturamiyor.

yemek yapamaz beceremez.

Ama karpuz alinca illa ilk o kesip dogricak agzima tikip tattiracak.
iyi karpuz aldim diye bir cesit övunme sekli.
sonra tadini soylemem icinde elinde bicakla durup 5sn kadar bekleme suresi var
burasi onemli.

perdeleri hep eşim asar boyu uzun çünkü asıver diyorum ama hep bi söylenme hali vardır gönlünü yaparsan iyi yoksa kavga çıkar hep temizlik zamanı

Günaydın kızlar

Mevlid kandilimiz mübarek olsun. Bütün dileklerimiz hayırlısıyla kabul olur inşAllah.

Biz annemle bugün niyetliyiz.Allah kabul ederse inşAllah.Aslinda dünde tutcaktik ama kalkamadık:)

Neyse ben kalkam da şöyle bir dip köşe temizlik yapam:))

Gözüm gönlüm açılsın

perdeleri hep eşim asar boyu uzun çünkü asıver diyorum ama hep bi söylenme hali vardır gönlünü yaparsan iyi yoksa kavga çıkar hep temizlik zamanı
evde su 3 basamak olan sandalye merdivenden var evlenirken almistik tül asmak boya isleri icin vs.
o is goruyor ya hep onu kullaniyorum.

Tül takıyor balkon yıkıyor, cam siliyor, hatta oteldeki cam silme şeysinden alıp getirdi. Bunların hepsi sırt problemlerinden ve giriş kattayım karşı apartman hep disarda diye ama eşim ağır iş yaptırmazdı bilirim
Amaa pişirme noktasında hep çok pişirir, yemeği yapar, herşey yapar ögrenciyken sarma sarmış Bişey doğramaktan soymaktan nefret eder, ztn yarısını çöpte gördükçe bana sinir basıyor pek soydurmam
Ütüden nefret eder, ben zorla alır yaparım, yinede ütü yap demez kıyamam ona
Çamaşırlarda hep ben takip ederim.
Birde hiç çay doldurtmam, çay servisi önemli

allah kabul etsin

Allah kabul etsin kuzum.
Cok yorulma enerjin biter

kocanın çok bilenide iyi olmuyor benimkide öyle herşeyi yapar benim yaptıklarımı beğenmez kaynana gibi şunu şöyle yap bunu böyle yap diye karışır

Evlenmeden önce iş arkadaşım takılırdı, kız azcık cam sil, görsünler hep gezme derdi
Abka iyki seni dinlememişim, bak yine silmiyorum diyorum söyleniyo
Ben eşimin ilgisini hep annemin dualarına bağlıyorum, bir bardak su götürsem çok dua ederdi ttatillerde kahvesini cayını hep alırdım hep ilgilenirdim bugün karşıma geliyor

ya ben calismadigim icin aslinda yaptirtmiyorum.
Ama kirmaz beni becerebildigi kadar yapar.
Guzel bisi ya.
Mesela bir grip halimde hic haberim yok bana taylot yapip zor icirmisti.
Baya tikanmistim.
taylotuda hic sevmem cok israr edio yudum yudum icirip beklemisti.
su belki ufak gibi gorunuyo ama butun evi dip kose temizlemis kadar oldu gozumde :)
Allah vicdanli insanlarla karsilastirsin hepimizi

kocanın çok bilenide iyi olmuyor benimkide öyle herşeyi yapar benim yaptıklarımı beğenmez kaynana gibi şunu şöyle yap bunu böyle yap diye karışır

Yok o ayarını biliyor, ama ben takılıyorum herşeyibilenkoca bunu nasıl bilmez diye kızdırdığım oluyo

Evet oda var tabi, o da ben evle aynı şehirdeyim sorumluluk bende kalmasın diye gayret ediyor biliyorum erkeğe en çok yakışan merhamet gerisi halloluyor vicdansızsa ölsen dönüp bakmaz

Evet oda var tabi, o da ben evle aynı şehirdeyim sorumluluk bende kalmasın diye gayret ediyor biliyorum erkeğe en çok yakışan merhamet gerisi halloluyor vicdansızsa ölsen dönüp bakmaz
Tabiki karisi hasta ve niye evde yemek yok diye karisina hakaretler eden bagiran bir aileyi tanimistim.
ki kadinda 55li yaslarda tansiyon hastasi.

Nedir ya insanin karni peynir ekmekle de doyar.
Yeterki gönuller kirilmasin
insanin icinde o kotu anlar yer etmesin.

Burda da neler okuyoruz.
Önemli olan o ztn, Kardeşimin eşi çok ilgili değildi, ev işlerinden anlamazda ztn. Ama bebeğini kaybettiği dönem ne hastahane de bıraktı ne evde aynı kaldı. O kdr güzel baktıki, herkes helal olsun sana dedi. Hele yaş gencken daha farklı oluyor ama yaşananlar olgunlaştırıyor sanırım

cok guzel bisi
Esler arasinda varsa olumsuz durumlar onlari bile tölere edebiliyor bu gibi seyler.
Vicdan gercekden cok baska bisi.
Herkese nasip olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…