Küçük Düşün Büyük Olsun!

Anamm nevresim değiştirmeye yardım eden adamlar varmış gızzz masallah
söylemesi ayıp benimki kendi degişir aslan koca sen çok yasavalla ck becerıklıdır esım ama ben pek karıstırmam o da ben soylemeden bıse yapmaz yani mesela süpürürmüsün dersem süpürür Allah razı olsn
bide bi anım var sehır dısına gıtmısım evi falan süpürmüs bana süpriz yorulmım gelınce diye halıların altını süpürüp kenara kaldırdırdım sen hep öyle yapıyosun demişsticanımıniçi

bu arada evlılıgın ılk bir yılı gercekten cok zor ınsanların birbirini tanıması aynı evi yatagı paylasması aılenden ayrılman hepsı ustuste gelıyo bizimde mesakkatli gecmıstı
ama hiç bi zaman ayrı yatmadık küs yatarım ama ayrı yatmam herkesede tavsiye edıyorum

ay benim kayınpederımde rahmetli oldu Allah rahmet eylesin en son hastanede yatarken esımle ben sevgılıydık ama hastaneye gıdınce annesiyle tanısmıstm illa demiş beni de tanıstırın yok falan dedım ama cok ısrar ettıler utana sıkıla yanına gıtmıstm bıraz konusmustk ayakustu cok sevdı ben seni sana seni üzecek bişey diyen olursa ilk bana geliceksin demısti kayınvalidemi arada tehdit edıyorum hala arkamdanda hem sehre yakısır hem köye demiş Allah razı olsun. aslan gibi evlat yetiştirmis Allah için görümcemde bitanedir Allah herkesi ıyılerle karsılastırsın

aahaha eltimin kizi yenge hazir sandim sen mi yapmistin bunu dedi.
elmali rulo kek icin.
Valla dayanamam.
Hele benim sıpa anne kek yok mu falan derse benim mutfak mesaisi baslar aninda.
Ama nasil is goruyor.
dun börek istedi hemen cikarip isittim.
mikrodalga olmasa bile tavada kisik ateste isitinca bile yumusacik oluyor.

Bugun Din kulturu ve ahlak bilgisi ögretmeni lokum dagitmis
Oglumun okadar hosuna gitmis ki.
Hic bir ogretmen boyle bir sey yapmamisti.
Sadece 1.sinif ögretmeni matematikden soru cozene cikolata alirdi.
yiyince yani soruyu cozunce cok sevinirdi
cocuk iste.

Kandil sebebiyle lokum dagitilmasi ve o lokum nasil tatli gelmisse.
evde olsa yuzune bakmaz keske 2. de yeseydim dedi evde.
Hayirla dagitilan hersey nasil tatli olmaz ki.
kuran pilavi gibi.

Allah kabul eylesin hayrini ögretmenin.
Cok iyi biri.

Ne güzel yaa,bu mutfak kültürü nereden geliyor.Güzel ve birebir tutan tariflerini bekleriz

Bu tip etkinlikler iyi oluyor gerçekten..Çocuklar bir dahaki kandil ne zaman diye dört gözle bekliyor.Bu bilinci aşılamak lâzım

Ohh masallahh bacım Allah bozmasın:)
Aynen öyle.
Ben zaten uyuyamam biliyor ,kavga da etsek gelir beni uyutur:)

Ayy negüzel..Allah rahmet eylesinn
Amin bacım.
Aman iyi olsunlarda.Evlilik zaten zr bide aile sorunu yasamsın kimse

Günaydın kızlarr
Aksm pek gezdim.Kvde,esimin babaannesi ,annemler.
24.00 de eve geldim anca.
O ara dolapta bi sırt çantam satılmış:)
Sabah onu hazırladım kargo yaptım.
Bugun teslim ederim.
1-2 ürünümü kaldırdım.
Çünkü benim ürünler Trendyol milla,koton,piercardin.
Milla tulumu 35 tl ye koymuşum.Kız diyorki 20 tl yap alayım.
1 yağmur çizmemi de kaldırdım öyle.Zaten uygun koymuşum.Cok ısrar ediyorlar kaldırıyrm valla.
Az temiz kullanmışım.110 tl vermsiim.20 tl yap deme yani.Bide sistem kesiyo 15 tl kalıyor bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…