- 1 Ekim 2013
- 8.471
- 20.524
- 548
söylemesi ayıp benimki kendi degişirAnamm nevresim değiştirmeye yardım eden adamlar varmış gızzz masallah
ay benim kayınpederımde rahmetli oldu Allah rahmet eylesin en son hastanede yatarken esımle ben sevgılıydık ama hastaneye gıdınce annesiyle tanısmıstm illa demiş beni de tanıstırın yok falan dedım ama cok ısrar ettıler utana sıkıla yanına gıtmıstm bıraz konusmustk ayakustu cok sevdı ben seni sana seni üzecek bişey diyen olursa ilk bana geliceksin demısti kayınvalidemi arada tehdit edıyorum halaKpderler gelinleri severmiş.
Benimkide kızlarına yapmazmış ama bana çantama kadar alır.
Beğeneyim bisey gider alır.
Lokma seviyorm diye döktürür hep.
Bide üşenmez gider pudra sekeri alır,öyle severim diye:)
Allah uzun ömür versin hepsine..
sen ortadan dal canim.tr_lelli hayırlı kandıller lellim beni de özledinmi valla canım msjlara yetısemıyorum okuya okuya gelıyorum hep 10sayfa gerideyım ben gelene kadar sayfalar gıdıyo
aahaha eltimin kizi yenge hazir sandim sen mi yapmistin bunu dedi.Aaa olar mı öyle şey
Misafir gelince ne ikram etcen ben seni düşündüğümden diyorum ama:)))
Rulo kek öyle de güzel olur beg:)
Ben un kurabiyesi ve rulo kek yapamda sana da heves gelsin
Laf aramızda kızlar lelli birkaç güne kalmaz döktürür yine.Ahanda şuraya yazıyorum:))))
Ne güzel yaa,bu mutfak kültürü nereden geliyor.Güzel ve birebir tutan tariflerini beklerizKanıma giriyorsunuz hanimefendiciğimm
tuzlu kurabiye ve ekler yapasim var benim.
Buzlukda 1 poset börek ve 2 poset katkat acmadan kaldi.
su hani elmali rulo kek yaptim ya.
onun kekini yapip ortasina krema ve muz koyup sariyolla bak onuda deneyesim var.
ekler ve bu rulo pasta buzluga girmez ya.
gunluk yapip yemelik.
Bu tip etkinlikler iyi oluyor gerçekten..Çocuklar bir dahaki kandil ne zaman diye dört gözle bekliyor.Bu bilinci aşılamak lâzımBugun Din kulturu ve ahlak bilgisi ögretmeni lokum dagitmis
Oglumun okadar hosuna gitmis ki.
Hic bir ogretmen boyle bir sey yapmamisti.
Sadece 1.sinif ögretmeni matematikden soru cozene cikolata alirdi.
yiyince yani soruyu cozunce cok sevinirdi
cocuk iste.
Kandil sebebiyle lokum dagitilmasi ve o lokum nasil tatli gelmisse.
evde olsa yuzune bakmaz keske 2. de yeseydim dedi evde.
Hayirla dagitilan hersey nasil tatli olmaz ki.
kuran pilavi gibi.
Allah kabul eylesin hayrini ögretmenin.
Cok iyi biri.
Hatice kubra Tongar cok guzel asiliyor bunu cocuklarina.Bu tip etkinlikler iyi oluyor gerçekten..Çocuklar bir dahaki kandil ne zaman diye dört gözle bekliyor.Bu bilinci aşılamak lâzım
Seviyorum hamurla ugrasmayiNe güzel yaa,bu mutfak kültürü nereden geliyor.Güzel ve birebir tutan tariflerini bekleriz
Ekürimmm hoşgeldin günaydınnnGünaydın... Hayırlı bereketli güzel birgün olsun inşaallah..
Cancağazım özledim sizleri.. Yoğunluktan bakamıyordum. Hoş yine çok boş değilim. ama bir bakayım dedim:)Ekürimmm hoşgeldin günaydınnn
Ohh masallahh bacım Allah bozmasın:)söylemesi ayıp benimki kendi degişiraslan koca sen çok yasa valla ck becerıklıdır esım ama ben pek karıstırmam o da ben soylemeden bıse yapmaz yani mesela süpürürmüsün dersem süpürür Allah razı olsn
bide bi anım var sehır dısına gıtmısım evi falan süpürmüs bana süpriz yorulmım gelınce diye halıların altını süpürüp kenara kaldırdırdım sen hep öyle yapıyosun demişsticanımıniçi
bu arada evlılıgın ılk bir yılı gercekten cok zor ınsanların birbirini tanıması aynı evi yatagı paylasması aılenden ayrılman hepsı ustuste gelıyo bizimde mesakkatli gecmıstı
ama hiç bi zaman ayrı yatmadık küs yatarım ama ayrı yatmamherkesede tavsiye edıyorum
Ayy negüzel..Allah rahmet eylesinnay benim kayınpederımde rahmetli oldu Allah rahmet eylesin en son hastanede yatarken esımle ben sevgılıydık ama hastaneye gıdınce annesiyle tanısmıstm illa demiş beni de tanıstırın yok falan dedım ama cok ısrar ettıler utana sıkıla yanına gıtmıstm bıraz konusmustk ayakustu cok sevdı ben seni sana seni üzecek bişey diyen olursa ilk bana geliceksin demısti kayınvalidemi arada tehdit edıyorum halaarkamdanda hem sehre yakısır hem köye demiş Allah razı olsun. aslan gibi evlat yetiştirmis Allah için görümcemde bitanedir Allah herkesi ıyılerle karsılastırsın
iyilik sağlık ekürim.Cancağazım özledim sizleri.. Yoğunluktan bakamıyordum. Hoş yine çok boş değilim. ama bir bakayım dedim:)
nasılsınız neler var neler yok=?
Beklemiş yağ yemeği bozarYa tabiki degerlendirmek guzel bisi de.
Benin midem almiyor.
Mesela birisi corbaya artan pilavi kattim demisti.
Ben onun evinde bir daha bisi yiyemedim.
acaba su neyin artigidir bu neyin artigidir diye takinti yaptim.
Afiyet olsun kuzumközmatikde kestaneyi denedim.
Valla yaptiklarimin icinde en iyisi oldu.
löpür löpür yedik bile.
Allah razi olsun beybiler siz önermistiniz.
enfesto oldu.
Esim hep böyle yap dedi.
sagol canim dun kalanlari yaptim yine oglum pek yemezdi kestane o bile daha yok mu dedi.Afiyet olsun kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?